arhiva: 26/04/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cum credeti ca va arata romania in UE
de andrei serban la: 26/04/2005 21:42:00
mai este putin si cica aderam la ue, dar nimeni nu ne spune la ce sa ne asteptam real./ poate cei care au fost pe afara (ue) sau cei care au o viziune mai ampla pot spune?
1 comentariu
modifica
aveti incredere in persoana din 'partea cealalta' a monitorului?
de donquijote la: 26/04/2005 21:00:00
intrebare care ma framanta, si cred ca nu numai pe mine. / in era internetului discutam cu necunoscuti pe diverse forumuri si chat-uri. fiecare se ascunde deobicei in spatele unui nick mai mult sau mai putin sugestiv./ sa luam de exemplu cafeneaua. e populata de feti frumosi si sanziene care discuta pe diverse teme de la religie si pana la sex. uneori discutiile continua pe mp (mesaj privat) si email. intr-adevar ne cunoastem cat de cat din afisari si texte publicate. deasemeni suntem protejati de anonimat. mp-ul e la fel de anonim ca si nick-ul, uneori si email-ul (al meu e la el ca nick-ul pe care-l folosesc)./ aspectele care ma preocupa sunt:/ daca va bazati pe intuitie si cititul p  ...continuare .
209 comentarii
modifica
Primul virus util a fost produs in Romania! :)
de Daniel Racovitan la: 26/04/2005 16:50:00
iata ca romanii au posibilitatea sa se laude ca au niventat primul virus util. :)/ citez de pe situl bitdefender:/ "cand este rulat, viermele se copiaza in directorul windows cu numele funny.scr si se seteaza ca screen saver, prin scrierea urmatoarelor chei de registri:/ hkey_current_user\control panel\desktop\"scrnsave.exe" = "%windir%\funny.scr"/ hkey_current_user\control panel\desktop\"screensavetimeout" = "300"/ astfel incat va rula ca screen saver dupa 5 minute de neactivitate./ de asemenea, se copiaza in fisierul startup astfel incat sa ruleze odata cu fiecare sesiune windows:/ %documentsandsettings%\%user%\start menu\programs\startup\startwin.exe/ pe urma scaneaza hard-disk  ...continuare .
6 comentarii
modifica
singuratate 1
de cocosikada la: 26/04/2005 14:49:00
stau cate o data si ma gandesc , la tot ce am avut si la ce am pierdut.nu am gasit nici un raspuns desi am cautat in interiorul sufletului meu de ce em ajuns intr-un stadiu de deteriorare totala./ am incercat mareu sa ma agat de cineva un viata si de fiecare data cand am crezut ca va fi bine totul s-a prabusit cand ma asteptam mai putin./ mereu am fost mai pesimista,insa vreau sa am puterea sa trec peste tot ce e rau ./ am prieteni nu zic nu insa fiecare are grijile lui si nu pot mareu sa-i deranjez cu ale mele.
2 comentarii
modifica
Biserica moderna
de CatalinM la: 26/04/2005 14:49:00
multi dintre noi considera ca biserica (atat cea ortdoxa cat si cea catolica) ar fi depasita si ar trebui reformata. multi vad in alegerea noului papa un eveniment nefericit pentru viitorul catolicismului si nu numai. dogmele bisericii sunt contestate, iar conservatorismul ei nemultumeste din ce in ce mai multa lume. cum ar trebui sa arate biserica moderna, ce credeti ca ar trebui schimbat concret pentru ca ea sa se adapteze vremurilor actuale?
112 comentarii
modifica
Din jurnalul unui om serios
de L0r3 la: 26/04/2005 12:43:00
ce s-o fi întâmplat cu drăcoaica asta de fată din vecini în iarna asta , nu pot să pricep!...pot să jur că acu` vreo două trei luni am vazut-o şi era alta.zici c-au lucrat dracii în trei schimburi la ea domne`! fâţ,fâţ, trece şi te-adoarme cu parfumu` ăla al ei de...ce-o fi. eu n-am avut treabă ,frate ,la viaţa mea cu puştoaice, nu m-am încurcat decât cu femei adevărate şi departe de cuibul conjugal , să nu miroase urât./ dar cu asta m-ar bate gându` să dau în gropi. nu ştiu deloc cum să acţionez că javra de copil nu intră-n vorbă , nu stă pe-afară - doar vine şi pleacă.cel mai rău lucru e că stă deasupra mea şi abia de la un timp am început s-o aud  ...continuare .
12 comentarii
modifica
E noaptea cailor
de L0r3 la: 26/04/2005 12:40:00
de tropot caii-s osteniţi / pe frâie-şi dorm sinistra fugă/ Şi-n somn de-argint călătoriţi/ pun viselor de mâine glugă./ Şi-au împletit în coame trist/ un dor rotund de libertate/ Şi-n umezi ochii lor de crist/ Îl vor sădi în astă noapte./ o sete albă, tragic semn/ pe dinăuntru îi frământă/ Şi îi preschimbă-n cai de lemn/ ce liber în galop se-avântă./ e noaptea tropotului lor/ Şi fug turbat de mâini calice/ ce-i strâng în frâie care-i dor/ Şi le închid mândria-n bice. /
1 comentariu
modifica
Umbra mea în formă de cruce
de L0r3 la: 26/04/2005 12:38:00
Şi ce dacă-nchid ochii în faţa oglinzii?/ Şi mă dezbrac în faţa cărţilor mele vechi/ privirea ta a devenit un discurs/ care-mi spune neîncetat/ să renunţ la ruga mea/ cu ochii îngropaţi în pământ/ În braţele cireşilor înfloriţi/ n-a fost alegerea mea să locuiesc/ În muzeul speranţelor ucise de timp/ Ţi-am spus doar.../ prin pieptul meu aleargă cai sălbatici/ Şi pielea mea e ascunsă-n călimară/ acoperită cu amprenta cuvintelor/ dacă n-ai înţeles nimic/ rămâi destinatarul secretelor din temple/ cu un pas în urma umbrei mele/ În formă de cruce /
4 comentarii
modifica
Ticăitul tăcerii rupte în două
de iachy la: 26/04/2005 12:35:00
ticăitul tăcerii rupte în două/ / / „ rup tăcerea mea în două. jumătate ţi-o dăruiesc ţie, cealaltă jumătate rămîne la mine. de vei vrea să-mi vorbeşti, rupe la rîndul tău, a ta jumătate de tăcere. aşa, voi şti că mă cauţi şi că mă vrei.../ atunci voi înceta şi eu să tac./ Îmi ajunge doar o şoaptă...şi te voi asculta pînă la capăt.”/ după ce citi acest mail, respiră uşurat! nu ştiuse la ce să se aştepte după despărţirea lor de acum două zile. plecaseră amîndoi supărati, răniţi mai mult în orgoliu, s-ar putea spune. se certaseră din nimic, o ceartă copilărească, da  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Am vazut un inger
de iachy la: 26/04/2005 12:33:00
/ am văzut un înger/ am văzut un înger de zăpadă. stătea nemişcat... îi era frig./ l-am acoperit cu haina mea şi o clipă am crezut că mi-a zîmbit. / apoi i-am atins uşor cu mîna o aripă şi s-a topit./ am plîns copil fiind, însă acum ştiu că n-a murit. / /
comenteaza!
modifica
E seara iar
de iachy la: 26/04/2005 12:25:00
/ / e seară iar şi deşi nu sînt, se simt singuri din nou. este probabil cea mai grea singurătate./ „oare la ce se gîndeşte el?...în nici un caz la mine...”/ „oare la ce se gîndeşte ea?...sigur nu la mine...”/ e frig, dar ei nu se mai ţin în braţe, ba chiar se străduiesc să nu se atingă. e dificil una sau două nopţi. apoi, devine normalitate. se retrage fiecare într-un colţ, cu convingerea că nu mai este dorit. În astfel de momente se gîndesc amîndoi să renunţe./ „e simplu” gîndeşte el. „aşa a fost să fie”/ „asta este! n-am să mor dintr-atît  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Cine eşti tu, fiica mea?
de L0r3 la: 26/04/2005 12:25:00
andrei se uită la ceas: aproape două spre dimineaţă. Îşi luă bagajul şi se-ndreptă spre grupurile de taxiuri. spera să mai prindă câteva ceasuri de somn până dimineaţă. călătoria la nantes fusese obositoare, dar ce mai conta oboseala? seminarul fusese interesant, iar chateau de ducs de bretagne sau catedrala st.pierre et st.paul, a fost tot ce şi-ar fi dorit să vadă./ - doriţi un taxi?/ - da, şi mă grăbesc./ tipul era între două vârste, gras, cu mustaţă şi verighetă pe degetul cel mic. andrei se gândi că era tipul omului care ar putea foarte bine să cânte manele, zâmbi la gândul ăsta: ştia că nu se putea lipsi de-a ataşa de-o persoană şi meseria car  ...continuare .
3 comentarii
modifica
TVR si intrarea in Uniunea Europeana
de stancosty1 la: 26/04/2005 08:00:00
pentru cine a urmărit la tvr actualităţi ceremonia semnării tratatului cu uniunea europeană, a fost un mare prilej de amuzament, dar si prilejul de a afla nivelul lucrătorilor din tvr./ in final, când corul a început să cânte oda bucuriei, prezentatorul "number one", constantin şi nu mai ştiu cum, a exclamat în extaz:/ "iată, se cântă gaudeamus igitur, să ne bucurăm împreună!"/ noroc cu ziaristul fost "adevărul", ursu, care l-a corectat pe gafoman./ probabil semianalfabetul a făcut facultatea la f.f./ asta e măsura capacităţilor tvr, o televiziune înţesată de veri, nepoţi şi alte pile, din care ies în evidenţă cu obstinaţie, acest constantin şi perechea lui,  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...