arhiva: 14/04/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
417
de Catalin Bolohan la: 14/04/2005 20:49:00
"nu am omis nici o ocazie de a fi trist"(emil cioran)/ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - / / lacrimile lui bach imi dezmiarda urechile,/ inchin, de suparare, un pahar in cinstea lui./ o, ce desfatare macabra simti ca trece prin tine/ cand simti in piept jarul suferintei,/ cand pasesti pe drumuri din cioburi de abecedar,/ cand durerea ta e in haine de mireasa./ strangi in pumn lama unui pumnal/ ce nu demult ti-a sfratecat credinta./ injuri cu nepasare intregul olimp,/ blestemi ca omenirea sa nu aiba cimitire,/ blestemi ca toti copiii sa invete adevarul,/ nu-ti pasa de durere si adori tristetea./ calci in picioare imnul patriei natale,/ scuipi cu dezgust numita "constituti  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Gara din Milano
de danielt la: 14/04/2005 15:46:00
lângă mine se aşeză un barbat negricios, cu o musaţă falnică şi nebărbierit.<br>/ - e voie? mă întrebă cu glas tare.<br>/ Îi făcui semn să stea. autobuzul porni şi discuţiile se reînodară. simţeam că mă priveşte. m-am mutat uşurel mai înspre geam şi am întors capul să-l văd.<br>/ - parcă am fi în gara de la milano domn’le! aproape că strigă el la mine.<br>/ se întoarse către ceilalţi, tăcuţi acum.<br>/ - multă lume! zise, zâmbind larg. autobuze, taxiuri, maşini, muncitori şi fete şi poliţişti şi oameni fain îmbrăcaţi ca domnu', termină el întorcându-se din nou spre mine.<br>/ - cum? Îmi scăpă mie.<br>/ - da niciunde nu’i aşe f  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Despre educatie...
de TeodoraPA la: 14/04/2005 14:16:00
vreau sa propun pentru discutie urmatorul subiect: educatia. ei bine, nu in sensul de cultura, invatare sau bune maniere... ci de formare personala (imagine de sine, incredere in propriile puteri, etc) datorita relatiei cu parintii sau cu alte persoane dragi noua./ pe masura ce trece timpul si inaintam in varsta observam ca avem anumite "defecte", daca pot spune asa. anumite lucruri nu le luam asa cum ne-au fost comunicate, ci le interpretam conform educatiei. de exemplu: cu cateva zile in urma am avut o discutie cu o prietena care zicea ca atunci cand ii sare cineva in ajutor si zice "stai ca fac eu" lucrul pe care ea tocmai vroia sa faca, isi spune - "aha, adica crezi ca eu nu sunt in star  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Am adus granita Europei la Prut
de Daniel Racovitan la: 14/04/2005 11:05:00
"o zi istorica: 13 aprilie 2005/ parlamentul european a decis ieri, cu 497 de voturi pentru, 93 impotriva si 71 de abtineri, aderarea romaniei la uniunea europeana incepind cu data de 1 ianuarie 2007./ desi poate parea una obisnuita, ziua de ieri va marca destinul romaniei pentru multe decenii. in ultimul secol au mai existat citeva momente istorice de insemnatate cruciala./ 1 decembrie 1918: a fost faurita romania mare, prin unirea transilvaniei cu principatele romane./ 23 august 1939: pactul ribbentrop-molotov a pecetluit dezmembrarea romaniei, pusa in aplicare in vara anului 1940./ 4-11 februarie 1945: reuniti la yalta, in crimeea, conducatorii marilor puteri au plasat romania in sfera d  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Intrebare...
de mouseman2 la: 14/04/2005 07:15:00
cati dintre voi ar fi vrut sa traiasca in alta perioada decat cea actuala?
28 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: