arhiva: 09/02/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Este Comunismul de vina pentru caracterul Romanilor?
de Chriss la: 09/02/2005 23:34:00
in concluzie pentru: cat de uniti sunt romanii din strainatate? poate sa fie comunismul de vina pentru personalitate romanilor? oare inainte de comunism romanii erau mai uniti? este cineva pe forum care poate sa ne spuna cum erau romanii inainte de comunism?
165 comentarii
modifica
Iubirea! Taramul fara frontiere
de Emma Brad la: 09/02/2005 16:10:00
il implora cu puterea gandului/ din spatele pleoapelor inchise/ sperand inca/ amintirile ii trezea simturile/ saruturi tandre/ mangaieri gingase/ si trupul incepu sa-i tremure/ eliberandu-l de povara pasiunii/ o unda de spaima il cuprinse./ ca pe un ecran de cinema/ reveneau in minte atingerea mainilor lui/ sub care el se zbatuse / intr-o agonie placut-dureroasa/ portile raiului se deschideau/ iar el plutea spre ceruri/ ca-ntr-un ocean / cu valurile izbindu-se de trup/ provocand durerea insuportabil de dulce/ pe care voia sa o prelungeasca/ intr-o nimicire totala/ il implora cu puterea gandului / din spatele pleoapelor ude/ indreptandu-si ura spre ea/ ce statea ca o piedica in calea impli  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Iubirea adevarata
de loren la: 09/02/2005 15:56:00
buna eu sunt loren.sunt din bucuresti dar acum ma aflu in londra departe de parintii.aici stau la matusa mea.am venit in londra sa-mi continui studiile,dupa un an de zile am avut ocazia sa cunosc un baiat.el este din moldova shi are 21 de anii iar eu 18 anii,noi suntem impreuna de aproape 6 lunii,dar ne cunoastem de 1 an si 6 lunii.la inceput eu nu prea ii acordam atentie chiar asa ptr ca il consideram ca pe un amic.dar zilele au trecut si mi-am dat seama k el chiar e baiatul pe care il cautam.cu timpul am descoperit impreuna ce inseamna dragostea adevarata.vreau sa va spun ca el este totul ptr mine shi as face orice ptr el,shi la fel el ar face ptr mine.avem ganduri serioase ptr viitor dar  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Arta amorului
de Emma Brad la: 09/02/2005 15:52:00
introducere:/ ideea fundamentala a iubirii este fara doar si poate suportul uman./ estetica corpului, absorbit de catre sacru, este prioritar acestuia./ suportul uman, umanizat de catre spirit, atrage irezistibil, anticipand forta de transfigurare./ dragoste & sex/ in secolul al-xiii-lea, sculpturi erotice in marime naturala, prezentand cupluri angrenate in diverse pozitii, impodobeau zidurile templelor de la konarak, india./ cantarea biblica, atribuita lui solomon, face o aluzie subtile la placerile carnale./ din acestea rezulta ca dragostea si sexul merg mana in mana iar amundoua la un loc alcatuiesc a-8-a minune a lumii (sau poate prima)./ ..........................................  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ganduri
de Tofan Ana Isabella la: 09/02/2005 13:46:00
gandurile-mi sunt desarte/ peste rauri sar si/ ah ! saturatu-ma-m de toate/ in mormant sa hodinesc as vrea/ dar nu ma primeste / dumnezeu/ versurile-mi fara rost/ nici macar nu-mi limpezesc/ capul plin de nouri/ altadata fericirea era lesne de gasit/ o mancare, ofloare o nota,/ un suras erau de-ajuns/ acum nu-mi ami este dat/ a ma ferici/ biet actor in lumea sat/ sarman filosof/ tu cu gandu-ti niciodata nu te bucuri/ tu te-ntrebi doar si-ti raspunzi/ tu, acel ce stai pe ganduri/ greu iti e destiunul tau/ tu te macini si te turburi/ niciodat ‘ nu hodinesti/ filosof nelinistit/ ce te turburi si te macini/ poti tu oare sa-mi raspunzi/ la –ntrebarea ce ti-o pui/ oare, parca, totusi,  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Dinescu, a votre disposition
de stancosty1 la: 09/02/2005 10:23:00
dacă mai este o persoană care să mă mai intrige cât de cât, acela este mircea dinescu./ mi-am amintit de el când a revenit cu emisiunea-i de la realitatea tv, după o scurtă pauză acordată de mai-marii postului, ca urmare a apariţiilor în stare evident bahică în direct, la ore de maximă audienţă, în calitate de "moderator", când vorbea el 90% din timp şi invitatul dacă apuca să strecoare câteva vorbe .../ poetul fără operă, ce de la "revuluţie" încoa' n-a mai scris un vers, are ăn schimb acum limbariţă./ după campania în susţinerea alianţei şi a lui băsescu, acum, pentru că, deh, el n-a primit nimic, nu-i aşa, a început să-i pută şi, imparţial ca to  ...continuare .
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...