arhiva: 11/03/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dialoguri-in memoriam Ion Iuga
de Sanja Cristea Tiberian la: 11/03/2005 22:10:00
dialoguri ii/ sunt iubrea saraca/ tu esti omul...tu esti/ cel ce vine si pleaca/ cel ce sta la feresti/ nu mi-e frica de tine/ eu sunt mortul de ieri/ intelept e oricine/ chiar de-a fost nicaieri/ sunt cu visul pe frunte/ viata mea nu mi-o stiu/ sunt batran ca un munte/ eu sunt tot ce-i tarziu/ spune-mi ,omul esti, care/ cel ce umbla intruna/ frate bun din nascare/ cu pamantul si luna.../ iv/ ai ochii blanzi si maini incete/ sunt parca pentru-a fi regrete/ vorbesti frumos/ nu sunt cristos/ de ce ma cauti cine esti/ de prin povesti/ de unde vii/ din nopti tarzii/ unde te duci si unde stai/ la omul ce-mi va spune hai/ si unde-ti cresti atuncea dorul/ unde se-nchina calatorul  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Romantic = practic ?
de V.G. la: 11/03/2005 20:46:00
"o specie pe cale de disparitie" - asa sunt caracterizati nostalgicii, romanticii, visatorii, in ziua de azi.. acesti oameni cauta sa se ascunda de prezent si de sulitele ascutite ale realului, doar ca, din pacate, sunt panditi din spate de ... ei insisi... / mai este practic sa fim romantici? sa fim baieti de milioane?
11 comentarii
modifica
Gol
de june la: 11/03/2005 20:25:00
e goalã casa…si-n locul tãu/ un gol imens;/ e gol chiar si sufletul meu./ un gol ce umple un alt gol/ si îl înghite ne-ncetat,/ si-n amalgamul de cuvinte/ se naste-un gol ce umple-un alt./ si moare-ncet, chinuitor,/ se stinge si se naste iar,/ cuprinde viata mea si-a ta/ si umple totul cu amar./ e gol paharul cu nectar,/ e goalã si privirea ta;/ si-altarul de garoafe moarte/ vegheazã goliciunea ta./ si strãluceste-n întuneric/ o stea ce moare în abis,/ si-alunecã pe-o razã neagrã/ si umple golul neatins./ si sufletul ti-e iar luminã,/ dar totul e înselãtor,/ iar golul încã te dominã/ si golul nu e trecãtor./ eu stiu cã în lumina albã/ stau de fapt goluri mii si mii,/ c  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...