arhiva: 10/03/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Eu scriu
de Sanja Cristea Tiberian la: 10/03/2005 22:49:00
eu scriu/ eu scriu acuma despre ceruri/ si despre lume deopotriva/ sunt multe care-mi stau alaturi / si multe care-s impotriva/ eu scriu acuma despre suflet/ si de va fi sa-l iei la tine/ si scriu apoi despre iertare/ si scriu in urma despre bine/ cand ma topesc si-ti curg in palme/ cum se topeste lumanarea/ eu scriu despre iubirea sfanta/ si cum sa nu-mi abat cararea/ si scriu si scriu si stau in mine/ cuvintele-adunate -n stiva/ si daca tu imi stai alaturi/ degeaba-s altii impotriva.../ sanja-adriana/
4 comentarii
modifica
Poze din Istanbul
de Jimmy_Cecilia la: 10/03/2005 19:08:00
am stat ceva mai mult de 2 saptamani, pana in 13 ianuarie,/ am vizitat si singura si in excursii organizate/ am fost fascinata.../ iata linkul:/ http://groups.msn.com/photosdevoyage/istanbouldecjanv2005.msnw?page=1/ .
4 comentarii
modifica
Prima parte ... sau nu...
de V.G. la: 10/03/2005 17:31:00
dorinta de a scrie se manifesta atunci cand nu avem incredere in ceea ce spunem, atunci cand nu ne putem face ordine in ganduri, atunci cand nu credem nimic. literele ce se insira pe foaie, cuvintele ce iau nastere, frazele, mesajul, absolut tot ce tine de foaie si creion este o simpla terapie , un simplu mijloc de relaxare, de razbunare, de inlaturare a complexelor, de constientizare a necesitatilor. / a scrie , in cazul de fata, este sinonim cu a desena, cu a mazgali, cu a omora, cu a sparge, cu a crea, cu a distruge, cu a zbura, cu a plange, cu a rade. scriind, se naste in sufletele noastre o cascada a imensitatii nimicului, ce se revarsa in cele mai linistite locuri din lume…  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Documentar german despre România la Stuttgart: „Ţara în care m-a
de rockdani la: 10/03/2005 13:56:00
documentar german despre românia la stuttgart: „Ţara în care m-am născut“/ la stuttgart se prezintă sâmbătă şi duminică documentarul despre românia „Ţara în care m-am născut“. un film de 75 de minute, cu ion sapdaru, realizat în germania (2002) în regia lui marc becker şi hansi breier. un film cu iz de legendă despre românia, est şi vest, dumnezeu şi lumea de ieri şi de azi. / doi călugari pelerini călătoresc „printr-o ţară numită românia“. curiosul novice pune mereu întrebări dascălului său spiritual, despre oamenii întâlniţi şi locurile pe care le străbat. acesta îl iniţiază, prin poveştile lui despre călugări, biserici şi comuni  ...continuare .
comenteaza!
modifica
fotografia clipei
de Aprilie la: 10/03/2005 13:40:00
m-am hotărât, nu mai scriu despre dragoste/ timpul nu mai trece nu a făcut-o niciodată/ să nu crezi că mai port tricoul galben când plouă la mare/ nu, stelele sunt insuficiente în tabloul cu picăturile grele de ploaie/ copilul nu mai plânge pe mormântul bunicii la 12:10/ şi oricum tata mă îmbaia numai în apă rece/ cred că devin om în cele din urmă un impuls canibalic îmi permite să fumez femeia/ cafeaua s-a terminat ceaşca n-am de gând să o spăl o voi folosi pentru a-mi arde pe rug muza/ radiera s-a pierdut cu tot cu inspiraţie drace, sunt nevoit să scriu cu pixul/ vestea bună e că am luat examenul/ sunt capabil să plâng la comandă/ ciu  ...continuare .
5 comentarii
modifica
PLAGIAT CU NASUL DE GOGOL
de DANG la: 10/03/2005 00:19:00
intr-o dimineata, traian mitrea sau poate miron basescu, nu mai tin minte exact, consilier intim al ministrului transporturilor, se trezeste plesnind ca de obicei de sanatate. si ca un barbat adevarat, puternic si plin de vitalitate, dupa cateva miscari scurte de gimnastica se indrepta spre baie pentru a se barberi, nu inainte de a se gandi la fructoasa, dar inutila intalnire patronat - sindicat la care urma sa asiste. dar cand s-a dus la baie si s-a uitat in oglinda a constatat, cu stupoare, ba chiar cu un pic de spaima ca nu mai avea nas. pur si simplu, in locul nasului erau doua gaurele, absolut simetrice, prin care respira in voia buna. acest fapt uluitor pentru orice muritor de rand, nu  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...