arhiva: 23/05/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
O târfă adolescentă
de L0r3 la: 23/05/2005 17:42:00
cât e pe piaţa neagră o târfă adolescentă?/ virgină sau gravidă, oricum e inocentă,/ o marfă ce se vinde rapid, la colţ de stradă/ un suflet plin de bube, şi-aşa, n-o să se vadă./ sodoma-i o poveste, ne face să zâmbim,/ uitaţi-vă la iadul în care ne-nvârtim!/ taţi posedând fiice sinistru şi păgân/ Întorşi din legea firii, ea sclav şi el stăpân./ copilării strivite de foame şi de frig/ Şi n-am măcar un petec de cer ca să mai strig./ mă ard în măruntaie icoane pângărite/ Şi maica sfântă plânge cu lacrimi ruginite./ e dulce putregaiul care sporeşte-n noi/ trăim pe nişte valuri, imense, de gunoi,/ Şi cu ipocrizie ne spunem: asta-i viaţa!/ d  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Popa Ciocan II
de L0r3 la: 23/05/2005 17:41:00
soarta a făcut ca preotul cel tânăr să se mute chiar gard în gard cu bunica victoria. trebuie să menţionez că bunica munteancă e total diferită faţă de cea din ardeal, din partea mamei, bunica ardeleancă fiind fiică de preot. de când o ştiu, vorbeşte numai răstit, şi trăsătura principală a caracterului ei este zgârcenia. ,,io nu te pup şi nici nu-ţi caut în coarne ca tac-tu, el e băiatu` meu da` nu l-am pupat decât când a fost ginere``. declaraţia ei nu m-a întristat pentru că nici mie nu-mi dădea inima brânci s-o pup, speriindu-mă când eram mai mică, de dinţii ei albi ,,de fier``. mă duceam cu gândul la căţeluşa cu dinţii de fier din povestea lui i  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Popa Ciocan
de L0r3 la: 23/05/2005 17:39:00
de-o vreme, la bisericuţa din sat oficiau doi preoţi. alături de bătrânul preot rupea, venise de vreo trei duminici, un tinerel negricios, slăbuţ, îmbrăcat exact ca un călugăr./ - nu e încă uns fă! decretase ridicând un deget, silvia lu` picu, fiind în cunoştinţă de cauză în calitatea ei de vânzătoare de lumânări. peste vro` două luni îl unge, vine popă, aci` la noi./ - aoleo! sărise viorica lu` grigoraş, să zicem noi, muieri bătrâne, săru` mâna la un copil?/ - săru` mâna ca săru` mâna, da-l mai cheamă şi ciocan! anunţase aceeaşi silvia./ - bateţi-vă fă peste gură, sunteţi în biserică, le îndemă victoria de la gura văii, cea mai aprigă fem  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Aspectul exterior
de Tofan Ana Isabella la: 23/05/2005 17:22:00
de multe ori lumea te judeca dupa aspectul exterior. ceea ce conteaza pentru ei este cum te imbraci, cum te aranjezi si mai putin framatarile tale interioare, felul tau de a fi. poate ca ceea ce conteaza mai mult este totusi sufletul,intrucat aspectul tau exterior nu te reprezinta pe tine ,ceea ce esti tu. pentru voi ce conteaza mai mult: exteriorul sau interiorul.ce credeti despre suflet?
87 comentarii
modifica
cine sunt eu?...ci
de gina_alberta la: 23/05/2005 11:15:00
…sunt o amagire a mea pentru ca alerg in dreapta si in stanga printre carti, intocmai ca un copil printre jucarii…nu ma pot axa!...mi-am gasit domeniul, insa tot inot intr-o vastitate a posibilelor “sine”….cine sunt eu?, cum sunt eu?...sau pe unde voi fi?, cum voi fi?, cine voi fi?.....prea multe intrebari pt prezent…nu-i bine sa constientizez unde ma aflu, caci ma dezamagesc, insa in acelasi timp nu ma pot opri din a ma compara pe mine cu cei din jur…ori mai bine zis pe cei din jur cu mine?......mai bine neg toate intrebarile si cu ochii inchisi, necontientizand deci, voi ajunge undeva…. insa, in cine ma incred eu in drumul asta, cand nu ma cunosc nici macar pe mine atat de  ...continuare .
23 comentarii
modifica
avem prea mult....
de ama_m la: 23/05/2005 01:37:00
avem timp pentru toate/ sa dormim , sa alergam in toate directiile/ sa regretam k am gresit si sa gresim din nou/ sa`i judecam pe altii si sa ne iertam pe noi insine/ avem timp sa citim si sa scriem/ sa corectam ce`am scris , sa regretam ce am scris/ avem timp sa facem promisiuni si sa nu le respectam/ avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu/ avem timp pentru ambitii si boli/ sa invinovatim destinul si amanuntele/ avem timp sa privim norii , reclamele sau un accident oarecare/ avem timp sa alungam intrebarile si sa amanam raspunsurile/ avem timp sa sfaramam un vis si sa`l reinventam/ avem timp sa ne facem prieteni si sa`i pierdem/ avem timp sa primim lectii si s  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Sonetul îngerului căzut
de Mircea2005 la: 23/05/2005 00:38:00
am cunoscut un înger picat lângă fereastră/ din ultima legiune ce luptase aseară/ la slujba ce se ţinuse în catedrală/ cu mii de credincioşi în afară./ Îi curgeau lacrimi de primăvară uşoară/ din ochiul cu care la mine privea/ şi îi tremura din subsioară/ aripa lovită de-un colţ de stea./ nu cerea nimic: ajutor sau compasiune./ de lângă temelia casei îmi pare/ că privea în pământ ca într-o genune./ nu îi era dor de zbor sau de soare./ purta la brâu cingătoare cu nume:/ „venit din lumină, pierdut în uitare ”./ / lucian mircea nincu : 14.02.2005./
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...