arhiva: 24/03/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sunt zbiri cu Mutu.Vor să-i fure Cupa (parodie)
de RUDY VALENTINO la: 24/03/2005 23:37:00
sunt zbiri cu mutu.vor să-i fure cupa/ prea plină de succese, să-l doboare,/ punând, parşivi, aceeaşi întrebare:/ "cum te-ai drogat?", şi îl privesc cu lupa./ lovind cu piatra, sadic, fiecare,/ cand el plângea în clipele de după,/ blazonul, lupii, vor flamanzi să-i rupă,/ Şi să-l condamne, bestii , la uitare./ dar, scormonind dejecţiile vieţii,/ reporteri cu iq extrem de mic,/ vor rătăci cărarea, nătăfleţii./ când ,faultat, încerc să mă ridic,/ Îmi dau cu tifla, veşnic falşi, profeţii,/ c-am fost şi voi rămâne un nimic./ poezia parodiată:/ nu l-au crezut pe buddha. Într-o cupă/ de adrian munteanu/ nu l-au crezut pe buddha. Într-o cupă/ i-au pi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Rezervaţia mea de sentimente
de RUDY VALENTINO la: 24/03/2005 23:29:00
dragostea/ un animal de talie mare/ cu pielea roşie/ ca sângele unui gest ucis din faşă/ prezintă nişte canini ascuţiţi implacabil/ moştenire genetică de la o rudă îndepărtată/ destinul./ o ţin sedată cu o doză suficientă de sarcasm/ ca nu cumva/ printr-o mişcare necontrolată a unui membru/ pe care specialiştii-poeţi îl numesc/ nostalgie/ să-şi ucidă îngrijitorul/ căruia eu îi spun simplu/ suflet./ frica / o ţin ferecată într-o colivie/ în formă de noapte văduvită de lună/ ca nu cumva ţipătul ei alb / să spargă timpanul obosit de prea multă linişte al mândriei/ animalul meu preferat./ ura/ eee...ăsta da animal periculos/ pentru că e suficient  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Orgoliosul (epigrama)
de RUDY VALENTINO la: 24/03/2005 23:23:00
"În faţa ta, (îţi dau în scris!),/ nu am să fac vreun compromis",/ mi-a spus un subaltern, odată,/ În timp ce-mi... lustruia o gheată! /
comenteaza!
modifica
MONUMENTUL HARAP ALB
de carmen-mihaela la: 24/03/2005 21:23:00
cainii maniei, asmutiti catre mine/ ma fugareau, noaptea, tarziu, pe coridorul mlastinos,/ strajuit de ziduri uriase / din care fluturau batiste/ in locurile unde trebuiau deschise ferestre./ alergam, alergam, alergam / infricosata de canini grilajelor/ pe care apasarea unei noi trape/ ii pravalea peste rochia mea de mireasa,/ patata de spaime./ moartea, singura realitate-ce stralucea in rugaciune-/ ma astepta si ma urma, / culegand in zbor buruieni, coralis hybrid superbisima./ "aripa unica,/ aripa cuca, / kirikou, eclozat in miezul cojilor de nuca, / imbraca o pereche de jeans,/ incaleca adjar*-ul cocoasa,/ ia trei smicele de mar / si apa vie si apa moarta / de unde se bat muntii ca  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Barbatzi vs Femei
de blonda69 la: 24/03/2005 18:54:00
ce ne-am face noi fara relatziile de zi cu zi?relatzii pe care vrand nevrand suntem silitzi sa le cream shi implicit sa le intretzinem./ relatziile sunt de mai multe feluri.dar aici o sa ma refer doar la unele dintre ele.cele mai importane shi cele mai amuzante.(dupa parerea mea)./ ? ?1.cateodata ma trezesc k stau in autobuz shi ma intreb dak baiatul din fatza mea care sta langa o fata(normal k el pe scaun shi ea in picioare)sunt impreuna sau doar simple cunoshtintze?felul in care el se maimutareshte shi inventeaza poveshti despre ultimele betzii cu baietzashii lui de cartier,felul in care incerca in toate felurile sa ii arate k are bani(deshi merge cu autobuzul shi se plange de inghesuiala  ...continuare .
comenteaza!
modifica
House under surveillance
de aldebaran la: 24/03/2005 17:33:00
are cineva "house under surveillance" a lui marin sorescu, volumul de poezii cred ca este "poezii cenzurate" publicat in 1991...in limba romana va rog.../ multumesc anticipat.
comenteaza!
modifica
Butonul rosu
de Daniel Racovitan la: 24/03/2005 16:05:00
n-apasati pe butonul rosu! :))/ - http://www.deviantart.com/view/7331852/ ()
3 comentarii
modifica
Contrazicere
de Valeriu Cercel la: 24/03/2005 15:05:00
contrazicere/ un cocos si o gaina,/ se ciorovaiau de zor,/ el, zicea ca-i luna plina,/ ea, ca nu-i decit un nor:/ -mai gaina,tu esti chioara ?/ da-i rotunda ca si-o oala,/ si de mare...e cam mare,/ dar e luna, ca si-un soare,/ lumineaza neagra noapte,/ asmutind ciinii sa latre.../ -eu sint chioara?tu esti chior,/ nu vezi ca e doar un nor?/ si zici ca si lumuneaza..../ cred c'o lampa iti fileaza,/ si-unde auzi tu ciini latrind,/ cind e liniste, mormint./ -dar te uita'n sus,gaina,/ ca nu-i nor, e luna plina,/ ca o mamaliga coapta,/ sus pe cer sta, nemiscata,/ si zimbeste catre mine,/ s-o iau de pe cer ca-mi vine.../ -nemiscata zici(?), badie,/ misca parc'ar fi piftie(!),/ poate tu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Ramasite de tinerete 3
de Radu Herjeu la: 24/03/2005 13:17:00
ma urc pe umerii tai, noapte,/ si caut cuvinte/ s-arunc in oamenii care dorm./ cineva incepe sa viseze./ */ ce ciudat,/ sa va reintalnesc/ afara/ si sa va simt atat de/ permanent/ in mine./ */ de cate ori ma doare,/ ma pedepsesc sa cred/ in continuare
comenteaza!
modifica
SCRISOARE DESCHISA MAI PUTIN CATRE PRESEDINTELE BASESCU
de teompa la: 24/03/2005 11:26:00
mă intitulez teompa ioan-daniel şi am fost născut la data de 15 ianuarie 1981, sat. geogel, com. ponor, jud. alba. sunt absolvent al facultăţii de jurnalistică din sibiu, promoţia 2004, cu lucrarea de licenţă pe tema “presa şi fenomenul migraţionist”, autor al volumului “un om periculos” (editura mira design, sibiu, 2003) şi al “scrisorii i deschise către preşedintele băsescu”. / cu acest prilej lansez un apel către acei români care mai simt româneşte, în speranţa de crea un viitor în ţara noastră. nu ajung vorbele cu iz de politichie aşa cum am fost învăţaţi timp de 15 ani, e vremea să se treacă la fapte şi anume la bunăstarea româniei. sincer,  ...continuare .
9 comentarii
modifica
arta de a spune minciuni adevarate INTRODUCERE in ARTA DINAMICA
de fiXpiX la: 24/03/2005 09:21:00
arta de a spune minciuni adevarate sau introducere in arta dinamica/ nimeni nu a devenit inca celebru pentru ca a scris o carte despre saracie, nevoile si neamul, cu toate ca au fost unii, care au aparat aceste valori romanesti autentice, a reusit insa sa moara de foame, eu o sa incerc ratarea in arte, asta inseamna ca o sa incerc sa ma dau cu capul de toate figurile de stil posibile si imposibile. / scriu aceste randuri intr-un moment cand am inteles ca nu am inteles, un subtitlu al acestei pagini de literatura fiziologica ar fi, am uitat ma gandeam la ceva indescifrabil si am uitat subtitlul paginii fiziologico-literar-artistice. / va asigur ca literatura fiziologica transfera substanta  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Lacrimi mangaiate de realitate (partea I)
de psychedelic la: 24/03/2005 05:38:00
buna seara dimineata sau ziua ,/ in orice caz buna sa fie !/ / nu stiu.nu stiu cum sa incep , sa trec peste introduceri plictisitoare , sau sa ma limitez la ele ?/ dar de fapt stiu raspunsul prea bine... si spuneam ca nu mai aberez .stii de fapt , poate daca nu as abera ,nu as fi eu , si sincer mie nu prea mi-ar conveni./ ascult linistea noptii.ma gandesc ca maine o sa regret ceea ce am scris azi , dar cand de fapt am regretat eu ceva ?/ poate atunci ... cand mi-era prea frig ca sa mai ma pot opri din transpirat./ eu cred ca nu mai am mult.nu mai am mult pana cand o sa ma schimb complet.trist , poa  ...continuare .
4 comentarii
modifica
ADI A AVUT-O PE TIŢA
de alex porc la: 24/03/2005 05:03:00
adi a invitat-o pe tiţa să meargă duminică împreună la iarbă verde. tiţa a acceptat. nici nu-i de mirare, îl iubea. el însă n-o iubea, urmărea doar să o treacă pe lista victimelor virilităţii sale./ au ajuns pe deal cam pe la amiază. soarele credea că se năpusteşte spre zenit (nu spre „zenit” – aparat foto), pe când de fapt pentru noi, muritorii, de-abia se urnea din loc. au întins o pătură în preajma căii ferate ce trecea dinspre baia mare spre jibou. tiţa avea o slăbiciune pentru trenuri, probabil o tară strămoşească: îi plăcea să le privească trecând. nici nu s-au dezbrăcat bine, rămânând în costumele de baie, că adi a şi trecut la atac spu  ...continuare .
6 comentarii
modifica
De ce e televiziunea de rahat?
de Honey in the Sunshine la: 24/03/2005 04:11:00
peste tot pe unde am fost in europa si am facut gestul necugetat de a deschide tvul...aceleasi lucruri! quiz-uri, comedii americane si soap-opera home made... sa nu mai vorbim de alde din dragoste.../ cui se adreseaza, de fapt, televiziunea publica?!
47 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: