arhiva: 27/03/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
covor albastru
de Aprilie la: 27/03/2005 21:32:00
am o încăpere cât se poate de mică unde nu se vorbeşte/ nu nu niciodată nu se vorbeşte nu se visează/ aici trăiesc singur/ întins pe covorul nou ce l-am primit ca orice alt lucru/ într-o zi de marţi uitată într-un sertar lângă o primăvară/ aici jos pe covor nu se vorbeşte/ s-ar speria toate furnicile de pe parchet/ s-ar ridica fărâme de praf precum balonul unui copil albastru/ oricum covorul are nuanţe de albastru/ marea o înlocuieşte cu uşurinţă iar cerul / parcă-l am între buze/ aici pe covor nu se visează/ nu e loc pentru vise în doi iubita n-a fost inventată încă/ am doar o asemănare a femeii / o umbră/ o pată de lumină care străluceşte printre fi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
iar plouă
de Tanasescu Nicolae Constantin la: 27/03/2005 19:52:00
iar plouă/ nu trebuia să-mi mănânci toate piersicile din castron/ pui la loc întunericul iar sâmburii îţi încolţesc prin buzunare/ eu sunt ultimul care a aflat / că viaţa se povesteşte la gura sobei/ tu vei fi sarea şi piperul cuvintelor mele/ copiii îşi vor deschide guriţa ca la păştiţe când vor auzi de tine/ îşi vor imagina că eşti zâna fiecăruia în parte/ numele tău va avea un aer de santa claus în visele lor/ m-asculţi?/ vreau să trişezi mai mult decât o faci de obicei/ ştiu că poţi altfel nu ţi-aş cere/ voi avea atâta poveste că nu vor fi focuri să ardă/ iar plouă/ şi paşii tăi de felină se confundă cu singurătatea/ nu atinge întrerupăt  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Vreau
de DANG la: 27/03/2005 19:36:00
vreau sa dansez la marginea lumii/ sa-mi simt sangele, sufocandu-mi arterele sclerozate/ vreau sa uit, ca maine sau poimane/ dupa lungi, enorme respiratii/ moartea, totala mea disparitie/ va exista, ca o sumbra necesitate./ vreau sa cant un cantec pentru mama/ vreau sa cant un cantec pentru tata/ vreau sa cant un cantec pentru toti bolnavii de cancer/ care populeaza saloanele noastre/ transformandu-si ultimile lor clipe/ intr-o opera monumentala./ ca intr-o cazarma/ sufletul meu, labirint neinteles, se ofileste/ nu imi mai este sangele proaspat/ nimic proaspat in mine , nu dainuieste./ vreau sa iubesc !/ in dragoste mi-as gasi dezlegarea/ nu uitati , nici o clipa / sa iubiti, si oameni, si pa  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Este religia un element pozitiv sau negativ in societate?
de scepticul la: 27/03/2005 00:06:00
nu cred in d-zeu. cred ca este foarte improbabil ca d-zeu sa existe, si chair daca ar exista cred ca religia nu are nimic de-a face cu el. / haideti sa presupunem ca as avea puterea sa conving foarte multi oameni ca religia si d-zeu sunt o pacaleala, sa ii convertesc de la credinta la ateism. / ar trebui sa o fac? / ar trebui sa incerc sa conving cati mai multi, sa apar la televizor, sa lansez campanii, sa intervin in sistemul de educatie? daca as reusi, am trai intr-o lume mai buna? s-ar produce mai putine nenorociri in lume? sau dinpotriva, daca nu ar mai exista religie principiile sociale s-ar dezintegra si am ajunge la haos? am evoluat suficient ca societate ca sa putem in sfarsit s  ...continuare .
52 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...