arhiva: 05/04/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nemurire(2)
de Irina Grigorescu la: 05/04/2005 22:49:00
(partea a2-a)/ chiar asa s-a si intamplat: desi am incercat din rasputeri sa trec neobservat, intr-o zi cand studiam un soi de trandafir-carnivor un trib de atlantideni m-a zarit si a reusit sa ma urmareasca pana la nava. cu inteligenta artificiala a acesteia la care am lucrat doua luni, ea a surprins cateva fotografii extraordinare. astfel, la lasarea serii, dupa ce am trecut pe modul invizibil, am inceput sa analizez pozele: erau niste gigantici de 2,5m; cu parul grizonat si acoperiti cu frunze si ierburi – un aspect primitiv, insa aura lor era impresionanta. senzorii indicau valori nemaintalnite. atunci mi-am spus: “aceste fiinte sunt mai dezvoltate psihic decat toti oamenii sau popo  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Nemurire
de Irina Grigorescu la: 05/04/2005 22:47:00
(prima parte)/ este 1 septembrie 3415 – prima fila din jurnalul meu. poate va mirati ca inca mai folosesc acest tip de calendar ce a fost inlocuit cu cel asgardian dupa faimosul nick asgard in anul 2733 cand o echipa de profesionisti a observat, o data cu alinierea planetelor din vara aceluiasi an, ca fusesera facute cateva greseli in legatura cu anul si luna cunoscute pana atunci. ce as putea sa spun? sunt o persoana conservatoare desi multa lume ma numeste “alienatul stelelor” datorita reputatiei mele de explorator spatial./ de mic am fost pasionat de astronomie. in fiecare dimineata cand ma trezeam priveam cerul martian in toata splendoarea lui; era singurul moment (inca mai tin m  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Poze din Dubai
de Jimmy_Cecilia la: 05/04/2005 18:20:00
prima parte, 6 pagini:/ http://groups.msn.com/photosdevoyage/duba.msnw?page=1
4 comentarii
modifica
prietenii...
de cocco la: 05/04/2005 17:19:00
cum valurile marii se risipesc pe tarm/ cum pescarusii zbor in zarea-ndepartata/ cum iarna florile adorm/ cum lacrimi se pierd pe-o fata curata/ asa o prietenie poate zbura/ se poate pierde in adancurile marii/ si degeaba la pescarusi ne vom uita / daca florile vor fi date uitarii/ si totusi lacrima o data/ ramane fiindca amintirea/ se scrie pe-o inima curata/ ca sa nu piarda gandirea/ acele valuri inspumate/ acei pescarusi voiosi/ si-acele flori ca sa nu moara/ printre spinii fiorosi...
comenteaza!
modifica
Noapte din februarie
de cosmina la: 05/04/2005 16:21:00
se pierduse in ceata, era frig si era liniste, adanca si dureroasa, si numai vantul parea ca-i asculta gandurile care navaleau furioase, nebune. isi auzea pasii grei...lasase undeva jos vara, si soarele si lumea...nu erau decat copacii si vantul care musca din trup si care ravasea pletele. si-atunci l-a strigat si s-a intrebat unde este, prin ce colturi nestiute rataceste, departe de ea, era strigatul nebun care venea din strafunduri, mai puternic decat viata, mai puternic decat moartea, sfidator si intunecat../ si-ntr-o clipa la fel de rece si-nghetata a aparut in fata ochilor ei, nu exista vreo indoiala ca vantul si furtunile se intrupasera in fiinta lui, ca ochii lui adanci erau plini  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Trauma din copilarie
de mirela tanasescu la: 05/04/2005 13:32:00
prietenele mele s-au saturat sa mai incerce sa ma complimenteze si asta pentru ca de fiecare data se lovesc de aceleasi reactii, devenite extrem de enervante : « cine eu ?», « chiar crezi ? ». nu este o tactica, asa cum mi s-a reprosat, pe care o aplic pentru ca vreau sa aud mai mult ci, dimpotriva, o trauma cu care am ramas din copilarie. / da, da. se intampla prin clasa a sasea. plecam intr-o tabara cu verisoara mea, mai mare ca mine cu trei ani si cu un print de varsta mea, pe care imi doream cu ardoare sa-l cuceresc. acum, trebuie amintit ca, la acel nivel, de clasa a sasea, un baiat era sedus daca-i demonstrai ca stii mai multe decat el. / m-am dat peste cap ca eu si v  ...continuare .
7 comentarii
modifica
simpathy
de alex boldea la: 05/04/2005 01:00:00
asta oricum era cam naspa
comenteaza!
modifica
poate...totusi
de androgin la: 05/04/2005 00:04:00
….poate fi oare un inceput sau doar un patetic final cu iz de speranta desarta ?…intrebare care persista sclipitor de mult intr-o minte tot mai mult ravasita de inimi…poate prea mici pentru un tavalung ca un canion plin de uscaciune care incearca sa fie umplut …sperante desarte are orice simplu si trist sau poate vesel muritor de rand…categorie de altfel extrem de favorizata de soarta , unde balantele sunt extrem de anemic proportionate , poate chiar neexistand si care simt un iz , simplu ce-i drept , de euforie extatica atingand doar coaja unui exotic fruct …/ …peste tot doar stopuri , generate de o incoerenta mai mult simtita decat exprimata, intr-o doara spusa , eventual , la  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...