arhiva: 10/04/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Avem curaj sa discutam deschis despre infidelitate?
de ladystorm la: 10/04/2005 22:35:00
ne lansam in discutii interminabile uneori fara sa avem habar de ce o facem. exista oare fidelitate si infidelitate? si daca da, care ar fi cele mai potrivite definitii? de cate ori nu ne-am simtit fideli si am gandit infideli? si de cate ori n-am fost infideli dar am gandit fideli? nu cumva si fidelitatea e o forma de infidelitate? fiind fidel cuiva nu cumva iti esti infidel tie? si cerand fidelitate cuiva nu cumva iti atragi partenerul sau partenera intr-un compromis din care nu veti mai putea iesi niciodata?
192 comentarii
modifica
Justitie
de Valeriu Cercel la: 10/04/2005 21:14:00
catelus cu paru' cret,/ fura rata din cotet, / el se jura ca na fura,/ dar sa vezi ce'ncurcatura,/ ca fusei la judecata,/ reclamand javra netoata,/ care-avea si recidiva,/ si dosar mare'n arhiva,/ vechi client pe la hingheri,/ de unde-a scapat mai ieri,/ si-unde fuse condamnat, / tot pentru acest pacat./ cunoscand deci, inculpatul,/ nici nu mi-am mai batut capul.../ eram sigur de succes,/ si-am pornit dar, la proces,/ fara sa-mi pun avocat,/ sau sa cer cuiva vreun sfat;/ socotind ca treaba-i oabla,/ avand martora si-o baba,/ plus vreo trei-patru vecini,/ chiar si ion a lu' marin.../ toti vazand potaia hoata,/ impreuna si cu zdreanta,/ (alt borfas, un gainar,/ hot de oua din cuibar)/ care, cu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Ce va mananca mai mult foamea...sau setea...?
de psychedelic la: 10/04/2005 14:08:00
foamea de sete ..sau setea de foame.../ sunt satul.....de foame.....si mi-e ffrig de sete...?/ ce ne lipseste.....ce nu avem ...?/ ce avem deja si inca nu stim...?/ ce va satisface....un cd pink floyd sau un tricou....pink floyd?/ ai manca ai bea sau ai trai pur si simplu...?/ cu alte cuvinte......ce nu devorezi te devoreza ...?/ de ce are nevoie lumea ca sa fie bine...?/ ce preferi o fericire ieftina sau o suferinta suprema/ viata este ceea ce ni se intampla in timp ce ne facem alte planuri...?/
3 comentarii
modifica
Bomoko, pt romanii din canada si usa
de giocondel la: 10/04/2005 08:37:00
washington dc, aprilie 27,millenium stage, kennedy center/ toronto, 1 mai, macmillan theatre, university of toronto/ montreal, quebec, 4 mai, complexul sportiv claude robillard/ charlotte, nc, 18-19 aprilie, booth playhouse/ bomoko, o poveste africana despre unitate in ritm si cantec, este o productie congoleza, o poveste spusa prin intermediul dramei si muzici africane,de catre 24 de tineri congolezi in ritmuri vii dar mai ales cu un mesaj excelent, care cu siguranta va va tinge inimile intr-un mod nebanuit./ la noi a fost un succes imens si multi au spus ca a fost poate cel mai bun spectacol de o asemenea natura pe care l-au vazut pana cum./ daca aveti timp, nu ezitati, nu veti  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: