arhiva: 03/04/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cum percepeti viata?
de reddana la: 03/04/2005 18:34:00
am citit in cafenea foarte multe conferinte despre viata, despre amintiri, despre religie etc./ acum vin eu si va intreb: cum percepeti voi viata?/ pentru mine viata e precum un tren cu aburi, care porneste incet dintr-o gara si incepe sa prinda viteza - de multe ori chiar ametitoare - pe un drum de fier care sfarseste intr-o prapastie.../ vreau sa vad parerile voastre despre viata in general, despre cum o precepeti./
41 comentarii
modifica
Ironic
de hollyshitt la: 03/04/2005 16:37:00
ironic/ / / iubesc propria-mi suferinţă ... iubesc ceea ce mă face să nu mai vad lumea cu ochi inocenţi ... de copil ! iubesc şarpele ce-şi înfige colţii în mine ! / când imaginez un timp, un loc, ... un univers ... fără ea totul prinde viaţă, sunetul culorilor este mai dulce, iar culoarea sunetelor este mai caldă ! aripile-mi ofilite odată, sunt acum pline de puf, încercând să se întindă cu o sete nebună spre cer si cu o mişcare bruscă spre pământ, îşi fac vânt pentru a mă înălţa într-o lume nouă, îndreptându-mă spre noi speranţe, în căutare de o nouă dragoste ... o dragoste ... acea dragoste ... / demn este de milă cel ce-şi urăşte suf  ...continuare .
comenteaza!
modifica
2
de hollyshitt la: 03/04/2005 16:26:00
2/ / ... si aşa a murit .../ / când mă gândesc la frumoasele vremuri ce vor veni în trecutul meu ... / ... hmm! vremuri ce erau ca un miel ce paşte liniştit, mângâiat de căldura soarelui, neştiind de fiara ce-l pândeşte-n umbra rece a pădurii ... ciudat cum însuşi omul îşi poate transforma unele întâmplări imaculate în amintiri întunecate. până la urmă totul este o problemă de gramatică, în care individul îşi pune o simplă întrebare - " de ce ? " ... ironic este că prin propria-i analiză îşi găseşte un răspuns ce e departe de simplitudinea întrebării, iar ceea ce ar trebui să-i lumineze mintea ... o întunecă şi mai tare. dominată de o  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ASTEPTAND MOARTEA
de Nonadam la: 03/04/2005 16:23:00
iata-ma, am venit !/ ma asteptai ? intreba cu un suras sters moartea/ cat mai aveai de gand sa astepti ? o intrebai/ cat ? mai bine mi-ai multumi, zise/ a trebuit sa iti fac loc pe lista/ erai planificat abia peste doua decenii./ atat mai trebuia sa te astept ?/ nu vezi deja ca sunt putred ?/ nu vezi cum cad din mine gandurile ?/ si umbra m-a parasit,/ lumina trece prin mine/ sunt de mult mort,/ tot ce imi trebuia erai tu !
1 comentariu
modifica
replica - de ce iubim barbatii - M.Cartarescu
de vernil la: 03/04/2005 15:53:00
de ce iubim barbatii? (mircea cartarescu)/ pentru ca scriu poezii, cantece si carti dedicate noua./ pentru ca niciodata nu ne inteleg, dar nu renunta la asta niciodata./ pentru ca vad frumusetea in femei, cand femeile au incetat de mult timp sa vada vreo frumusete in ele insele./ pentru ca pot reproduce ecuatii matematice si fizice lungi, complicate, machiavelice sau incredibile, dar pot sa ramana fara vreo solutie cand vine vorba de femei./ pentru ca traiesc ca sa ne faca sa zambim./ pentru ca nu le e niciodata frica de intuneric./ pentru ca nu le pasa cum arata sau daca imbatranesc./ pentru ca ne fac sa radem./ pentru ca insista sa faca si sa repare lucruri pentru care nu au  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Ce ati alege : respectarea principiilor sau prietenii ?
de Tudor-Cristian la: 03/04/2005 12:54:00
intrebarea mi-a fost pusa de cineva, recent. am raspuns fara sa ezit : prietenii. comunicarea umana mi se pare infinit mai importanta, decat respectarea unor reguli care, chiar corecte, pot provoca suferinta. plata e prea mare, am avut eu in minte, cu gandul la sufletul meu./ persoana mi-a zis asa : "ei, raspunsul meu e ca principiile primeaza inaintea prietenilor. de aceea n-am multi prieteni, dar cei pe care-i am ma apreciaza pentru ceea ce respect. :-) "./ cu tot zambetul de la sfarsit, convingerea mea e ca la primul "conflict de interese", prietenii domniei sale il vor parasi pentru tradare..., si va ramane singur pe insula, cu principiile sale, ce nu-i vor oferi alinarea strigata de in  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Moartea Sfintului Parinte.
de Tatomir Ion-Marius la: 03/04/2005 12:54:00
s-a stins o stea stralucitoare de pe cerul istoriei contemporane./ sanctitatea sa,papa ioan-paul al ii-lea a incetat din viata,incredintindu-si sufletul domnului./ campion al pacii,si sustinator al miscarii ecumenice,un simbol luminos al sperantei,credintei si dragostei intr-o lume sfisiiata de violenta si de diviziune,si-a consacrat viata raspindirii mesajului pacii si dragostei in lume./ numele sau va ramine pentru totdeauna inscris cu litere de aur in sufletele credinciosilor din intreaga lume,si in istoria crestinatatii,la care a adus o enorma contributie./ binecuvintata fie sfinta sa amintire!/ requiescat in pace!
12 comentarii
modifica
Cornul si laptele din scoli
de MarianMihai la: 03/04/2005 10:29:00
ce parere aveti despre "laptele si cornul" oferite prin scoli?
1 comentariu
modifica
preludiul pentri "flori de nisip" sau pamant pentru "flori de ni
de fiXpiX la: 03/04/2005 00:14:00
poezii pentru excitat femeile la menopauza si barbatii lor cu prostata. un barbat atige maximul de imbecilitate cand este indragostit. femeile si ele sunt tot barbati. un pupoi la toata lumea, fixpix. a da titlu: preludiul pentru "flori de nisip" sau pamant pentru "flori de nisip"/ amin/ vin trenuri, alergînd innebunite pe sinele mintii / ta...tac..ta...tac / locomotive vechi si afumate îmi sunt gîndurile / calatorind de la un capat la altul al dragostei / ca un batrîn impotent ma simt în fata sarutarilor tale asasine / si simt lacrimile care îmi zgarie obrajii sapînd adinci canale / un prezervativ umfalt îmi simt mintea / si îmi aduc aminte toata suferinta si toata bucuria  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...