arhiva: 17/05/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Vis de om nebun cu mintea si trupul
de Emma Brad la: 17/05/2005 23:51:00
se scoroji sub masă biet golanul/ tocit la încheieturi şi ras în cap/ cînd încolţit de draci în sînge-i arde jarul/ Îi scarmă-n maţe chiar doctorul bacbac/ se scămoşează plămînul molfăit de frunze/ plin de pucioasă abolind cenzura/ Îşi retrage timid limba dintre buze/ cînd doctor draq, rînjind, îşi puse semnătura/ Îi mirosi a rai. ochiul i se-nchină/ cînd nervul i se destinde lent/ cu zîmbetu-i citeţ fără de pricină/ hălădui haihui prin occident/ sărmanul om! dobitoc ambiguu!/ i se zbătea plămînu-n buzunar/ Îngenunchiat pe veci de nosfetatu/ păstrat în insectarul tărîmului murdar/ Şi i-au crescut în vene maci/ mucegăiţi, pudraţi cu zgu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Moarte iubirii
de Mad Dog la: 17/05/2005 22:12:00
moarte iubirii/ de daniel voicu/ bat la geamul tău iubito/ cu stiletul înroşit/ de fierbintea floare roşă/ ce din piept i-a răsărit,/ carnea dulce şi fierbinte/ am gustat din al ei sân./ doarme demonul în mine,/ mâna ta iar l-a trezit./ reci atingeri tu mi-ai dat,/ mă transform în negru flutur/ ca să zbor spre al tău pat./ perna ta cea albă-i caldă,/ numai tu eşti rece, moartă.../ Înger mort, cadavru vânăt/ am crezut că mă iubeşti,/ inima mi se sfărâmă/ iară tu te ofileşti.
comenteaza!
modifica
Luntrea si tu
de Mad Dog la: 17/05/2005 22:09:00
luntrea si tu/ de daniel voicu(mad dog)/ mă-nspăimântă duhoarea morţii tale,/ mă-nfierbânta parfumul vieţii tale;/ te-am aşteptat mulţi ani, chiar seculi/ să mă îndrumi pe-a dragostei cale.../ Într-o clipită luntraşul mi te-a luat./ mâni de oase vechi luntrea o mişcă/ ochii lui caron te privesc/ până şi el ar vrea sa-ţi zică/ ce-n rânduri, nebuneşte, eu grăiesc,/ formula creatoare: "te iubesc!"/ luntraşul plânge, cu ochii lui de foc/ plânge tăciuni aprinşi în apa neagră/ luntrea se-ntoarce şi către viaţă/ pieptul ei sparge styxul potrivnic/ se uită spre tine,-ţi şopteşte:/ "hai pleacă, nu-i locul tău aici,/ la lumea-ţi te întoarnă,/ fii c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Prioria din Sion
de Rinocerul la: 17/05/2005 15:58:00
am citit (am incercat sa aprofundez) codul lui da vinci,, am continuat cu misterele templierilor . voi continua / este cineva amator sa povestim ? / am cautat in eliade, , georges ory, - originile crestinismului, jean ddelumeneau- religii etc / si voi insista . / rinocerul/
18 comentarii
modifica
Preschimabrea
de CosminaM la: 17/05/2005 14:37:00
prolog/ sunete difuze./ noapte innabusitoare./ camera ca un codru inclinat spre apus./ trairi sifilitice./ ............................................................/ fata lor se prelungea pe matasea uda.intinse pe pat,cu rochiile lor sleite,fara puteri,femeile nu-si mai vorbeau.ochii amzei licareau usor si patrundeau in fiecare obiect.mainele-i subtiri atingeau perna lesioasa.totul devenise derizoriu.mirosul de parfum le scarbea.zina deschise palmele incercand sa prinda un fluture.isi spuse ca daca nu-l va prinde nu-si va recapata niciodata libertatea./ amza deschise lampa.lumina difuza o speriase.chair si ochii ei amortisera.patul de mahon era doborat de trupurile care-si gaseau ref  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Iliescu si boala puterii
de ampop la: 17/05/2005 12:17:00
ion iliescu a suferit un puseu de tensiune si a fost de asemenea supus unei interventii asupra artrerelor coronare dupa ce fostii colegi de partid l-au impins pe mos pe linia moarta. la pensie...babacule! mentalul unui aparatcik este blocat definitiv pe conceptul de putere. nici un comunist nu a lasat puterea din mana, a iesit doar din viata politica cu picioarele inainte. de mai bine de 50 de ani iliescu a fost intotdeauna "in prezidiu". chiar marginalizarea lui de catre ceausescu nu a fost asa de serioasa, dar pentru el a fost motiv suficient ca sa-i semneze pui cizmaru' condamnarea la moarte. ranchiunos patologic, manat de o ura viscerala impotriva tuturor ce nu-i recunosc statutul de "dum  ...continuare .
comenteaza!
modifica
S-ar putea sa nu se stie...
de Lascar Barca la: 17/05/2005 05:05:00
c-o fi una,c-o fi alta......s-ar putea sa nu se stie!/ / / "proiectul svn rom@nia - un succes arădean de prestigiu mari corporatii internationale si reprezentanti u.e. prezenti - în municipiul nostru / doru sinaci / marti 17 mai 2005 / / la sfârsitul săptămânii trecute, aradul a găzduit o reuniune internatională extrem de interesantă, având ca temă implementarea „proiectului svn rom@nia" privind noile cărti de identitate, proiect elaborat de arădeanul stan virgiliu. autorul proiectului a prezentat pe larg detaliile acestuia, evidentiind sansa istorică a tării noastre, care poate bancariza în masă populatia prin introducerea noilor cărti de identitate, care joacă s  ...continuare .
comenteaza!
modifica
scumpii ani de liceu:)))
de hundertaker la: 17/05/2005 04:25:00
doamne, ce timp frumos a fost! ca si un fel de miracol,s-a intimplat, ca am descoperit muzica (pentru cei supermoderni: "soundtrack"-ul*ggg*)filmului romanesc "liceenii", pe care l-am vazut catre sfirsitul anilor 80 la cinema, fiind pe acel timp nu mai mult decit 12-14 ani;in momentul de fata, studiind medicina in ultimul an, si privind faptul, ca nu am mai apucat sa fac liceul in romania( traiesc de vreo 14 ani in germania) incercind sa- mi amintesc de tot timpul meu scolar-tot in romania ,tot aici in germania(pina in zilele de astazi, caci si studiul conteaza ca un fel de scoala), asa trebuie sa spun, ca si pe mine m-au napadit lacrimile cum am ascultat textul acestui cintec frumos...nu num  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Fantasy- Intre noutate si arta!
de oana23 la: 17/05/2005 02:21:00
literatura fantasy – între noutate şi artă/ / privind literatura care se publică în occident, nu se poate să nu atragă atenţia genul ficţional numit fantasy. anvergura căpătată în ultimele decenii face ca acest gen de literatură să ajungă la un nivel înalt şi să depăşească “titulatura” de best-seller, devenind o nouă formă de artă./ o dată cu lansarea trilogiei cinematografice “stăpânul inelelor”, mulţi locuitori ai plaiurilor noastre au devenit dintr-o dată atraşi de fantasy. fenomenul a cunoscut o amploare foarte mare, iar noii fani nu s-au oprit doar la filme. cărţile au început să se vândă, apoi dvd-urile şi jocurile. Şi toată lumea a  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...