Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 25/03/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ati facut vreodata sex oral ?
de Tudor-Cristian la: 25/03/2005 21:12:00
intrebarea face apel la sinceritatea voastra, indiferent daca sunteti barbati sau femei./ sa discutam despre sex, cu alte cuvinte. pana unde poate merge "imaginatia" ? ce e perversiune si ce nu e ? cat conteaza intr-o familie "a te intelege la pat" ? este esential ?
494 comentarii
modifica
generatia fantasy
de oana23 la: 25/03/2005 18:46:00
generaţia fantasy, s-ar putea spune că e născută din tolkien şi rowling, dar, nu este nici pe departe aşa. fără slabă modestie, putem spune că ei s-au născut din noi. nou, inedit? da! un răspuns simplu şi la obiect. apreciat? nu! de ce? pentru că nimeni nu vrea să investească în noi, măcar suflet./ ne-am născut din lumea, fantastică a vrăjitorilor, din lumile, pe care cei neiţiaţi nu le înţeleg, din spuma mării, din dorinţa de evadare. de ce nu avem cititori? pentru că nu sunt informaţi, există generaţia fantasy, dar nimeni nu o cultivă. nu-i nimic, ne cultivăm singuri! Încercăm să atragem atenţia asupra noastră şi să vă facem să înţelegeţi că exi  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Scrisoare catre un prieten 5
de Radu Herjeu la: 25/03/2005 14:11:00
s-ar putea crede ca cei care n-au avut multe de la viata, invata sa nu astepte multe. nu e adevarat. este foarte probabil ca cei care nu s-au bucurat de "bafta", care n-au primit pe tava totul, sa fie cei care asteapta sa li se-ntample si lor lucrul asta. sa ajunga si pe strada lor "norocul". pe de alta parte, e la fel de posibil ca o viata lipsita de impliniri sa duca la o atitudine de resemnare, esecurile repetate din copilarie (mici, dar esentiale pentru definirea eu-lui) sa determine o atitudine fatalista fata de viata care sa inhibe din start orice implicare serioasa in existenta proprie. de obicei, astfel de oameni se impart in doua categorii. cei care cred ca totul e intamplare, to  ...continuare .
2 comentarii
modifica
ALCHIMISTUL
de alex porc la: 25/03/2005 07:14:00
cică avram iancu se făcea de o vreme că umbla iar prin ardeal „îngândurat pe cal şi cu pistoalele-n şerpar. era tot tânăr şi fecior şi-avea pe chip surâsul blând şi ochii mistuiţi de dor arzând pe faţa lui de sfânt”. aşa vorbeau oamenii. cerul ţării era curat şi, ca o coincidenţă, focuri se aprindeau din deal în deal. nu-i de mirare că de la un timp îl căuta potera modernă, cuplul gradat-soldat patrulieni. era însă cam greu de prins./ s-a aflat pe urmă că nu era acelaşi avram iancu, cel de la ’48, sau chiar dacă era tot el, în orice caz era puţin schimbat, adică avea talente de alchimist: „frunza-i în cale de cădea în legănare şi alint de aur  ...continuare .
comenteaza!
modifica
exil al foamei sau surghiun al sufletului??
de claudia enea la: 25/03/2005 01:06:00
primul contact cu o societate construita..pe orizontal..in suburbii si pe vertical in "city"...oameni care zimbesc chiar daca nu te cunosc si te intreaba la orice pas "ce mai faci"...ma intreb daca e posibil sa ii intereseze ce mai fac sau doar asa" ca e de bun gust " ca si "have a nice day"...pasari mari si galagioase imi tin companie la cafeaua de dimineata...natura si-a pierdut mintile aici si nu mai stie ce culori si parfumuri sa inventeze..asta e bine...miroase a ocean./ merg rar in city si de fiecare data ma intorc coplesita de stilul victorian care pare sa convietuiasca pasnic cu cele mai avangardiste creatii din metal si sticla...aproape am senzatia ca ma apuca agorafobia...de atite  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...