arhiva: 16/03/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vînatoarea
de bluearisto la: 16/03/2005 21:54:00
aseara,am asistat cu neputinta la o vînatoare.../ la început,totul era linistit.un grup de insi ce discutau despre tot si despre nimic.glume,bancuri si mult rîs./ atentie:începe vînatoarea!/ ne asezam cu totii la masa rotunda.ce vînatoare atipica!/ acum începe jocul amintirilor.tu, îti aduci aminte de seara aceea?/ Îti amintesti de noaptea atît de albastra?/ Închide ochii ! lasa sa se odihneasca genele-ti lungi,doar o clipa!/ acum priveste interiorul inimii tale si priveste ce inima ai vînat.ah! ma doare!/ vreau sa deschid ochii însa o voce de zgripturoaica îmi tipa în urechi:nu! Înca nu ai dreptul! / vom continua vînatoarea si vom juca un joc : inimi zdrobite!/ ma înfund î  ...continuare .
2 comentarii
modifica
poziţie indecentă
de Tanasescu Nicolae Constantin la: 16/03/2005 20:54:00
îmi pun întrebări numai de dragul tonului de sfârşit/ în dimineaţa asta sunt prins brusc într-o poziţie indecentă/ mi se vad ochii/ ochi pe care i-am ascuns printre mărgelele de budoar ale mamei mele/ mi se văd unghiile roz/ netăiate din carne de pe clasa întâi/ când adesea mi se încleştau mâinile ţinute la spate de spaimă/ mi se văd genunchii sparţi în asfaltul rugăciunilor/ şi nu m-aşteptam să mi se surprindă/ până şi secvenţa cu buzele crăpate de tăişul destinului/ sunt absolut singur şi într-o poziţie indecentă/ îmi sparg oglinzile/ iar pisicile-mi beau laptele cioburi ignorându-mi iubirea/ mă plimb pe sub tavan şi-mi caut ceva de citit/ eu am n  ...continuare .
3 comentarii
modifica
revelatie
de carmen-mihaela la: 16/03/2005 20:10:00
sa nu te-ntorci in noaptea asta,/ cu luna intr-un buzunar,/ strigand la vant sa prinda norul si s-l ingroape./ n-am sa-ti deschid, e neagra lumea si / ce-am pierdut descult in parc/ e bun gasit.
comenteaza!
modifica
RESEMNARE
de corina_rizea la: 16/03/2005 15:17:00
/ minulescu:/ si-n seara cand ne-om despartii/ te voi ruga,/ ca si pe multele pe care le-am sfatuit `naintea ta:/ - sa-ti amintesti c-ai fost si-a mea!/ niciodata nu m-am gandit cam cat de mult vor insemna pentru mine aceste versuri... e ciudat dar in noapte in care le-am citit a inceput totul. nu visam sa iubesc eram ca in versurile acelea / dezinteresata si nu voiam decat sa fiu tinuta minte . dar ciudat din seara aceea mi-am dorit mai mult. intr-o clipa mi-a trecut toata viata prin fata ochilor, atunci l-am intalnit. si a fost ca in poezie aceleasi intrebari..." voiesti sau nu sa fi a mea?".../ si am fost caci prea mult tanjeam dupa iubire... si m-am trezit straina de mine de to  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Teoria conspiratiei
de VIM la: 16/03/2005 13:42:00
andrei plesu m-a invatat, prin articolele sale, sa gandesc “dilematic” (ca acum revista mi se pare foarte slaba, este alta poveste): sa identific cele doua extreme ale unei atitudini publice si sa ma tin departe de ele. nu e prea greu, pentru ca de obicei lumea se polarizeaza in jurul acestora./ care sunt extremele teoriei conspiratiei? pe de o parte, paranoia explicarii complete a realitatii printr-o teorie unificata; pe cealalta, siguranta de sine superioara a relativismului. pe romaneste, la o extrema se situeaza cei care cred in conspiratie plus teoria aferenta si la cealalta – cei care cred ca totul e la voia intamplarii si sa vii cu teorii e prostesc, daca nu suspect. (unii ar p  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Nimic nu se mai schimba
de pana de fluture la: 16/03/2005 12:29:00
veneam alaltaieri la vale... ma intalnesc cu un capitan de politie care avea postul pe care il avea datorita mie... il intreb ce mai face. el zice ca bine, tinandu-si mana la nas. "ce ai?" il intreb, crezand ca e putin suparat. el zice ca nu mai vrea sa vorbeasca niciodata cu mine, si pleaca... ma mir... ce dracu' mai are si asta!? pe urma am aflat ca il batuse pe frate-meu si il arestase. mai, sa fie! l-o fi confundat, sau pur si simplu si-a luat nasul la purtare!? credeam atunci ca l-a confundat... aveam sa aflu mai tarziu ca nu fusese deloc asa. m-am intalnit mai la vale cu nasul politistului... se intorcea de "la purtare".
comenteaza!
modifica
muzica
de reddana la: 16/03/2005 11:25:00
am primit de la un prieten un shortcut unde poti sa gasesti ce muzica se mai asculta in romania, un top de muzica romanesc:)/ http://www.djcontact.tk// incercati si...enjoy:)
comenteaza!
modifica
Amintire
de ingerash la: 16/03/2005 10:27:00
cand credeam ca nu mai are rost/ sa fiu ce n-am putut sa fiu,/ cand credeam ca doar eu stiu / sa pretuiesc ce-a fost,/ din umbra a aparut o stea,/ un suflet ce ma adora,/ un inger care stralucea,/ o inima ce ma iubea!/ mi-a daruit cerul cu luna/ si soarele cu roua diminetii,/ mi-a promis ca va fi al meu totdeauna/ si noi vom fi stapanii vietii./ la hotarul iubirii el ma va astepta mereu/ cand ochii lui caprui ma vor vedea, / vor sti ca sunt euprintr-o privire imi vei spune zeci de cuvinte, mii/ si cand in brate ai sa ma tii/ soarele, oprit in loc, cu o raza ne va binecuvanta/ alaturi de noi va fi lumea./ de ce pleci acum, iubire,/ cand e-atata fericire?/ lasi i  ...continuare .
3 comentarii
modifica
SIMBIOZĂ
de alex porc la: 16/03/2005 06:45:00
să considerăm doi oameni diferiţi: unul care se plictiseşte foarte tare şi unul care nu are vreme să se plictisească. asta ca introducere, ca să zic aşa./ un om care se plictiseşte este, totuşi, foarte bogat în idei, şi cel mai des se gândeşte să-şi întemeieze propriul partid politic. omul nostru, şi anume mirel, totuşi într-o zi în care nu se plictiseşte foarte rău, hotărăşte să îşi facă un partid. prima întrebare: cum să se numească? mirelul nostru are o zi fastă, musteşte de inspiraţie. prima variantă: partidul miserupiştilor, adică partidul celor cărora li se rupe. dar sună prea vulgar, şi e şi destul de vag. mai bine partidul niserupiştilor, s  ...continuare .
1 comentariu
modifica
umbrele noptii
de oana23 la: 16/03/2005 01:34:00
umbrele nopŢii/ oana stoica-mujea/ nu ştiu cum a început, unele cuvinte le-am scos din călimară, altele au curs pur şi simplu. majoritatea le-am văzut în umbrele nopţii. nu m-au speriat, aşa cum era de aşteptat. le-am desprins de pe pereţi şi le-am aşternut pe hârtie./ nu îmi amintesc decât că inima îmi bătea cu putere, simţeam cum vrea să iasă din piept. Îi cântam, în sinea mea, pentru a o linişti. dar ea nu contenea să bată. vedeam întunericul – nu îl vizualizam -, îl vedeam înăuntru meu; simţeam că nu este bine. continua să mă cuprindă, până mi-a învăluit întreaga fiinţă./ când am intrat prima oară în cameră am văzut totul aşezat al  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...