arhiva: 04/04/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nemurire
de Irina Grigorescu la: 04/04/2005 22:13:00
este 1 septembrie 3415 – prima fila din jurnalul meu. poate va mirati ca inca mai folosesc acest tip de calendar ce a fost inlocuit cu cel asgardian dupa faimosul nick asgard in anul 2733 cand o echipa de profesionisti a observat, o data cu alinierea planetelor din vara aceluiasi an, ca fusesera facute cateva greseli in legatura cu anul si luna cunoscute pana atunci. ce as putea sa spun? sunt o persoana conservatoare desi multa lume ma numeste “alienatul stelelor” datorita reputatiei mele de explorator spatial./ de mic am fost pasionat de astronomie. in fiecare dimineata cand ma trezeam priveam cerul martian in toata splendoarea lui; era singurul moment (inca mai tin minte ora –  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Emotionanta facultate de filozofie
de Adrian Ciubotaru la: 04/04/2005 16:15:00
alexandru ioan cuza nu este doar celebrul domnitor, ci si numele unei mult mai celebre universitati din si mai celebra capitala a moldovei (care si ea, nu se lasa mai prejos la foamea de..., stati linistiti, celebritate). / aceasta prima fraza ascunde o greseala de logica ce doar cei ca au urmat o facultate de filozofie o pot decripa. a doua fraza dovedeste o buna stapanire ca artei scriitoricesti (ce doar cei ce au urmat o facultate de litere o poseda cu voluptate) de vreme ce constituie introducere in subiect. / facultatea de filozofie din cadrul, cum spuneam, celebrei institutii de invatamant superior, universitatea "alexandru ioan cuza" se afla pe copou, intr-o zona ce starneste invid  ...continuare .
14 comentarii
modifica
LORI CEL SF vs VACA UMANĂ
de alex porc la: 04/04/2005 15:43:00
personajele:/ lorÁnd charismatovici, sau lori, zis „cel sfânt” în urma unei intervenţii în favoarea papei de la roma, care s-a sinucis la vârsta de 85 de ani; uneori al doilea candidat/ rabbitus chirilicus, vacă umană şi, din când în când, în funcţie de împrejurări, poet de inspiraţie parnasiană. În plus, preşedintele comisiei de examinare (primul comisar)/ chelnerul din „music pub”/ radio/ radu belciugan, al doilea comisar al comisiei/ constantinescu, al treilea comisar al comisiei/ ion tudoran, al patrulea comisar al comisiei/ maria bostan, prima candidată la regie de teatru, din bucureşti/ mircea constantinescu, al treilea candidat, din hunedoara/ istvÁn fark  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Ploaie
de Ica la: 04/04/2005 15:23:00
ploaie de lacrimi de dor,/ ploaie de jăratec arzând,/ azi vreau să te-alung din pridvor,/ să nu mă mai văd lăcrimând./ ploaie de focuri din mine,/ te-aş stinge cu-o simpla mângâiere,/ dar când îl aştept şi nu vine,/ te las să mă arzi şi plâng de durere./
comenteaza!
modifica
Moralitatea confundata cu imoralitatea?!!!
de Sebastian Unguru la: 04/04/2005 11:04:00
in societatea de azi, problema moralitatii sau cea a imoralitatii pune la grea incercare pe toata lumea dar mai ales pe acei oameni care nu au un fundament bine pus in acest caz. dintr-o parte, moralul si imoralul poate fi maleabil, dupa credinta fiecaruia, unuia un lucru poate sa insemne moral, altuia nu, si invers. dar sa tinem cont si de moralul mondial, general care nu este foarte maleabil. nu este ca daca unei persoane i se pare moral sa faca sex in mijlocul drumului este cu adevarat un act moral?!!! / nonconformismul este un lucru bun doar ata cat se mentine in limitele dale restranse, atunci cand abuzeaza de libertatea unei persoane, atunci devine negativ. dupa cum definea j.j. roussea  ...continuare .
7 comentarii
modifica
astrologia:stiinta sau basm?
de zaraza la: 04/04/2005 10:16:00
credeti in stele si in teoria ca ele va influenteaza destinul? v-ati facut vreodata horoscopul? tineti seama de el cand trebuie sa luati hotararile importante? aveti experiente in care cele spuse de astrolog s-au confirmat intocmai? / cum se impaca astrologia cu morala crestina? / zaraza/ /
123 comentarii
modifica
ganduri...
de Soricel gras la: 04/04/2005 00:33:00
te vad cum urci pe scara plapanda. esti blanda, shi-n jurul tau miroase divin. pari grabita, te preocupa ceva... iar pielea ta e incordata. esti tensionata, si mai ai putin si te imprashtii, asa cum numai tu stii sa o faci. alerg dupa tine, in speranta ca o sa reusesc sa-ti prind toate gandurile, imprastiate haotic. nu ti-am spus de mult ca te iubesc, shi nici nu te-am mai strans in brate din momentul despartirii noastre. stiai ca am invatzat sa zbor? stiai ca acum nu mai am nevoie de aripi? singurul combustibil care ma poate desavarshi esti tu... singurul mod in care pot trai esti tu. singura raza de intuneric , convertita la adevar, shi infrumusetata de lumina, esti tu. mi-e dor de tine, si  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ultima ruga
de Valeriu Cercel la: 04/04/2005 00:06:00
o doamne, ce miracole faci astazi,/ si cum le-asezi pe toate cum tu vrei,/ ma plec neputincios in fata soartei,/ ce-ai asternut-o'n timp, fara condei,/ c'ai vrut sa urc si sa cobor prin viata,/ la ceasul tau, nu cand eu am dorit,/ m-am zvarcolit ambitios prin ceata,/ sa'nfaptuiesc ce tu n'ai planuit/ si mi-ai lasat ferestre, usi deschise,/ mi-ai aratat chiar drumul ce mi-e scris,/ am ratacit pustietati intinse,/ ...purtatu'm-au morganele din vis,/ si-n mana mea, ai pus talantul tau,/ ca sa'mplinesc divina-ti misiune.../ l-am inmultit, si-apoi, de capul meu,/ l-am risipit intru placeri nebune/ si mi-ai mai dat pamantu'ntreg, parinte,/ sa iau ce-i bun, sa iau ce e frumos,/ am gelozit du  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: