arhiva: 05/03/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
....
de florin-liviu la: 05/03/2005 18:36:00
era o vreme a viselor/ afară mai ploua uneori/ uneori soare/ uneori îngeri/ nu existau cercuri/ nu sfere/ tu răsăreai/ din fiece colţ de idee/ idolatră/ cu sfârcul rosu/ sfidând ceruri/ sus/ cu păsări albastre/ n-am crezut niciodata/ ca sunt/ însetat/ nemurirea sorbeam/ cu sufletul/ pe buze/ -timp fără timp/ lume fără lume-/ inevitabil totuşi -/ ultimă amintire/ cu fumul trist/ al unei ţigari/ probabil/ fără filtru/ probabil/ toamnă/ probabil eu...
comenteaza!
modifica
permis de munca in Franta
de cristelino la: 05/03/2005 17:59:00
stie cineva un short cut la asa ceva?/ initial am venit aici pentru 3 luni/ francezii nu recunosc ca au nevoie de oamani calificati/ merge daca gasesc un angajator care sa ma angajeze aicica in italia de exemplu?
comenteaza!
modifica
Calauza
de Emma Brad la: 05/03/2005 16:30:00
intunericul se risipea treptat./ ciripitul pasarilor ii gadila placut auzul si deschise ochii. zambi cucerit de linistea absoluta din jur. o lene placuta puse stapanire pe el si cu ochii intre-deschisi visa. se imagina pe plaja, tolanit intr-un sezlong, contempland intreaga panorama a marii./ - trezeste-te! se auzi o voce morocanoasa venind din spate./ sari de la locul lui gata de atac ca o fiara neimblanzita ce era./ barbatul rase, surprinzand gestul amenintator al bratelor lui ridicate la nivelul pieptului./ subtirel, dar vanjos, acesta isi castiga traiul facand pe calauza pentru cei luati la tranta cu viata./ - eu sunt costel. costel a lu' leana ar spune unii, zise barbatul amintindu-si ca  ...continuare .
comenteaza!
modifica
adolescenta....
de Arghesis la: 05/03/2005 15:05:00
cea mai grea perioadă a vieţii mele de până acum a început în vară anul trecut şi continuă încă (nu ştiu exact momentul când se va opri)....se numeşte adolescenţa..../ nu ştiu de ce toţi oamenii adulţi, maturi, pe care îi cunosc spun ceva de genu: „ahh..ce ani frumoşi!! păcat că au trecut aşa de repede...”. ce aţi avut aşa de bun în adolescenţă?? ce vi-a plăcut mai mult: faptul că vă simţeaţi într-o altă lume (de care nu aparţineţi), că vă simţeaţi singuri, că nu ştiaţi ce să credeţi, ce să faceţi, cum să vă comportaţi ca să nu fiţi un „nebun”, spre ce să vă îndreptaţi pentru viitor (deoarece toţi îţi spun: „acum începe  ...continuare .
53 comentarii
modifica
Te simt 2
de Caterin la: 05/03/2005 12:32:00
tu atat de tarziu.....eu si regretul ca am trecut necolorat si mut pana la tine,pana la pasari../ astazi nu mai caut clipa,nu-mi este teama de cantecul ei,mâinile întoarse în păcat au învatat sa primeasca lumina si-au rămas cu miros de pamânt verde si flori.......cu cerul deasupra..../ iar si iar ma deschid catre tine atât de adânc,de supus si de tandru......./ vorbeste-mi!!/ pentru tine zâmbesc,asteptând cuminte poezia....pot sa fiu altfel sau pot sa fiu cum vrei tu....../ atinge-ma!!/ in mine sunt câmpuri de maci,sunt coline,vânturi de primăvară calde şi blânde,chemare nemărginită pentru frumos si cuvinte....acele cuvinte si tu!/ .. .pot sa  ...continuare .
comenteaza!
modifica
intrebari...
de nefericit la: 05/03/2005 11:07:00
regăsire/ / cugetare: “mă aflu între două ceasuri: unul este cu o secundă în urmă iar celălalt este cu o secundă mai înainte. privindu-le îmi dau seama că mă aflu într-un prezent continuu. o clipă mă trage după ea iar alta mă împinge. ce nerozie! să fii sugrumat de acele timpului…”/ aveam tot timpul un regret care apăsa asupra inimii mele precum o piatră de diamant pe ochiul cerului. regretul că este departe.de fapt era doar regretul unei despărţiri ucigătoare. ciudat!...să regreţi despărţirea. da... ciudat… fără despărţire totul ar fi în van pentru că n-am mai trăi atât de profund clipa r  ...continuare .
comenteaza!
modifica
poemele uitarii
de nefericit la: 05/03/2005 11:05:00
metamorfozĂ/ iubito înfăşoară-mă în rădăcinile tale / şi seacă-mi izvoarele frunţii / pline de dor./ Întinde-mi o ramură,/ să simt cum îţi zvâcneşte seva/ ca o mare zbuciumată./ hrăneşte-mă cu frunze / şi stinge-mi foamea de tine…/ natură./ / / portret În creion/ / la început/ creionul brăzda foaia / ca un ceas timpul./ Şi linii frânte/ imitau zborul păsărilor./ apoi/ negrul / Îmi invada universul alb/ lăsând/ dâre de sentimente ofilite./
comenteaza!
modifica
DEMAGOGIE
de DANG la: 05/03/2005 07:32:00
vointa spre putere o au toti oamenii ticalosi indiferent de culoarea politica. in felul acesta acestia ne dicteaza soarta si ne aduc uneori la limita subzistentii. cu toate acestea oamenii politici sunt mai de inteles in mecanismul lor psihologic decat jurnalistii care au creat candva cultul personalitatii iar azi se declara cei mai inversunati anticomunisti. un exemplu de la galati este ziaristul. actual director radu macovei. oricum ai sta si ai privi tara poetului ziarist si afacerist, un soi de golan rasat / mircea dinescu tot iti vine sa te sinucizi conform sloganului unui oarecare gherman referitor la scarba.
19 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: