arhiva: 04/03/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
old school
de sakamonku la: 04/03/2005 18:00:00
starea de bine:ne inhiba ,ne face alti oameni sau poate doar ne inalta orgolii./ reintalnirile:ne inmoaie genunchii,ne dau stari de neliniste,ne ridica intrebari si ne afunda intre ganduri mii si mii.../ nelinistea:e starea de frica de orice.../ nimicul:e ceea ce ne multumeste cel mai mult,e cel care ne impresioneaza cel mai tare si e ceea ce te linisteste atunci cand nimeni nu e langa tine./ eu:sunt tot ceea ce nu esti tu,tot ceea ce ar vrea unii sa fie,tot ceea ce eu nu vreau sa fiu./ tu:nu mai esti.../ noi:am fost candva...acum nu mai existam decat in amintiri grele,incarcate de praf si imbracate in alb si negru./ voi:e o lume noua...are culori,lumina si parca nu mai ploua  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Normal si parca nimic...
de cassia la: 04/03/2005 17:11:00
m-am bucurat la inceput ca e o iarna atipica. cand a nins mi-am amintit de sentimentul alb si mi-a parut rau ca n-a nins mai devreme. parca si acum imi pare rau ca vine primavara. picura sub soare, pe la colturile blocurilor, prelingadu-se pe tabla acoperiurilor, zapada./ ies pe balcon sa dau de mancare la porumbei. imi arunc pentru un moment ochi la ce se intampla pe afara. liniste... nimic. totul e normal. ok. trecem mai departe la porumbeii care asteapta nerabdatori pe diferite craci ale copacului din fata. ma intreb daca as putea sa citesc gandurile oamenilor ce as afla? probabil nimic din ceea ce banuiesc. poate doamna aceea cu caciula bine infundata pe cap... ba nu domnul care poart  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Barfa
de JNairda la: 04/03/2005 16:32:00
daca exista o mizerie care sa coboare cel mai mult o societate in mocirla urateniei atunci aceasta este barfa. barfa este un microb pe care oamenii fara discernamant il folosesc pentru a capata stima, prestigiu mai mult in ochii celorlalti si pentru a distruge. <br><br>/ barfa este arma celui slab (spirite slabe), este arma celui ascuns si ipocrit. feriti-va asadar de spiritele murmurande caci va vor da otrava lor.<br><br>/ femei si barbati, deopotriva, o folosc adesea ca arma de control a societatii in care traiesc. se spune ca o femeie te ridica, o femeie te coboara. emotiile lor din fire ar trebui sa fie ca un medicament tamaduitor pentru suflet. noi ar trebui sa intelegem puterea emot  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Ce vrea Paul Goma? Buna pace…
de Dan Culcer la: 04/03/2005 14:19:00
ce vrea paul goma? buna pace/ de dan culcer/ acest comentariu a fost trimis la 2 martie dlui sorin rosca stanescu la ziua. intrucit pina azi nu am nici veste din partea redactiei, intrucit socotesc ca era un subiect fierbinte si nu o inghetata de lins vara, il fac public in grupuri si publicatii on line. dc/ domnule dan pavel,/ nu am avut ocazia sa ne cunoastem, nimeni nu ne-a prezentat reciproc. dar va citesc articolele de o buna bucata de vreme. de aceea, ca intre vechi cunostiinte de bloc sau de scara, care nu se saluta dar se stiu, trec peste reverenta simbolica pentru a ajunge la obiectii./ in legatura cu editorialul recent publicat in ziua, intitulat "ce vrea paul goma?", as d  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Ramasite de tinerete 1
de Radu Herjeu la: 04/03/2005 12:54:00
ce tablou incomplet sunt./ va smulg/ sau va cersesc/ culori/ pe care le intind apasat/ in scobitura dintre doua straturi/ mai vechi./ si tot asa.../ */ din ochiul drept curg amintirile rele/ si din cel stang, amintirile bune./ stau pe spate, privind in sus./ incerc sa ma descopar undeva.
comenteaza!
modifica
Atentie la vulpi! (doua epigrame la pret de una)
de RUDY VALENTINO la: 04/03/2005 08:21:00
1./ a sedus in bar marmota,/ dar, privind la urma nota,/ palid, vrea sa se disculpe:/ "nu parea sa fie... vulpe!"/ 2./ cand s-au luat, el, daco-get,/ ea, marmota, get-beget,/ azi se bat pe-un kil de pulpe,/ el, rrom(an), iar ea o...vulpe! /
comenteaza!
modifica
Te-am priponit, odată, prin răzoare (parodie)
de RUDY VALENTINO la: 04/03/2005 08:13:00
te-am priponit, odată, prin răzoare,/ de noaptea până ziua pe lumină,/ după copaci, zbanghie, o vecină/ ne spiona, sorbind dintr-o licoare./ rapid, scoteai opincile, senină,/ (semnaliza la nări o cruntă boare),/ cădeau cotrenţe-n putredă ninsoare/ ce pe crenguţe veştede se-anina./ dintr-o remorcă şuie, beţi, coboară,/ un grup de tractorişti şi, rând pe rând,/ privesc la nurii tai cam într-o doară,/ eu meditez în colţul meu de gand:/ "unde-am găsit asemenea "fecioara"?/ aşa ocară n-am paţit nicicând!"/ poezia parodiata:/ adun un fir de pleavă din răzoare/ de adrian munteanu/ adun un fir de pleavă din răzoare/ Şi îl usuc pe-o sfoară de lumină./  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Cercul perpetuu ..
de Misoginul la: 04/03/2005 01:40:00
e ciudata viata asta. / <br><br>/ ani si ani la rand lupti si speri ... ca va fi bine, ca omul de langa tine e cel caruia merita sa-i dai tot, ca merita sa lupti sa ....<br>/ si vine o zi cand ... cand totul se termina !<br>/ <br>/ atunci ?<br>/ atunci stai si te uiti in jur de parca ai fi beat si te miri !<br>/ te miri tu de tine insuti, intrebandu-te ... unde ai gresit, ce a fost rau ...<br>/ adevarul e crunt si doare de cele mai multe ori. <br>/ vinovatul esti tu./ <br><br>/ de ce ?<br>/ pentru ca te-ai mintit de la inceput !!!<br>/ desi ... <br>/ da, dar ..., am crezut ca ...<br>/ <br>/ stiu !<br>/ asa spunem toti. <br>/ asa am spus si eu (si nu o data), cand, dupa ce am dat tot ce  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...