arhiva: 11/04/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
v-ati dori un nou partid politic?
de anuk31 la: 11/04/2005 19:08:00
am ajuns la varsta cand imi doresc sa ma implic mai mult in viata politica dar nu reusesc sa gasesc partidul din care sa fac parte. orientarea mea politica este de centru-dreapta dar nu vreau sa am alaturi oameni indoielnici in ceea ce priveste moralitatea si bunul simt, asa cum am descoperit la sediul partidului din care credeam ca vreau sa fac parte. cativa tineri romani din tara si din afara granitelor romaniei s-au gandit ca ar trebui sa infiinteze un nou partid! voi ce parere aveti? credeti ca s-ar putea schimba in bine mediul politic de azi? merita efortul?/ avem nevoie si de opiniile voastre!/ cu drag, anuk
73 comentarii
modifica
matrimoniala
de marinarul la: 11/04/2005 17:33:00
pe vremea cand eram un tanar marinar ,nu zic ca nu sunt chiar batran acum,faceam turele acelea ce se cheama vardie.seful de tura era seful de echipaj,nostromul,amandoi faceam o echipa destul de tare .azi asa maine asa nea costica ,fie-i iertat ma intreaba intr-o zi pe la 16.00 aproape de terminarea turei: _genule vii ma pe la mine deseara, sa bem un paharel de vin?auzi ma face fiicamea o placinta cu branza de de-ti bati copii cu basca uda ma. _vin nea costele .am raspuns eu si ma gandeam ca nevastamea e la tura de noapte si n-ar stric  ...continuare .
2 comentarii
modifica
NEA TRICHINELU’ DĂ ORTU’ POPII CA UN ORDINAR
de alex porc la: 11/04/2005 09:28:00
-vis dătător de speranţă-/ tablou singular/ (birou prezidenţial la cotroceni. nu are rost să fac o descriere a sa, mai ales că această scenetă nu va fi niciodată jucată acolo. semiobscuritate. tocmai se înserează, chiar dacă în rromia este demult noapte. nea trichinelu’, preşedintele republicii carpatodanubianoponteuxinice rromia, un bătrânel deloc simpatic, cu chelie pronunţată, dar cu firele rămase lungi, îmbrăcat într-o pijama cu elefănţei, stă la birou, în faţa monitorului computerului, şi se uită, pe net, la poze cu pamela anderson nudă. la vârsta asta! are faţa rânjită şi roşie de plăceri nebănuite de nimeni. sună telefonul. nea trichinelu  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Ne-interventia armatei in evenimentele imediat dupa revolutie
de Busy la: 11/04/2005 08:51:00
buna tuturor,/ ma intereseaza ceva aspecte despre evenimentele din romania '90: as fi vrut sa intru in chat cu anita47 pentru ca articolul "kgb si revolutiile din europa de est" imi poate folosi la intocmirea unei teze prin care vreau sa studiez "reactiile armatei" la evenimentele politico-sociale de dupa revolutie (mai ales pasivitatea relativa). rog pe cine are ceva idei despre orice literatura (carte, articol) cu insemnatate la interesul meu sa-mi raspunda. multumesc.
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...