arhiva: 22/03/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Lacrimi Mangaiate de Realitate(partea a II a)
de psychedelic la: 22/03/2005 15:49:00
calea lactee, lumina ºi toate/ > anotimpurile se pun, uneori, între oameni. tãcerile/ > dintre tâmple impun uneori tãcerea între oameni./ > Între doi prieteni, iubiþi, soþi, fraþi, pãrinþi ºi/ > copii se interpun distanþe de mii de kilometri, deºi/ > ai persoana respectivã aproape. dumenezeule, ºi cât/ > de aproape poate fi o persoanã de tine ºi totuºi nu/ > comunicã. visele unuia sau altuia dintre doi iubiþi/ > stau ascunse la fel ca un copil care se piteºte în/ > balansoarul din curtea bunicilor ºi tot ceea ce poþi/ > auzi este vocea ascuþitã de la „celãlalt capãt”, nu/ > al lumii, ci al telefonului. ªi ai vrea sã poþi/ > prinde aripi, pentru a putea c  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Terri Schiavo , eutanasia pro sau contra?
de ampop la: 22/03/2005 13:14:00
este oare moral sa i se intrerupa alimentarea artificiala unei fiinte neputincioase? este interesant de imaginat daca acea persoana are sau nu cunostinta de sine sau am putea fi in situatia doar a unui blocaj de comunicare cerebrala, respectiv terri vede tot ce se intampla in jur, aude, intelege (mai mult decat traseul eeg poate reda) si nu poate comunica cu cei din jur? in acest sens doresc sa aduc un exemplu personal, tatal meu dupa un accident a intrat in coma, i s-a inlaturat cam o treime din emisfera stanga, medicii spuneau ca o sa fie "planta" iar acum dupa sapte ani umbla, se ingrijeste singur, este peste 90% refacut...cine nu-l cunoaste de mai demult ar crede ca putinele disfunctiide  ...continuare .
58 comentarii
modifica
Ce fel de "dog" esti? Un test interesant!
de sanjuro la: 22/03/2005 12:55:00
am primit de la un amic un test interesant, accesand:/ http://gone2thedogs.com/game/preloader.swf/ in functie de anumite raspunsuri pe care le veti da, se face o evaluare, iar rezultatul este surprinzator si...haios: rasa de caini cu care se va identifica fiecare, cu principalele caracteristici./ personal, is tare mandru ca-s english setter!
42 comentarii
modifica
Ginduri....
de costantino la: 22/03/2005 12:36:00
am citit cate ceva, pe ici pe colo si am vazut ca nu s-a schimbat nimic in 15 ani./ nu pot sa inteleg, sau nu vreau sa inteleg pentru care motiv noi romanii trebuie sa ne schimbam si sa gandim ca cei din "vest"./ sunt ei cauza mizeriei si a foamei in care traiesc romanii./ ei sunt aceia care aveau nevoie de o noua piata de desfacere ptr. ca sa mentina nivelul de bunastare care prin 80 incepuse sa scada ptr. ca piata lor interna ajunsese la saturatie./ au obtinut piata ptr. as vinde mizeriile pe care ei nu le mai cumparau, au venit acasa la noi si fac ce vor dar pe noi acasa la ei nu ne vor.
comenteaza!
modifica
In ceata
de NaturalBeauty la: 22/03/2005 03:17:00
aburi calzi se rasfirau in aerul cald din camera ridicandu-se continuu deasupra cestii de portelan cu modele chinezesti... singurul lucru de care aveam pofta era o tigara pe care o fumai jumatate si o lasai sa arda in scrumiera, asta pentru ca ma dusei sa-mi spal chipul cu speranta ca apa rece o sa readuca claritatea in gandurile mele tulburi de cand mi-ai spus ca iar o sa pleci unde doar cerul ne mai uneste si cand privirile tale ma vor cauta, nu ma vor gasi decat in pozele de pe telefonul tau pe care mi le-ai facut, mai stii? in acele minunate momente in care eram noi. aceste detalii ma facura sa mi le amintesc si sa fiu atenta la ele fara vreun rost, insa sunt din acea dimineata in care tu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
te iubesc IARna
de Reborn-dragos la: 22/03/2005 01:08:00
ma uit pe geam si ce vad? o iarna tarzie...tarzie....dar, care acum se revanseaza si bate cu mare viscolire.atent la felinarele ca imi arata fulgii timpul trece....de ce oare?de ce oare ma incanta asa de mult?/ este din cauza faptului ca imi alunga timpul?este din cauza faptului ca ador gheata care s a format in inima mea?si setea de viscolire ,de inghet spre tot se revarsa in sperantza ca mi va aasculta dorintza si va distruge dusmanii mei cei ma rai .....totusi...am un gol in suflet....care ar` fi acela...acel dor de dragoste, de iubire....pe care deocamdata ..iarna il umple ......doamne ce te iubesc iarrna....
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...