arhiva: 02/05/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Chestionarul Bernard Pivot
de Belle la: 02/05/2005 20:57:00
pe canalul bravo este transmisa o emisiune intitulata “in interiorul studioului actorilor” la care sunt invitati actori si chiar regizori renumiti. gazda emisiunii este decanul facultatii de actorie din new york (cred) iar publicul este format din studenti./ la sfarsitul emisiunii, personalitatea invitata este supusa unui chestionar de intrebari./ din amuzament va propun si voua acest chestionar (http://home.uchicago.edu/~rpmarcin/10questions.html)/ 1. care este cuvantul favorit/ 2. care este cuvantul cel mai putin favorit/ 3. ce va face placere in mod deosebit/ 4. ce va displace cel mai mult/ 5. care este injuratura favorita/ 6. ce sunet va place/ 7. ce sunet/zgomot va displace/ 8. c  ...continuare .
95 comentarii
modifica
Vis de unul singur
de Intruder la: 02/05/2005 19:23:00
pierdut poezie, o declar nula.
20 comentarii
modifica
Durerea pasarii
de Roxana Parje la: 02/05/2005 17:41:00
am in mine durerea pasarii ce pleaca,/ si suflul inimii goale ma-ngheata./ cu pasi tacuti eu calc un drum uitat/ pe care sangele ce-n mine batea intr-o zi/ l-am pierdut printre pietre./ un soare ascutit ma izbeste-n speranta/ imprastiindu-mi gandurile ca pasari de foc./ in ochii-mi vizi se succed si sori si luni,/ si-mi vad aripile smulse pana cu pana/ privind inapoi cu durerea pasarii ce moare./ / / / / / /
1 comentariu
modifica
Prelucrari..
de Ovidiu Scarlat la: 02/05/2005 16:59:00
dupa ce am citit conferinta in legatura cu proverbele romanesti am observat ca multe dintre cele scrise au fost defapt prelucrari de multe ori comice, deci nu erau un raspuns la solicitarea celui care a avut ideea conferintei. m-am gandit ca se poate realiza un astfel de loc, unde sa scriem doar prelucrari dupa proverbe si poezii. eu deja cunosc cateva prelucrari dragute, o sa dau startul si sper sa va amintiti si voi cat mai multe. multumesc!/ a fost o data ca-n povesti/ o scandura de fata/ avea un nas de zece coti/ sa mature pamantul / si-o caramida in chiloti/ sa n-o i-a vantul/ .../ cobori in jos magar batran/ alunecand pe-o shfara/ de dai cu fundul de pamant/ sa vezi ce-o sa te doara./ *  ...continuare .
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: