arhiva: 17/04/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
DESPRE PIERDEREA CHEFULUI DE SEX
de DANY DANA la: 17/04/2005 23:51:00
dupa un timp intr-o casnicie scade cheful de a face sex. ce poti sa faci pt.a reveni la normal, mai ales ca acest lucru se considera a fi un liant. solutii...
24 comentarii
modifica
Decizie
de who me la: 17/04/2005 23:43:00
decizie....acest ceva pentru care lumea a fost suspicioasa vreme indelungata.cate sunt lucrurile pe care suntem incapabili sa le facem din lipsa de hotarare,si pentru ca sunt ricante?un exemplu de lucru gresit interpretat ca "lipsa de hotarare":a vorbii cu necunoscutii.fie o conversatie,un simplu contact sau salut;foarte rar vorbim cu necunoscutii.si spunem intotdeauna ca e mai bine asa.in acest fel sfarsim prin a nu fi de ajutor si a nu fi ajutati de viata./ distanta ne face sa parem importanti si siguri de noi insine.dar de fapt nu permitem vocilor noastre sa se manifeste prin cuvantul celorlalti.
5 comentarii
modifica
O viata intr-o viata
de monet la: 17/04/2005 23:36:00
26 noiembrie 2005/ / camera este de un alb imaculat. isi deschide ochii si totul e estompat. poate simti mirosul greu de medicamente si mancare de cantina. de-odata, e pe un drum si corpul ii este umplut cu sangele ce-l inconjoara. se simte ca un burete. camionul verde merge invers si el se intoarce acasa pe vechea sa bicicleta. trece printr-un divort, dragostea pentru sotia lui creste din ce in ce mai mult, se insoara cu ea. se uita repede. / sterge cartea pe care a scris-o. cafeaua se intoarce in ibric, iarna este urmata de toamna. ploaia se urca in cer. frunzele se catara in copac si devin tinere din nou. / se intoarce la universitate si savureaza momentul cand trece examenul de admitere  ...continuare .
11 comentarii
modifica
De-as putea...
de Valeriu Cercel la: 17/04/2005 20:11:00
de-as putea sa dau durerea,pentr'un strop de fericire,/ si sa schimb intreaga ura, pe-o secunda de iubire,/ iar din lacrimile toate, de-as putea, torent sa fac,/ sa dispara in oceane, cu tot raul fara leac./ de-as putea ca maracinii, prafuiti , de langa drum,/ sa ne'mbete ca si crinii, noaptea, cu al lor parfum./ de-as putea sa ard tristetea si din flacari, bucurie,/ urletele disperarii, sa le fac o melodie,/ norii negrii, de-as putea, i-as ascunde dupa munti,/ si pe soare l-as ruga, sa ne descreteasca frunti,/ stelele, le-as de pe toate, le-as culege de pe cer,/ fiecare sa si-o poarte, imbracat cu-al ei mister/ .............................................................../ timpul, cu a lui  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Automobilele erei comuniste
de RSI la: 17/04/2005 16:15:00
masinile copilariei mele...in anii '60 pe la inceput, cand inca nu se construisera uzinele dacia din pitesti, erau in romania tot felul de autovehicule, unele chiar interesante ca aspect. presupun ca primele care vin in minte sunt faimosul trabantzel est-german si volga sovietica. dar mai erau si altele:moskvici-tot sovietic, skoda-mandria cehiloe, si favorita mea in domeniul masinilor de lux comuniste: tatra! era una singura in romania si apartinea ambasadei cehoslovaciei, pe langa care locuiam. era o masina care-ti stimula imaginatia: o forma aerodinamica de tigara de foi, si in fata 3 faruri care- dadeau un aspect ciudat - intre ozn si ciclop. nu de mult am gasit pe net cateva situri : unu  ...continuare .
28 comentarii
modifica
noapte frumoasă
de Tanasescu Nicolae Constantin la: 17/04/2005 14:12:00
curăţ o pară tu ronţăi miezul nopţii/ furnică după furnică îţi coboară pe obraji în jos/ iar sânii îţi sunt muşuroi/ nu-ţi voi da să muşti nici măcar o dată/ fiindcă ţie nu-ţi plac şi nici nu mănânci înainte să faci dragoste/ pisica asta cât vrei s-o mai ţinem în casă/ tu nu vezi că îşi lasă păr şi culoarea/ pe haine pe buze pe macat/ pleacă/ i-o spun sărind într-un picior/ ea doarme visând marochinării slab luminate/ isus a închis ochii/ mi-a spus că se odihneşte puţin/ să fiu eu atent/ dacă visează urât să-l trezesc/ îi este teamă de coşmaruri întodeauna i-a fost/ ce frumos doarme mi se rupe sufletul/ cureţi un măr şi ronţ  ...continuare .
5 comentarii
modifica
o zi istorica
de septembrie ad la: 17/04/2005 11:10:00
16 aprilie 2005-zi istorica pentru aromanii din romania.peste 500 de delegati,reprezentanti ai comunitatii aromane din romania au hotarat ca este momentul -vini oara- sa exprime vointa comunitatii aromane din romania de afirmare a identitatii etnice si culturale si au hotarat sa faca toate demersurile necesare la autoritatile competente in vederea inregistrarii ca minoritate nationala in romania.autohtoni in balcani,purtatori ai unei civilizatii de sinteza romanica bizantina si europeana,cu valori morale crestine,aromanii stiu ca alcatuiesc o unitate etnica distincta,ca vorbesc aceeasi limba..unesco a catalogat limba aromana ca limba in pericol de disparitie,astfel consiliul europei a adopta  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...