arhiva: 24/04/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Luna vegetala
de Valeriu Cercel la: 24/04/2005 17:21:00
un soricel, pe nume chitz,/ dintr'o familie de neam mare,/ ce locuia-ntr'o magazie,/ la un subsol de pravalie,/ se legana alene'n jiltz,/ gandind cu voce tare:/ ceva nu mi-e la socoteala,/ si sigur, nu-i lucru curat,/ caci azi la pranz, am abservat,/ c'au disparut, asa de-odat,/ capcanele, ce-aveau momeala,/ bucati de cascaval, uscat;/ sa-l schimbe oare, le-o fi luat, / cu cascaval mai proaspat?...poate,/ sau, poate ca le-au aruncat,/ fiind trucuri vechi, uzate!/ dar nu trecuse ziua'ntreaga,/ si cum mergea catre bufet,/ zari din nou, pusa discret, / capcana, si-n ea, in buchet,/ cateva frunze verzi de ceapa,/ ca momeala, la desert./ uimit, al nostru chitz, se-opri,/ privi mirat catre  ...continuare .
3 comentarii
modifica
de dragul cuvintelor
de fata babei la: 24/04/2005 15:42:00
in loc de strangerea de mana, in loc de sarutul fugar pe obraz, in loc de zambetul-grimasa din coltul gurii, in loc de floarea intinsa cu stangacie, un simplu buna ziua. buna ziua. virtual si inconsistent, doar citeva litere insirate in cuvinte, insirate in aceasta propozitie cu o constructie atipica, care se termina aici fara a spune mare lucru./ va tot citesc. de cam o luna incoace, va citesc si ma minunez ca la o poarta noua, cu sentimentul unui mester manole obosit si nebogumilizat. si ma minunez de conversatia voastra de personaje venite parca din paginile unui sorescu sictirit pe durerile de dinti./ si-mi zic: tare tampitei ne-a facut mama. tare multi altii ne-au afectat viata. tare p  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Miron
de DANG la: 24/04/2005 15:29:00
cine este miron? poate cosma, poate mitrea. nu ! este basescu. sau iliescu. sau constantinescu. poate ca nici nu existam. totul este o inchipuire. infractorii conduc tara. iar poporul moare incet, incet. nu conteaza. sa traiti bine !
5 comentarii
modifica
viata in canada
de gheorghe la: 24/04/2005 13:23:00
fratilor vad ca trancaniti cite in luna si stele dar mai spuneti-ne si noua celor din ro. cum este viata in canada. buna sau rea?
comenteaza!
modifica
viata dupa moarte
de andoflorin la: 24/04/2005 06:23:00
viata de dupa moarte e atat de reala ca aerul de care ai nevoie sa respiri .aici si acum doar inveti si invat sa traiesc.aici daca ne luam examenele vom ajunge sa traim o vesnicie de fericire ,daca nu nu ne scuteste nimeni sa ne chinuim o vesnicie./ ce-i moartea? o despartire ,o trecere....intr-o alta forma de existenta./ poti sa spui ce vrei insa tu singur simti in inma ta ca este ceva ce te asteapta dincolo de acceptul tau .acel ceva is coming e viitorul etern .daca ai fost de cateva ori in pragul mortii poti intelege mai bine,daca nu ai fost nu iti doresc daca nu esti pregatit.intelege-ma aici si acum tu alegi unde iti vei petrece vesnicia!/ dumnezeu nu e un mit -e existenta ,si cuvintele  ...continuare .
6 comentarii
modifica
wwjd
de zaraza la: 24/04/2005 03:54:00
wwjd (= what would jesus do? )/ exista o marca de haine care se numeste asa. dar nu asta e ideea. ideea e, aveti oameni model, la care va ganditi cand sunteti intr-o situatie limita? si va intrebati, ce-ar face ei in locul vostru? si incercati sa fiti la inaltimea exemplului lor? / cum sunt acesti oameni, si prin ce anume v-au impresionat? de ce i-ati luat ca model? / zaraza
30 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: