arhiva: 29/04/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Toate cele bune !
de DANG la: 29/04/2005 22:33:00
va doresc din tot sufletul inaltare spirituala si credinta in dumnezeu. paste fericit !
comenteaza!
modifica
Diaspora si gustul dulce-amarui al semnarii Tratatului de aderar
de rockdani la: 29/04/2005 22:16:00
diaspora si gustul dulce-amarui al semnarii tratatului de aderare a romaniei la ue / / s-a semnat. in sfarsit. „romani, visul vostru s-a implinit!“ nu-i mai stau in cale decat cateva reforme. pe hartie nu-i greu./ in fapta, s-a vazut si se va mai vedea. ne mai trebuie si vreo doi ani de lobby in strainatate. lobby tematic. caci doar/ „nu-i putem aduna numai sa bata din palme“. oricum, „romania, nu uita / diaspora-i tot a ta / si ea vrea victoria“. / europa in prag de votare a constitutiei/ se stie ca romania are nevoie de europa ca de aer. si ca fara perspectivele de dezvoltare si subventiile pentru integrare oferite, e „in aer“. in acest sens, tarisoara noastra nu-i sin  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ploaie
de Ovidiu Scarlat la: 29/04/2005 21:56:00
ploaie/ mă întorc în stânga / căci în faţă n-o văd,/ mă întorc în spate / căci în dreapta nu e./ fug spre răsărit / caci apusul l-am vazut tot,/ fug spre nord / ce să mai văd în sud?/ nicăieri nu era -/ nicăieri n-am întâlnit-o/ i-am simţit doar parfumul, / i-am văzut doar paşii pe nisip./ am fugit, am obosit/ am fugit, am căzut/ am căzut, m-am lovit/ Şi n-am mai putut fugi./ am rămas undeva în spaţiu/ Între mare şi ţărm/ Într-un loc umed şi lipicios./ a venit apoi…/ o ploaie rece/ mi-am dat seama că era langă mine/ era in mine,/ Îmi mulţumea că o protejez de / ploaie/
2 comentarii
modifica
Psihologia Azi dezvaluie greselile de gestionare a crizei jurnal
de Daniel Racovitan la: 29/04/2005 17:52:00
citez din newsletterul psihologia azi:/ / psihologia azi dezvaluie greselile de gestionare a crizei jurnalistilor rapiti in irak/ / avand in vedere gravele greseli de gestionare a crizei create de rapirea jurnalistilor romani in irak, psihologia azi va prezinta o analiza psihologica obiectiva a acestei situatii. nu intentionam sa aducem acuzatii celor implicati, ci doar sa subliniem nevoia de a aborda criza creata cu mai profesionalism./ - redactia psihologia azi - / / -----------------------------------------------/ / extrase/ / manipularea vine de la cotroceni?/ …nu detin informatii specifice insa apreciez ca initial autoritatile au creat intentionat o mica diversiune - se practica  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Scrisoare despre iubire 2
de Radu Herjeu la: 29/04/2005 15:56:00
(continuarea scrisorii despre iubire 1)/ am spus ce nu cred ca e iubirea. dar ce cred ca e iubirea?/ un raspuns simplu ar fi: exact contrariul indragostelii. ar fi frumos daca ar fi asa de simplu. / cred ca iubirea nu e un fenomen, e o stare. o stare de spirit. nu e ceva care apare din senin si dispare la fel. e o constructie. e ceva ce doi oameni reusesc, impreuna, sa edifice, punand in comun tot ce au: sentimente, ganduri, idealuri. tot ce au mai bun. si neascunzand nimic din ce au mai rau. o constructie care-i pune la-ncercare. ii responsabilizeaza, le forteaza limitele. / in principiu iubirea trebuie sa te faca mai bun. dar nu mai bun, in sensul de mai intelegator, mai conciliant,  ...continuare .
7 comentarii
modifica
...
de irma la: 29/04/2005 13:11:00 modifica
cat castiga un om de doi lei?
de anca g la: 29/04/2005 09:52:00
ma surprind cateodata pe strada, in urma unui eveniment cu implicatii mitocanesti... si ma doare rau... de ce? de ce se poarta unii uitand ca si cel de langa este tot om? de ce simt nevoia sa dovedeasca in fata publicului (reunit ad-hoc si fara voie) toata mandria lor de a fi nesimtiti?/ cat castiga un om de doi lei?/ cu cat este el / ea mai bine vazut(a) in societate dupa o replica sau dupa un gest plin de magarie?/ eu cred in ideea conform careia "roata se invarteste" ... si ma simt un pic responsabila pentru cei de langa mine..(pe cai care sufera as vrea sa ii pot sprijini cumva) pe cei care sunt magari as vrea sa ii influentez...sa ii conving sa nu mai fie ...hm...lipsiti de bun simt  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Paste Fericit!
de ampop la: 29/04/2005 07:38:00
doresc tuturor cafegiilor, vechi si noi... un paste fericit sau pasti fericite :) alaturi de cei dragi!/ cristos a inviat!/ mario
12 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: