arhiva: 22/04/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
INCREDEREA IN MEDICI
de anisia la: 22/04/2005 23:20:00
medicul este persoana in mainile careia ne incredintam zestrea cea mai de pret: sanatatea. recunosc! dupa cateva experiente neplacute cu persoane in halat alb care se dau drept medici ori doctori in medicina, mi-am pierdut increderea in ei si palavrele lor./ haide-ti sa discutam despre increderea in medici !! /
78 comentarii
modifica
Scrisoare despre iubire 1
de Radu Herjeu la: 22/04/2005 22:22:00
intotdeauna am crezut ca iubirea e cea care-l salveaza pe om de la nimicnicie. ca e cea care reuseste sa puna ordine in haosul lui interior, acela care-l impiedica sa evolueze, sa se echilibreze. ca e un liant, un catalizator! nicidecum o stare de euforie generalizata, de prosteala tampa si de reprimare a ratiunii in favoarea simturilor./ pentru cei mai multi oameni, iubirea e acel amestec de instincte sexuale, fericire si suferinta din orice, convingerea ca cealalta persoana e unica, amortirea resturilor de vointa si ratiune, exacerbarea simturilor, trecere brusca de la stare de spirit la alta. e ca o raceala puternica. nu stiu de unde vine, se trezesc contaminati. au simptomele caracteristi  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Vatmanul
de Paianjenul la: 22/04/2005 20:43:00
melbourne, duminica 17.04.05, ora 8.30 am. tramvaiul intra in statia southbank, pasagerii urca, tramvaiul porneste lin, inaintind cu viteza obisnuita catre statia urmatoare. asezati pe banchete, pasagerii asculta incintati (si placut surprinsi) vocea tinara a vatmanului, care le descrie in maniera profesionala traseul pe care il parcurg. tramvaiul trece prin statii, luind si depunind pasageri, traverseaza intersectii cu trafic intens, vatmanul coborind ocazional sa schimbe manual macazul. la ora 9.10 am, tramvaiul este oprit de politie in statia kew (la aproximativ 30 km distanta de depoul de domiciliu) si, sub privirile uimite ale pasagerilor prezenti la bord, tinarul vatman este invitat sa  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Cu masca si fara masca
de Paianjenul la: 22/04/2005 16:10:00
ce-ar fi sa gasim un site pe net, site pe care cafegii (care doresc s-o faca) sa-si poata posta cite o fotografie, fara a-si dezvalui obligatoriu identitatea?... adica, fiecare cafegiu ar primi doar un numar de identitate (dat de ordinea in care isi posteaza fotografia - sa zicem)... iar cei care consimt sa-si dezvaluie si numele vor putea s-o faca fie public, fie selectiv, prin mesaje private adresate celor care doresc sa-i cunoasca. propuneri?...
39 comentarii
modifica
Coma
de gina_alberta la: 22/04/2005 13:39:00
din sfera limitata a lumii ce-apartin/ sunt martora doar vietii, de moarte sunt strain.../ din gandurile mute ale vremurilor scurse/ aud acum urlande dorinte readuse,/ renasc acum in mine nevoi de ascetism/ si vrand sa cunosc moartea-al vietii futurism-/ lovesc doar de emotii-sensibile iubiri,/ dure sentimente sunt in suflet si gandiri./ lovita de durere ,pierduta de simtiri/ cred viata-somn adanc-lipsita de trairi,/ si-n timpul absolut al clipei statornice/ cred viata trairea comei, ce mortii ii e polemice.../ intreb in sinea sfanta a gandului maret/ sunt eu doar lasitatea destinului citet,/ destinului ce soarbe silabe de putere/ din mine...si-nnoptata e iubirea de durere.../ e viata  ...continuare .
4 comentarii
modifica
"Omoriti-i pe studenti!"
de Daniel Racovitan la: 22/04/2005 10:42:00
va amintiti vremurile cand taraturile pitecantrope invadasera bucurestiul?/ "basculantele claxoneaza isteric, tragind brazda adinca in piata universitatii. de pe cocoasa lor, personaje abrutizate rotesc amenintator lanturi, bite si topoare. priviri agere, de vulturi flaminzi, se intersecteaza complice cu altele incetosate de alcool. uruitul basculantelor nu poate acoperi strigatele precupetelor de pe trotuar: “moarte intelectualilor!”, “asa, mama, faceti ordine!”, “omoriti-i pe studenti!”, “va iu-bim! va iu-bim!”.../ in semn de recunostinta, spre brutele in salopete cenusii zboara piini, parizer, brinza, stavrizi, salam. o femeie intre doua virste, bine smacuita, varsa siroa  ...continuare .
9 comentarii
modifica
ebay
de gandacelu la: 22/04/2005 08:40:00
buna ziua oameni buni...am sa fiu scurta si la obiect ...as vrea sa intru in legatura cu cineva (preferabil sa aiba coloana vertebrala:) ) care ma poate ajuta sa vand pe ebay...imi puteti lasa mesaje(inclusiv injuraturi -- cei care nu-si gasesc pacea interioara) pe cecepopescu@yahoo.com../ evident, contra comision .nu cer mila ci doar incerc sa gasesc o posibilitate de a vinde afara iar dupa cum stiti ,ebayul si mai ales paypal ul nu mai accepta ro. deci nici o sansa pentru oameni cinstiti care chiar vor sa vanda si asta din cauza scamerilor carora le "multumesc" foarte mult....
2 comentarii
modifica
Geoana, presedintele PSD
de stancosty1 la: 22/04/2005 08:19:00
in dimineata asta s-a anuntat castigarea de catre geoana a presedintiei psd!/ pentru mine, acest moment este unul crucial. acum cred ca s-a produs adevarata desprindere de comunism, după mai bine de 15 ani de incercari./ si ca un facut, parca cineva a dorit sa sublinieze acest lucru: la ultima sa cuvantare luata cat de cat în seama, iliescu a tinut sa sublinieze cine a fost, este si va fi, folosind apelativul "tovarase". i-a scapat pasarica, dar tot nu a renuntat, incercand să motiveze prin faptul ca in internationala socialista se foloseste acest mod de adresare./ oricum, cu exceptia clicii care l-a pus acolo unde a stat mult prea mult timp şi pe care el la rîndu-i a protejat-o cît a p  ...continuare .
4 comentarii
modifica
pe un alt ton
de Tanasescu Nicolae Constantin la: 22/04/2005 04:41:00
să-ţi fac o casă/ cu o singură fereastră mare din mărgele verzi/ să vezi cerul dimineaţa când deschizi ochii până la umărul templelor/ să nu-ţi las picioarele goale să coboare din pat printr-o tristeţe virgină/ am aflat/ că ai mare nevoie de un gălbenuş din ouă ochiuri/ şi de-o portocală necoaptă-n grecia/ într-un sat de pescari siamezi să plec îmbrăţişat cu tine/ să ne-mpiedicăm în bancuri cu peşti/ să cădem unul peste celălalt afumaţi/ să ne rupem hainele de pe noi şi să rămânem solzi/ până la asfinţitul pielii ne vom întoarce/ de ai curaj să sufli-n amintiri un viscol/ ducă-se ca toate petalele de flori de zarzăr/ ce ţi-au încovoiat tavan  ...continuare .
3 comentarii
modifica
democratia intre sublim si...ridicol
de claudia enea la: 22/04/2005 02:53:00
am mai terminat o saptamina de scoala la "academia de asistenti de farmacie". pe linga faptul ca am capul plin de dextromethorphan, bromhexin sau pseudoephedrine..care imi plac atit de mult cum suna am avut ocazia sa ramin "tablou" cind am avut trainingul cu cei de la phizer(producator de medicamente lieder mondial pe piata) oameni buni, au fos obligati de legea australiana, fiti pe faza...sa schimbe ambalajele la toate cutiile de sirop de tuse si alte potiuni vindecatoare..!de ce??? aveau pe cutii imaginea unei familii fericite, mama, tata si copilu..pentra ca asta este sloganul lor. ce s-au gindit australienii sa le sugereze???asta este rasism si discriminare.de ce??? pai familia "in zilele  ...continuare .
1 comentariu
modifica
despre provocari
de zaraza la: 22/04/2005 00:18:00
am citit azi o caracterizare la adresa mea, cum ca as fi in continua cautare de provocari (cred ca termenul exact era challenge). stiu si eu... poate ca da, poate ca nu, inca ma gandesc la asta. nu am senzatia ca fac din orice o provocare, dar e adevarat ca prefer subiectele unde parerea mea e diferita de a majoritatii. imi place sa privesc uneori lucrurile dintr-un punct de vedere mai putin popular, sa caut noi unghiuri din care poate fi privita aceeasi situatie. ma motiveaza cautarea, si pe masura ce traiesc vad ca adevarurile batute in cuie sunt tot mai putine. pentru mine, aceasta descoperire este o eliberare. / intrebarea este, ce va motiveaza pe voi? care este challenge-ul vostru? ce  ...continuare .
31 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...