arhiva: 01/05/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Alice nu mai face baie aici
de mircios la: 01/05/2005 23:48:00
nu totdeauna, cand este frumos afara, ma simt bine. chiar daca soarele patrunde prin perdele, iar pasarelele imi trimit bezele ciripitoare prin usa deschisa a balconului, intr-o coplesitoare desfasurare de forte ale unei primaveri explozive, pe mine ma doare capul. poate chiar tarfa asta nestatornica de anotimp este cea care ma ataca. imi vine sa o iau din loc. cete furibunde de canibali imi devoreaza materia cenusie, iar eu stau gata sa imi strivesc izvorul durerilor de pereti. poate asa se potoleste chinul./ “nu iau nici un hap! fara hapuri! totul trebuie sa treaca de la sine, in mod natiral! sant perfect sanatos si durerea de cap se va destrama ca un nor de furtuna dupa ploaie.” asa im  ...continuare .
3 comentarii
modifica
De dragul unui zimbet
de adara la: 01/05/2005 19:13:00
un capăt de poveste se cerea scris alerga/ cu mireasmă de fîn cosit gîndul/ muşca pofticios dintr-o piersică roşie cu umerii tatuaţi / drum înflorit la capete / cu arţari de unică folosinţă / ce azi bun de murit un pic de dragul unui zîmbet îmi spuneai / iar eu îţi aşterneam la picioare răsăritele/ ca un cerşetor de tandreţe/ îmi zîmbeai ploaie caldă ce-mi eşti/ din ce în ce mai transparent/ mă priveam dinlăuntrul tău/ regăsindu-mă / plus cu minus dincolo de timp şi spaţiu / zi dăruită-mi de la început/ poate o să mor un pic şi eu/ cît să muşc un capăt din cerul cu semnele tale/ cu un fel de cochetărie de femeie ce se ştie simţită f  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Moda a la UE
de rockdani la: 01/05/2005 18:45:00
moda a la ue / orice se poate spune despre luxemburg si tratarea din 25 aprilie, dar nu ca lumea n-a fost imbracata sic. atata „diversitate in unitate”, exact cum o cere ue. eleganti si pretioasele lor accesorii, docenti si decenti, cazuali si sportivi, carismatici, pionieri in haute- si baisse-couture, excentrici si kitsch. pacat ca nu pot anexa galeria foto./ la femei/ moda variaza intre femininul cu iz de orient mijlociu si blugii unisex intrati in...la apa. en vogue ramane stilul / „la vie en rouge”, stendhalian cu ochelari sau moulinat cu pelerina. / turcoazul revine in moda, pe fond de equal opportunities. la cei doi poli ai modei feminine de primavara ue, deux-piece-ul  ...continuare .
comenteaza!
modifica
IUBIREA=VIATA
de evil13dark la: 01/05/2005 13:35:00
ce este viata? pentru ce traim? unii spun ca traim pentru a ne stinge din viata si dupa sufletul sa se duca in rai sau iad. dar eu cred ca viata consta in ceva mult mai mult decat o periada de timp in care iti astepti moartea . in timpul vietii te lupti cu oamenii ce iti vor raul chiar daca tu le vrei doar binele, te lupti cu tine ca sa reusesti te lupti cu gandurile tale mai ales cu cele negative incercand sa le transformi in pozitive,sa te motiveze! cunosti diferite sentimente : ura , invidia , iubirea . daca stam si ne gandin un pic o sa realizam ca noi am cunoscut des primele doua ura ,invidia . nu conteaza situatiile ce ni le-au facut cunoscute dar le stim si nu contenim sa nu le simtim  ...continuare .
53 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...