arhiva: 28/03/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Palma
de Redmoon br la: 28/03/2005 23:12:00
te-ai trezit si ma vezi/ si ma vad, cum vazut / m-asteptam sa ma crezi.../ si-ai tacut./ cu piviri ma indrepti/ catre tine, ma certi/ ca te-astept sa ma vezi,/ sa ma uiti, sa ma ierti/ ca incerc, ca din nou, / sa te fac sa traiesti/ si traind sa iubesti.../ ma intreb unde esti?/ te-ai pierdut, te gasesti?/ mai iubesti?.../ ms astept sa mai crezi, / si sa vrei sa mai vezi/ ca te iert si te-accept/ si m-astept sa iubesti/ sa te-ntrebi, sa privesti;/ ca-n final sa gasesti.../ ca nu stiu unde esti!/ c-am uitat ca traiesti!/ c-ai negat ca iubesti.../ si nu stii sa mai crezi/ sa zambesti si sa vezi.../ m-ai negat in cuvant/ si-ai urlat un “nicicand!” / si mai vrei sa te iert?/ si ma  ...continuare .
comenteaza!
modifica
As vrea sa fiu...
de bluearisto la: 28/03/2005 22:51:00
as vrea sa fiu aerul pe care îl respiri,/ as vrea sa fiu pamîntul pe care calci,/ as vrea sa fiu gîndul ascuns pe care îl pastrezi,/ as vrea sa fiu sîngele ce curge în venele tale./ as vrea sa fiu orizontul spre care privesti,/ as vrea sa fiu retina ta,pentru a vedea tot ceea ce vezi,/ sa fiu noaptea care te umple de vise,/ sa fiu întregul tau./ daca inima mea ar înceta sa bata o clipa,acea clipa ti-as oferi-o tie,/ toate acestea as vrea sa le fiu,pentru a nu-ti spune tot ceea ce simt,tot ceea ce nu vreau sa sti./ sînt umbra ce-ti urmeaza pasii în tacere ,/ tu nu sti ca sînt...
4 comentarii
modifica
Carti Online
de Seductiv la: 28/03/2005 22:01:00
ce parere aveti despre miscarea de carti online gratuite. in ultimul timp s-a dezvoltat intens pe internet. a aparut cumva aceasta miscare din cauza saraciei si a nevoilor culturale?
1 comentariu
modifica
Sarut Antonian
de carmen-mihaela la: 28/03/2005 20:27:00
picurau solzi de maci / din rana inflorita / trasata de tepul cateros al cactusului / la incheietura varstelor batatorite in nisipul pasit / de omul aspru,racoros / pripasit de curand/ in oaza de clorofila a florii lui ra./ consemna grabit pe papirus/ cu unghia inmuiata in noapte / femeia cleopatra/ inveninat rasucita / in scorbura uroboros/ din valea adormirii niloase, a lotusilor fara de vina,/ a ciinelui fara de moarte./ in vreme ce…../ serpii, cezarul si gemenii/ alungati din cetate/ in trenuri, razboaie si teatre / evadau, urcand in pomul cu crucile coapte/ pe trepte de mir. /
comenteaza!
modifica
MONUMENTUL HARAP ALB
de carmen-mihaela la: 28/03/2005 20:05:00
cainii maniei, asmutiti catre mine/ ma fugareau, noaptea, tarziu, pe coridorul mlastinos,/ strajuit de ziduri uriase / din care fluturau batiste/ in locurile unde trebuiau deschise ferestre./ alergam, alergam, alergam / infricosata de canini grilajelor/ pe care apasarea unei noi trape/ ii pravalea peste rochia mea de mireasa,/ patata de spaime./ moartea, singura realitate-ce stralucea in rugaciune-/ ma astepta si ma urma,/ culegand in zbor buruieni-coralis hybrid superbisima:/ "aripa unica,/ aripa cuca, / kirikou, eclozat in miezul cojilor de nuca, / imbraca o pereche de jeans,/ incaleca adjar*-ul cocoasa,/ ia trei smicele de mar / si apa vie si apa moarta / de unde se bat muntii cap in cap  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Noapte de Sângeorz cu Gheorghe Hagi
de carmen-mihaela la: 28/03/2005 19:58:00
nocturnă,/ 23 aprilie,/ muntele sfânt,/ vârf-retezat,/ tribuna moroilor,/ fâlfâind pe limbi de meliţe,/ cu faţa la fata copac-/ dreaptă şi goală în vălurile florilor veşnice,/ aşteptând.../ marele derby:/ iarnă-vară./ eu-căpitan de echipă,/ vărsător călare pe calul cel alb,/ mereu c-un balon la picioare,/ uneori sferic, alteori altfel/ alerg pe gazonul de iarba-strabunilor,/ ispitit de dragonul cu perlă,/ nesătul de săngele copilăresc al fecioarei./ alerg./ fluieră vântul./ mi se arată cartonaşul nigredo./ pentru o vreme sunt suspendat./ diocliţian mă invită în peşteră./ sunt tras pe roata cu spini/ (încălţat în potcoave,/ îmbrăcat în var  ...continuare .
comenteaza!
modifica
pina in 2007 ONGul tau trebuie sa aiba o dantura noua
de pegassus la: 28/03/2005 15:23:00
pina in 2007 oengeul tau trebuie sa aiba o dantura noua - mult mai puternica/ / foarte curind, fondurile de pre-aderare vor pleca spre tarile calde (turcia, croatia), fugarite de fondurile structurale. formula acestora din urma va fi restructurata incepind din 2007, cu mai putine oportunitati de implicare a organizatiilor neguvernamentale, in ciuda faptului ca, pentru prima oara, acestea sint mentionate ca parteneri in propunerile comisiei. mai rau, practica anilor 2004-2006, in tarile 'foste comuniste' care au tras mai repede lozul pe care scria 'ue', arata ca, in general, ong-urile din aceste tari au fost implicate in participarea la procesul de programare si derulare a fondurilor structu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ANTI-PHONE MAN
de alex porc la: 28/03/2005 04:37:00
am cunoscut un om care nu avea obiceiul de a răspunde la telefon, sau mai degrabă avea obiceiul de a nu răspunde la telefon. pot spune că l-am cunoscut îndeaproape. e vorba de unul dintre cei mai apropiaţi strămoşi ai mei, face parte din arborele meu, sau eu din arborele lui. el ar spune că e al lui, iar mie mi-e indiferent. hotărâţi voi, fiecare în parte (fără să copiaţi unul de la altul, că vă dau 1 în catalog!), al cui e arborele genealogic. informaţie suplimentară: el e omul care s-a culcat vreme îndelungată cu femeia care m-a născut, şi anume până când n-a mai putut, din motive obiective: îl dureau deja rinichii./ să nu mă întrebe nimeni din ce cauză nu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Sa ridice mana sus cine e antiprimavara!
de Honey in the Sunshine la: 28/03/2005 04:34:00
cine s-a mai saturat de ghiocei care se ofilesc din piata pana acasa, chipuri fericite, martisoare, "floricele pe campii", animale care se imperecheaza?/ cine e alergic la blestematul de polen al pomilor infloriti...cine incearca sa goneasca vrabiile care si-au facut cuib pe balcon si acum au umplut de, scuzati, rahat?/ cine s-a saturat de gripe si astenie de primavara?de ploi si de schimbari bruste de temperatura?de cantecele de dragoste de la radio?de inceperea proiectelor de vacanta?de dezgustatorii iepurasi roz atarnati peste tot(adica cine a mai vazut iepuri roz?!).de indigestia de la miel si oua(combinatie fatala!)?/ cine nu reusheshte sa-si tina cainile/pisica in calduri in casa?/ cine  ...continuare .
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: