arhiva: 22/05/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
FANTOŞE
de lupisor la: 22/05/2005 23:20:00
anarhic, anonim, lesne şi angelic../ un refuz îşi strigă amforele/ ca samuraiul unui ochi ce nu vede,/ ca o ţâţă hipertrofiată de altruism.../ ca un genunchi ispitit de realitatea / lui, cunoscută, / dar chemat spre realităţi / necunoscute./ renaşterea / incă nu este oficială!/ roşcată , brună , blondă sau şatenă.../ nu-mi pasă ce vor scrie ziarele de mâine / fiindcă simţirea acestei neînţelegeri / se îmbracă cu harul alegerii./ / de noua generozitate râd poveştile de altădată!/ cumpătarea, desfrâul, goliciunea, şi stabilitatea/ sunt posibile zone erogene pentru cei care / nu ştiu ce este imposibilul:/ plecarea, din necunoscut în alt necunoscut/ !go  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Lectie de patriotism...
de whistler la: 22/05/2005 05:10:00
astăzi (21/05) am fost în vancouver.../ minorităţile, cum s-ar spune în românia, au o zi în care se întâlnesc... chinezi, scandinavi, turci, poloni, maghiari, români, etc, prezintă pe o scenă, ceea ce cred ei că îi reprezintă... / alături de scenă fiecare comunitate poate găsi mâncăruri tradiţionale (ca la mama acasa), la un preţ decent pentru un canadian... aşa că am testat mici, fasole, muraturi, plăcinte cu brânză, etc.../ mai mult ca toate, ceea ce m-a mişcat a fost o bătrânică... bunicul ei fusese printre primii români veniţi în canada... a predat matematică într-un sat de români... nu a văzut românia, dar a venit acolo, pentru că e... românc  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Gara pentru doi
de ElenaDaniela la: 22/05/2005 03:31:00
am nevoie de ajutor sa gasesc filmul "gara pentru doi" (cel vechi, din anii 70 sau 80- stiu ca este unul nou) pe dvd sau vhs./ mama mea a vazut filmul asta cu multi ani in urma, vorbeste de el mult, si l-a cautat peste tot./ as dorii foarte mult sa pot sa-i fac o surpriza pentru ziua ei!/ nu-mi pasa de pret. daca stiti un site unde-l vand, il pot cumpara de pe internet. eu sunt in america, deci va trebuii sa fie de pe internet, de fapt. / multumesc mult de tot./ dana
7 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: