arhiva: 12/03/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
teoria alchimică a mirajului alb
de simona marcu la: 12/03/2005 23:20:00
e un bărbat întotdeauna întâmplător/ primăvara îşi scutură zăpada din braţe împrumutând mişcarea / unei lumini ondulată baroc sau a unei forme contagioase de rutină / şi/ ea/ e destul de sigură că poate vedea în beznă cum se termină fiecare poveste/ tresare şi plânge toate lacrimile din borcanele / cu etichete de murături/ se opreşte la ultimul îl deschide şi tace/ el nu/ cineva îi trasează coordonate necunoscute prin umbre/ el face cursuri de interpretare a harţilor topografice/ în fiecare duminică de la 10 la 11 / altcineva râcăie rugina de pe faţa pământului/ e un bărbat vandalizat alunecos ca un solz de peşte/ în vocea lui îşi găseşte vib  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Poveste de dragoste
de ManuelQiu la: 12/03/2005 12:31:00
a fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti.a fost o fata si un baiat.asa, ma rog…ca deviai de la subiect.totul a inceput intr-o zi din anul2003.cred ca era toamna.ea era cu scuby in clasa, iar scuby era prieten cu el si fiind mai curajoasa din fire s-a bagat in seama cu timidul baiat.fetei, deja i se aprinsese beculetzul.violeta se numea si se numeste in continuare.era o dragutza.asta era parerea baiatului, inca de pe atunci, dar baiatul rusinos din fire nu a avut prea mult curaj sa se bage cu ea in seama prea mult.in acea zi datorita acestui personaj straniu despre care nu se stiu prea multe caci este un mister pentru omenire cei doi s-au cunoscut.asa a inceput totul. / au vo  ...continuare .
1 comentariu
modifica
.ro la un Cebit cam palid
de rockdani la: 12/03/2005 10:20:00
.ro la un cebit cam palid/ viziuni ale viitorului şi it outsourcing la cebit hanovra 2005/ / romania participa pentru a cincea oara in perioada 10-16 martie la targul de tehnologia informatiilor si a telecomunicatiilor cebit. unii semnalizeza insa o scadere a interesului / de firme si public la expozitia it din hanovra, un adevarat barometru al acestei branse si indicativ de baza al economiei germane. „mari firme precum oracle nu mai sunt prezente / la cebit din anul 2000, fiindca sunt de parere ca asemenea targuri sunt foarte costisitoare / si nu aduc rezultatele scontate“, spune matematicianul alexandru draghici din langen frankfurt), specialist in materie si vizitator permanent al  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Oamenii devin homosexuali/lesbiene, sau se nasc asa ?
de Tudor-Cristian la: 12/03/2005 08:27:00
subiectul mi se pare deosebit de interesant. eu unul, nefiind homosexual, cred ca oamenii devin asa, nu cred ca te poti naste cu aceasta... caracteristica./ cred ca in fata lui dumnezeu suntem toti egali, ne nastem si murim la fel, restul face parte din libera noastra alegere. aici, interesant ar fi sa aflam ce ii determina sa devina in acest fel.../ sau ma insel eu, si ei/ele se nasc astfel ?
1234 comentarii
modifica
Cata importanta are diferenta mare de varsta intre parteneri?
de Tudor-Cristian la: 12/03/2005 08:21:00
eu cred ca diferentele mai mari de 7-8 ani intre parteneri tradeaza o casatorie din interes, in care dragostea lipseste (eventual exista unilateral), iar asta duce, cu timpul, la erodare, contribuie la indepartarea unuia de celalalt./ totodata, si diferentele de pregatire, de educatie, de medii din care provin cei doi, contribuie la indepartare./ voi ce credeti ?
281 comentarii
modifica
Ramasite de tinerete 2
de Radu Herjeu la: 12/03/2005 00:23:00
ramasite de tinerete,/ slefuite,/ ca niste pietre/ peste care curg sufletele voastre/ in drumul lor catre alte oceane./ */ am pacatuit/ pentru ca nu mi-a ajuns / niciodata/ iubirea voastra./ si am fost pedepsit sa va cutreier,/ in singuratate./ cat desert ar fi trebuit / sa strabateti voi,/ daca mi-ar fi ajuns./ */ oare de ce oamenii nu sunt rauri?/ ar avea atata timp la dispozitie/ sa devina afluenti.
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...