arhiva: 25/05/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Raspuns la Scrisorile despre iubire
de Radina la: 25/05/2005 21:32:00
”toti oamenii fug de singuratate. de fapt, frica de aceasta este cea mai mare din toate fricile oamenilor. dar, din pacate, cei mai multi scapa de ea, aruncandu-se intr-o pseudorelatie. de fapt, e o singuratate in doi, cu iz de impreuna. doi oameni n-au cum sa fie cu adevarat impreuna daca nu se cunosc, daca nu se simt, daca nu se intelege, daca nu gandesc si nu actioneaza ca o singura persoana, daca nu se respecta si nu au grija de ei, ca entitate si de fiecar component in parte. iluzia de impreuna, data, in cazul indragostelii, de senzatiile foarte puternice pe care si le creeaza reciproc, le dau si impresia ca au scapat de singuratate. de aceea, multi oameni se indragostesc doar ca, pent  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cine-i mai fericit? Cel ce iubeşte sau cel iubit?
de spinroz la: 25/05/2005 21:03:00
În orice relaţie interumană este unul care iubeşte mai mult: de regulă femeia iubeşte mai mult; ea e fiinţa predestinată iubirii, legăturii, unirii. chiar şi într-o relaţie de tip homosexual unul din cei doi sau una din cele două iubesc mai mult, de regulă femininul, pasivul. nu există o egalitate perfectă a relaţiei iubirii, întotdeauna e unul dominant care iubeşte mai puţin şi unul dominat care iubeşte mai mult , unul ,,stăpân'' şi unul ,,supus''. cine-i mai fericit? cel ce iubeşte sau cel iubit?
53 comentarii
modifica
RAIUL
de Jakob Creutzfeldt la: 25/05/2005 18:49:00
raiul/ intr-o buna dimineata/ conu’ misu de pe splai/ incetind subit din viata/ se indreapta catre rai/ sfintul petru/ inteleptu’/ il intreaba scurt, precis/ ce-ai facut ca sa ai dreptu’/ de-a intra in paradis/ sfinte, eu in toata viata/ ajutata-m pe sarmani/ si cu bani, si cu povata/ si vadane, si orfani/ am fost bun,am fost cucernic/ pe saraci i-am ajutat/ si apopi, ca un nemernic/ doamne-am fost si insurat!/ insurat.,.sarman de tine/ fiul meu nefericit/ poti intra in rai prea bine/ ca destul ai suferit/ misu-nduiosat, fierbinte/ a mai zis , plin de fiori:/ da-nsurat am fost prea sfinte/ si-nca cum : de doua ori!!/ doua ori!!/ sa iesi afara!!/ striga petru/ si sa stiti  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Obiective educationale
de Homo Stultus la: 25/05/2005 14:10:00
scoala elefantilor pitici s/a deschis in luna martie. / elefantul pitic care avea doua inimi s/a dus si el la scoala. / frumos colorata cu vietile orhideelor aceasta scoala se conducea dupa aceleasi principii ca si scoala florilor de colt. / metoda de predare era urmatoarea: inimile profesorilor erau asezate la catedra iar inimile elevilor in banca. / mijlocul de comunicare era iubirea.../ elefantul pitic care avea doua inimi era in dilema; nu stia care inima trebuia lasata in banca. / rezolvarea problemei a venit de la elefantica pitica fara inima. aceasta i/a cerut elefantului pitic cu doua inimi una imprumut. / bucuros ca dilema sa luase sfarsit acesta a acceptat bucuros. / in timp ce inim  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Te iubesc !
de Emma Brad la: 25/05/2005 13:01:00
doua cuvinte de jad/ rostite constient/ contribuitoare la fluctuatiile vietii/ ca un strigat de speranta disperata/ structurat de smogul in care traim/ imaginea de indragostit/ efortul disperat si angoasa singuratatii/ dau vietii un tulburator miros juvenil/ ciudat/ alambicat/ cheia dorintei, fizice si emotionale/ pentru pastrarea echilibrului/ intr-o lume amorfa/ te iubesc!/ efortul verbal al titanilor cu suflet de portelan. /
2 comentarii
modifica
Lanţul nespuselor
de danielt la: 25/05/2005 08:39:00
privea la femeia ce trebăluia prin curte. erau vecine dar nu-şi vorbiseră niciodată. Şi vecina o privea uneori pe ea. nu-şi zâmbeau, nu-şi ziceau nimic, nu-şi făceau semne. / <p>/ doar se priveau./ </p><p>/ poarta se deschise şi intră bărbatul. / </p><p>/ instinctiv se retrase în spatele perdelei. / </p><p>/ striga şi o înghiontea pe femeie. Îi era ciudă pe ea. nu zicea nimic. se lăsa batjocorită şi umilită de namila aia de om. era cât un munte pe lângâ ea, dar nu avea milă şi nu o dată a auzit plânsete din casa lor./ </p><p>/ tresări. uşa se deschise şi intră soţul. Îi simţea privirea, era nervos şi supărat. se duse repede spre el să-l ajute la dezbrăc  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...