arhiva: 13/05/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"Clubul Cafeneaua.com"
de zuza la: 13/05/2005 22:09:00
cand am intrat prima data pe www.cafeneaua.com m-am gandit ca este un fel de club ce merita prezenta cat mai multor membri! inca mai cred asta....dar s-au mai schimbat unele aspecte! fiecare scrie aici cand are de exprimat un punct de vedere, si citeste articolele pentru a gasi pareri despre diverse subiecte. totusi nu inteleg de ce pe langa sfaturile si parerile ce le primesti trebuie sa existe critici de genul:"nu stii gramatica","prescurtezi","esti prea mica sa ai un punct de vedere",s.a. de ce toti se cred mai buni ca restul? de ce cei mai neexperimentati nu au o sansa in fata dvs.? de ce nu incercati sa fiti mai buni, mai intelegatori, mai prietenosi? cand scriu aici o fac ca si cand im  ...continuare .
12 comentarii
modifica
SE POATE FACE UN MILION LA MODUL CINSTIT?
de Danila Prepeleac Jr la: 13/05/2005 21:14:00
se poate face un milion la modul cinstit?/ rraspunsul unui celebru miliardar: al doilea!!!/ / -vtreau sa fac un milion si sa ma retrag!/ -citi ani ai?/ -25!!!/ odata cu trecerea anilor notiunea de pensionare s-a transformat. acum o numim retregere (retirement). unii se retrag la 60 ani, altii ramin activi pina la adinci batrineti, iar o parte din noua generatie ...incepind de mine, daca se poate! de ce? pentru ca oamenii doresc si altceva de la viata. unii vor sa calatoreasca, altii sa se ocupe mai mult de hobby-ul preferat, etc./ din punctul de vedere al miliardarului amintit mai sus, cuvantul cinstit elimina din start posibilitatea de a deveni milionar. in general omul obisnuit intele  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Ganduri(2)
de Irina Grigorescu la: 13/05/2005 20:48:00
am inceput sa scriu din clasa a cincea: prima data compuneri – profesoara le aprecia; intr-a sasea – la fel; urmatorul an, asa cum imi spunea “cea de-a doua mama” (profesoara de romana), mi-am deschis sufletul, mi-a inflorit bobocul plin de seva si dorinta. am inceput sa scriu: nu aveam de data aceasta tema… imi scriam gandurile, vise, intamplari. a mai trecut un an, ma simt mai mare… si poate cu mai multa experienta. acum stiu si ce e raul, dar si binele. insa, inca nu am ales. plutesc pe varful unei adieri sublime, intre aceste doua elemente aflate in toatala opozitie sin u-mi doresc sa ajung, cel putin pe pamant, la vreuna dintre ele. terra ne-a fost daruita pentru a ne “ca  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Ce cosmaruri aveti?
de cristiscu la: 13/05/2005 19:57:00
toti avem sau am avut cosmaruri. din unele ne trezim lac de sudoare si ramanem afectati pe viata. poate ca povestindu-le si discutand deschis pe marginea lor vom intelege mai bine de unde vin si chiar scapam de ele. care e sau care a fost cosmarul vostru cel mai cumplit si cum vi-l explicati?
183 comentarii
modifica
Jurnal cu susul in jos
de cocolina la: 13/05/2005 19:33:00
mama nu pricepe ce nu pricep. ea a învăţat italiană pe suport de telenovelă. cică vorbeşte fluent si abia aşteaptă să se exerseze la vară când o să o aduc aici. / din când în când îi suspectează pe cei cu subtitrările că nu traduc tot şi pentru a-şi verifica ipoteza, mă întreabă:/ “ce e aia “cazzo”, mamă?”/ ma înroşesc şi îi aduc aminte că habar n-am italiană. insista :/ “dar, ”va fancullo”, ce e?” / trec bine spre verzui şi-i spun să renunţe la obiceiul ăsta găunos. ce?/ au dispărut telenovelele braziliene?/ aici, nu-i o problemă , înjurăturile astea sunt trecute în meniu şi am vaga bănuială că or fi şi în programele şco  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Lumina
de Ica la: 13/05/2005 18:38:00
dacă ai fi lânga mine acum,/ nu ţi-aş spune vorbe deşarte./ aş porni cu tine la drum/ cât mai departe, tot mai departe./ am sperat, în zadar, să revii./ n-ai venit nici atunci, n-o să vii nici acum./ Înspre ce zări iubite, în ore târzii/ Îţi îndrepţi paşii, înspre ce drum?/ nu căuta să ajungi la liman fără mine,/ nu te lupta cu doruri din piept,/ mă îndrept şi acum tot mereu către tine,/ nu lupta singur că nu este drept./ te aştept zăbovind mereu la răscruce./ te aştept! clipa, când o să vină?/ nu duce crucea! nu o poţi duce./ ai nevoie de cineva să te susţină./ "o! tată mare ce-n lume priveşti,/ nu-l vezi că se clatină, nu vezi că-i e greu  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Insemnari din tara celor trei anotimpuri, zisa Canada
de Danila Prepeleac Jr la: 13/05/2005 18:35:00
intr- o zi din intervalul primavara-toamana, sedeam ca un caine propasit (cum se zice corect, propasit sau pripasit? ofer recompensa. astept provincia) pe maidanul viiturii niagara ce sta cracanata intre tarimul unchiului sam si tarimul celor trei anotimpuri. de ce trei anotimpuri? pentru ca aici anul nou incepe la mijlocul unei ierni gerrroase si luuungi, urmata de o primavara foarte tarzie si scurta care se pravale intr-o toamna foarte timpurie, impinsa pe la spate de prima parte a iernii. de aceea locuitorii acestui tarim sunt experti in vile tip iglu. iata pe unde mi-am gasit sa plec si eu asaa, yahoodotca... / ce caut eu aici ? astept sa vad cum e vara!. aici foarte multi o cauta in fuga  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Zece cuvinte care-ti pot schimba viata
de daria2002 la: 13/05/2005 18:25:00
traversam o perioada agitata... daca nici eu nu ma intelegeam..., cum sa am pretentia ca cei din jur sa ma ajute?/ intr-o zi de inceput de saptamana simona e foarte entuziasmata de conferinta la care a participat sambata, imi povesteste atat de vizual ca-mi starneste curiozitatea... abia astept sa ajung si eu in week-end-ul urmator./ acesta a fost inceputul.../ "zece cuvinte" care mi-au schimbat viata./ in realitate, aceste zece cuvinte sunt de fapt "cele zece porunci" insa prezentate de un om carismatic, un calugar carmelitan, de origine italiana, parintele adolfo scandurra - un om care a reusit sa ma transforme prin cuvantul lui dumnezeu./ am inceput in noiembrie 2004, au continuat con  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Cum devii/aflii ca esti si cum e sa fii homosexual ?
de Rien 2 Loin la: 13/05/2005 11:35:00
multe din subiectele de discutii se invart in jurul subiectului. multi hetero sau pretinsi hetero isi dau cu presupusul, in schimb exista foarte putine adevarate marturii din partea celor ce sunt homosexuali. despre cum au aflat ca sunt ceea ce sunt si cum traiesc ei acest lucru zi de zi. ce simt fata de ei insisi si fata de cei din jur? ce simt cei din jur fata de ei? cei care stiu si cei care afla...
31 comentarii
modifica
companie de transporturi containere
de michelle-usa la: 13/05/2005 02:21:00
stie cineva o companie de transporturi containere din los angeles care se ocupa de repatrieri?/ michelle
comenteaza!
modifica
repatriere
de michelle-usa la: 13/05/2005 02:18:00
vreu sa ma repatriez cu familia, din usa.../ sunt romani pe forum care au facut un pas asemnator? ce sfaturi imi dati?/ michelle
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...