arhiva: 15/04/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De viata
de micutzu biciclist la: 15/04/2005 21:27:00
iar tu/ nu-mi spune ce sa fac/ si incotro sa-mi indrept pasii./ nu ma certa/ daca gresesc/ si nu arunca inspre mine/ vorbe intelepte./ ci primeste-ma/ pune-ti bratele/ in jurul umerilor mei/ si sterge-mi lacrimile/ in tacere/ ca sa nu apese atat de greu/ pe tineretea mea/ viata si durerile ei./
1 comentariu
modifica
Ce ti-am promis
de micutzu biciclist la: 15/04/2005 21:23:00
intr-o zi m-am jucat de-a poezia/ si mi-am amintit/ pentru ca iti scriam din nou tie,/ mi-am amintit/ de tot ce ti-am promis ca voi fi/ dar n-am fost,/ de tot ce ti-am spus ca voi face/ dar n-am facut, / de cata dragoste ti-am promis/ si cata nebunie.../ iar acum,/ cand incerc sa adun aceste cuvinte/ sa le aranjez cumva/ ma zdrobeste sa stiu/ ca nu voi fi / ce ti-am promis/ ca nu voi face/ ce ti-am zis/ ca nu voi iubi/ cum ti-am promis./
1 comentariu
modifica
Impotriva Firii (II)
de francu la: 15/04/2005 15:22:00
(continuare la calator)/ / vestea ca e3 era inca in libertate ne dadea fiori, banuiam / ce amploare trebuie sa fi luat lucrurile, acolo sus, in primele nivele ale/ structurii, acum, cind exista certitudinea razvratirii operatorului de categorie e .../ niciodata nu fusese atat de evidenta tensiunea intre gate 1 si gate 2; neglijenta operatorilor, care ii crease lui e3 ocazia de a scapa din nou, nu facuse decit sa ridice cortina unui teatru de razboi demult inceput.../ structura functionala a operatorilor, subordonarea fireasca a acestora, dictata de nivelurile diferite de actiune, dinamica de nezdruncinat a firii si mai ales legalitatea actiunilor firii, nepusa nicicind la indoiala, toat  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Jurnalul de stiri, munte de prostie
de catalin andrei la: 15/04/2005 11:06:00
fapt: jurnalistii romani au fost rapiti in irak, de… dumnezeu si de serviciile secrete, stiu cine. / teorie: televiziunile din romania au pus botul si trateaza subiectul intr-un mod care ma face sa ma gandesc la prostie si la lipsa de profesionalism. in jurnalele de stiri sunt inviati pseudo-analisti politici sau militari si mai nou experti in situatii de criza si experti negociatori. la cum isi sustin ideile, distinsii domni, teroristii aia ar trebui sa se sinucida sau sa se apuce de plantat panselute./ ultima gaselnita, scoasa pe sticla, ieri, 14 aprilie, intr-o profunda legatura cu rapirea, dupa mintea lor, este primirea de catre jurnalistul de romania libera a unui premiu din partea clu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Propunere de categorie
de daizagor la: 15/04/2005 09:19:00
oare ar fi buna o sectiune unde se pot pune intrebari si (probabil) primi raspunsuri legate de tehnica de calcul?/ exemplu: identificare hardware, gasire de "driver" pentru hardware specializat, shimburi de pareri despre software sau localizarea de soft specializat, metode de diagnosticare hardware, preturi si surse de achizitionare hardware si software... etc... ?
10 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...