arhiva: 02/04/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Aveti grija!!va iesii asa de buna ca poate vã va marca pe viata!
de Foreigner la: 02/04/2005 23:49:00
=> taiati feliile in fasii lungi subtiri../ => aruncati cartofii acolo si lasatii sa se prajeasca pana se fac de o culoare aramie inchis/ => amestecati mai des la inceput sa nu se lipeasca intre ei...apoi lasatii sa se prajeasca.../ => fiti cu ochii pe ei ca se prajesc foarte repede cam 5 minute..asta nu stiu exact....vedeti culoarea ....cand ajunge aramiu inchis...nu neaparat foarte inchis.... :) apoi ii puneti n farfurie shi ii amestecati cu ketchup si maioneza..../ => noah aia cartofi buni.....ies mai subtiri ca la mcdonnald's shi mai buni..../ => trebuie sa stiti ca contin mult ulei deci ..dak tineti la silueta voastra ....eh... puteti manca toti...ce poooola !!! las ca nu mori...dak te  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Fara sau cu importanta
de bluearisto la: 02/04/2005 22:04:00
ce importanta poate avea ca unii te gasesc frumos sau urît?sub arcusul meu nu ai fost decît un instrument banal.daca pieptul este sec,dragostea este mai aproape de inima.iubirea zace între oase iar scheletul danseaza neperturbat,privighetoarea cînta într-o cusca închisa dar cîntul ei strapunge timpul si distanta.sti cum suna o melodie într-un lemn sec de ghitara? / Împotriva tuturor,melodia visului meu cînta în vidul inimii tale./ tineretea ,ea ,îsi ridica fruntea plina de orgoliu si simte viitorul ce se înfatiseaza în inima ei.ea îsi cunoaste forta si în zilele ei de betie priveste cerul cu un surîs dispretuitor!
2 comentarii
modifica
scrisoare pentru "el"
de morkovka la: 02/04/2005 21:44:00
“ …pentru ca “/ tacerea srapunge vazduhul oboist/ shi tu dispari/ ca galagia zilei trecute-n graba./ nu mai e nimic intre noi,/ doar pielea-mi mai pastreaza / urmele atingerilor tale – / le simt,/ itsi simt caldura shi tandretsea,/ shi apoi totul dispare/ ca un vis fulgerator./ shi mi-e frig,/ shi noaptea pare sa nu aiba capat,/ shi eu nicidecum nu adorm,/ shi tu nu vii,/ lasindu-ma sa tremur in intunericul nocturn…/ acum sint singura/ shi e timpul sa privesc in fatsa adevarului:/ te-am respins,/ dorindu-te apoi,/ jucind cu tine asha,/ cum ai facut-o shi tu,/ incalcindu-mi propriile reguli./ atunci mi-ai zis ca sint copil/ shi, p  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Suflet ratacitor
de morkovka la: 02/04/2005 21:41:00
in mijlocul tacerii,/ eu zac fara mishcare penisip/ shi-ascult cum inima-mi vorbeshte,/ pulsind,/ odata cu pamintul./ shi tu auzi cum sufletu-mi se zbate,/ nu-i asha?/ observi shi tu cum el incearca shi/ incearca / sa tot fuga/ undeva departe,/ leganindu-se pe valuri,/ absorbind racoarea noptsii/ plutind in universal de vise, sperantse shi placere…/ …ce suflet ratacitor!/ /
comenteaza!
modifica
M-ai găsit Doamne!
de L0r3 la: 02/04/2005 21:07:00
am vrut să deschid ochii/ nu puteam să mă uit.../ pentru că tu erai acolo doamne/ stăteai pe scaunul de la birou/ Şi-mi hackereai toate parolele/ aşadar m-ai găsit/ nici aici nu pot să fac nimic!/ zâmbeai în colţul gurii, ca tata/ Şi miroseai la fel/ a tutun şi after shave/ hmm, şi eu care credeam că ai barbă/ Şi te-ai apucat şi de fumat.../ o fi din cauza noastră, doamne/ când mă pregătisem s-aud ce-i mai rău/ tu mi-ai spus zâmbind/ să rămân aşa/ Şi-ai plecat lăsând uşa deschisă /
comenteaza!
modifica
Scufiţa roşie contemporană
de L0r3 la: 02/04/2005 20:32:00
pe vremuri , te duceai la bunici cu coşuleţul cu un cozonăcel , o prăjiturică , ceva ... azi, bunicii fug de colesterol şi zaharuri. aşa că mama mi-aşează-n rucsăcel banane , portocale , suc şi mă trimite ;/ - du-te tu , să te mai plimbi, că eu n-am timp nici să mor!/ bunicii nu stau în pădure, dar stau la ţară , în căsuţa de lemn cu jaluzele de plastic şi parabolică sus pe acoperiş. bunicul , fost ofiţer , e om trecut de optzeci de ani şi de-un timp suferă de nu ştiu ce...el zice că n-o mai suferă pe bunica , dar fără s-audă ea./ - ce-are bunicu`? o-ntreb eu, având mare grijă unde m-aşez să nu şifonez ceva./ - nebuneli dragu` mamii! păi cum păcatu` s  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Trăiesc
de L0r3 la: 02/04/2005 17:51:00
trăiesc în fiecare zi/ cu moartea la un pas de mine/ Îmi suflă-n ceafă clipă de clipă/ Şi-i simt mirosul de lut/ scurgându-se la mine-n sân / ca o lacrimă de gheaţă/ păşesc asemeni unui orb/ pe o sfoară atârnată/ deasupra unei prăpăstii/ Şi păstrez fiecare zi/ ca pe-o promisiune amânată/ o agonie a vieţii.../ sunt un surd invitat/ la un concert de mozart/ care simte viorile/ cum ii curg prin sângele său / ca nişte râuri de lavă/ Şi ies apoi prin urechi/ jeturi de cenuşă/ tot ce vreau e să pricep, de ce/ Înainte de-a aluneca /
5 comentarii
modifica
CEL PUTIN 10 MOTIVE DE A FI FERICIT CA ESTI ROMAN
de claudia enea la: 02/04/2005 16:03:00
sa fii fericit ca:/ -nu iti trebuie un aparat special de taiat pastilele in doua/ -nu ai nevoie sa ti se scrie pe tubul cu crema de fata "a nu se minca"/ -stii sa tai feliile de salam cit de subtiri vrei/ -nu crezi ca sudan este un oras din groenlanda/ -ai auzit de "triunghiul bermudelor"/ -iti cunosti propriul numar de telefon si eventual adresa fara sa te uiti pe propria-ti carte de vizita/ -poti schimba un bec fara sa chemi niste "specialisti"/ -nu iti trebuie un aparat de fiert oua/ -iti amintesti ca nu ai piine acasa fara sa treci chestia asta in vreo agenda/ -nu trebuie sa zimbesti ca boul(vaca) tot timpul ca altfel te da afara de la job/ si in general, pentru ca mai poti fi tu insuti  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Din Melbourne, cu dragoste...
de claudia enea la: 02/04/2005 15:18:00
tot melbourne....sint 30 de grade la ora 10 seara si greierii efectiv urla anuntind o alta zi...poate mai calduroasa. astazi am intilnit unul din tinerii australieni, "viitor de aur" tara asta are...candidat la help-line-urile pentru dependentii de droguri sau sinucigasi...in fiecare zi in australia un tinar se sinucide...ma obsedeaza stirea asta ca sint doar 20 de milioane de oameni aici./ oare ce nu au, ce le lipseste?????de fapt...din toti studentii de la melbourne university, de exemplu, doar 10% sint australieni...restul asiatici si europeni. in cultura, stiinta, economie...virfurile sint de import..pacat, e o tara atit de fascinanta! citeodata am impresia, si nu exagerez, ca am murit s  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Despre a FI adevarat
de JNairda la: 02/04/2005 14:12:00
mesajul lui cristos este al transcendentei fiintei umane. adica pentru fiinta umana exista un dincolo, exista o alta dimensiune in care ea devine completa iar aceasta dimensiune care duce la implinire se numeste dimensiunea spirituala.<br><br>/ cand a vorbit despre a doua nastere a spus ca "orice este nascut din carne este carne " dar orice este nascut din spirit este spirit". deci in momentul in care suntem adusi la viata avem constiinta naturii noastre materiale fizice. psihicul nostru acumuleaza experiente, senzatii dintr-o lume fizica, palpabila. pentru a transcede aceasta experienta umana limitata in dimensiuni trebuie sa atingem "tronul lui dumnezeu", "imparatia divina". trebuie sa ne  ...continuare .
2 comentarii
modifica
scrisori pentru "el"
de morkovka la: 02/04/2005 13:44:00
“ …pentru ca “/ tacerea srapunge vazduhul oboist/ shi tu dispari/ ca galagia zilei trecute-n graba./ nu mai e nimic intre noi,/ doar pielea-mi mai pastreaza / urmele atingerilor tale – / le simt,/ itsi simt caldura shi tandretsea,/ shi apoi totul dispare/ ca un vis fulgerator./ shi mi-e frig,/ shi noaptea pare san nu aiba capat,/ shi eu nicidecum nu adorm,/ shi tu nu vii,/ lasindu-ma sa tremur in intunericul nocturn…/ acum sint singura/ shi e timpul sa privesc in fatsa adevarului:/ te-am respins,/ dorindu-te apoi,/ jucind cu tine asha,/ cum ai facut-o shi tu,/ incalcindu-mi propriile reguli./ atunci mi-ai zis ca sint copil/ shi,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Soba de argint
de Doiu Cristian la: 02/04/2005 12:46:00
stau adesea si ma-ntreb/ oare tu ai sa te-ntrebi?/ oare cat eu m-am-ntrebat?/ tu nici nu ai visat/ / eu ma rog,ma rog la stele/ si tu te rogi,te rogi la ele/ oare cat tu te-ai rugat/ poate eu nu am visat/ / langa soba de argint,/ tu te rogi,te-ntrebi eu cat?/ eu cat oare m-am rugat/ si te-ntreb: "tu ai visat?" /
comenteaza!
modifica
Pentru critici
de Doiu Cristian la: 02/04/2005 12:44:00
pentru critici / poezie [ ]/ -ara suparare-/ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - / de doiu cristian [doiu_cristian] / 2005-04-02 | | / / / sfasiat de vorbe grele,/ nici lacrimile nu mai sunt ale mele/ pana nici sunetul nu-l aud/ ce sa fac, sunt surd/ / sunt criticat de cei / ce nu-nteleg cuvantul "original"/ de fratii mei.../ de cei ce ma vor intrat in banal. /
comenteaza!
modifica
Să aibă România două Delte?
de rockdani la: 02/04/2005 10:29:00
să aibă românia două delte?/ teama de ţînţari m-a împiedicat să fac vreodată planuri de concediu în deltă. Şi totuşi, fascinată de oferta de la un targ de turism din stuttgart, mi-am învins fobia şi am început să răsfoiesc pliantul lucios şi superb colorat. un nufăr uriaş pe coperta / din faţă şi un apus de soare feeric pe cea din spate. pe prima pagină, un pescar zâmbitor ca la teatru, zorind cu plasa într-o mare de alge. / Încep să citesc cu frenezie. după detaliile istorice ale locului, dau pagina şi citesc subtitlul „delta dunării- un paradis al apelor“. aflu că aici „zi de zi se naşte un pamînt nou: pamînt şi apă, creştere şi mişcare,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
BETABORŢOZA
de alex porc la: 02/04/2005 06:12:00
după o noapte fără somn agitat, ba aş putea spune chiar fără somn, m-am văzut transformat într-o gânganie înduioşătoare. veţi afla îndată despre ce e vorba. fusese o noapte ploioasă, creativă, scărpinândă, cofeică, nicotinică, mirifiravă, întunecoasă tocită. Ş.a.m.d./ m-am transportat spre gară, loc binecunoscut de unde urma, ca în fiecare zi, să iau trenul spre sătucul unde funcţionam ca dascăl necalificat prost plătit. nu-mi fu greu să găsesc un compartiment liber, poate chiar curăţel. Şi m-am scufundat în maximă lectură gorkoasă. mi-era bine, prea bine, mai ales că mă gândeam cum, în câteva ore, urma să fim din nou împreună. eu cu ea. noi.  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: