arhiva: 04/05/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Muzica
de Ovidiu Scarlat la: 04/05/2005 23:11:00
muzicĂ/ eu sunt un cântăreţ al nereuşitelor./ al senzaţiei de neputinţă./ nu este adevărat că n-am bucurie,/ nu este adevărat că n-am biruinţe!/ dar bucuria o gust in tăcere./ eu nu ştiu încă să cânt bucuria./ eu sunt un vesel cântăreţ al tristeţii./ un vesel cântăreţ al neputinţei./ n-aş vrea niciodată să fiu judecat greşit./ dar este inevitabil!/ mi-a fost groază întotdeauna să mă complac,/ să-mi plâng de milă,/ să mă consolez singur cu o ţigară,/ cu un pahar, sau altceva./ eu vreau să dobândesc/ nu să-mi ofer (singur)./ să dobândesc prin sudoarea frunţii mele/ prin munca braţelor mele./ dacă nu aşa, mai bine nimic. / am avut bucu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
I like this
de Marius Pop la: 04/05/2005 21:37:00
i like this... stând în scaunul ăsta părăginit, scriind într-o poziţie care îmi dă dureri de spate, cu un picior sprijinit leneş de tăblia mesei... i like that./ privind cum afară plouă, cu picioarele îngheţate şi transpirând în acelaşi timp, privind monitorul cu nepăsare, privind tastatura (obiceiul prost de a privi tastatura în timp ce scriu cu două degete, doar cu două degete) şi asta îmi place. neliniştea febrilă că trebuie să plec, am un tren de prins şi o călătorie lungă în faţă... câteodată mă pierd în contemplare, privind dincolo de cei 1024 de pixeli pe orizontală şi 1280 pe verticală sau invers... prin tunul cu electroni, prin câmpul magn  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Nu erai decat un fluture!
de Emma Brad la: 04/05/2005 20:14:00
culegeai nectarul florilor/ dar nu ştiai să-l transformi/ in miere/ dănţuiai pe fiecare petală/ agitând/ splendoarea aripilor tale/ te inălţai şi coborai/ cu aceeaşi eleganţă/ ingenunchind firul ierbii/ iubeai florile/ şi ele te iubeau pe tine/ dar nu făceai miere/ nu erai decât un fluture
4 comentarii
modifica
Pe drum...
de bluearisto la: 04/05/2005 19:49:00
as vrea sa plec de-acasa/ si sa ma ratacesc,/ prin perdeaua de muguri / pe care îi privesc./ sa te gasesc acolo,/ si sa nu spui nimic./ sa ne privim din nou/ cu-aceiasi ochi complici./ sa se ridice ceata/ ce ne-a acoperit/ sa revina seninul / atît de mult dorit./ sa dispara si umbra/ ce m-a ascuns cîndva,/ sa te sufoc în brate/ ce te strîngeau adesea./ pacat ca si izvorul/ În care am baut,/ s-a înnecat în negrul/ pamîntului batut./ pacat,c-atunci pe vremuri,/ de-acasa n-am plecat/ sa te gasesc pe drumul/ unde m-ai asteptat...
comenteaza!
modifica
Presa sub Arteziana
de rockdani la: 04/05/2005 19:11:00
eu am fost la bucuresti de zilele presei in 2003. acum cum e? / a fost cineva dintre voi?/ / presa sub arteziana / / ziua mondiala a libertatii presei de la bucuresti s-a scaldat intr-un aer de promenada. 3 mai 2003, o zi splendida de primavara, imbiind mai degraba spre terasa de la arteziana, decat spre standurile cu ziare de langa biserica enei, de la universitate. oare aceasta sa fie intr-adevar piata universitatii declarata, in 90, vreme de cateva saptamani, zona libera de comunism?/ venind din germania dupa multi ani, la bucuresti, ma asteptam sa vad o multime galagioasa, vociferand contradictoriu. ma asteptam la proteste vehemente de strada pentru sau contra libertatii de exp  ...continuare .
comenteaza!
modifica
De ce sa scriu? Ba de ce n-as face-o...
de Georges Valch la: 04/05/2005 06:28:00
ea s-a intrebat de ce. si acum ar fi un moment sa ne intrebam cu totii. nu te teme ca vei fi mai putin original, pentru ca nu te-ai gandit primul. stiu ca intrebarea era in tine. eu pot doar sa-ti dau cateva sugestii.../ nu scrie! pentru ca suntem in orice caz o multime care o facem. pentru ca unii dintre noi, astia, chiar depind de ceea ce scriu, si astfel nu ai ce cauta intre noi sa furi prin talent ceea ce putina societate care citeste ne da din mila. mai ales, nu scrie pentru ca vorbele tale sunt oricum destul de grele si numai daca le rostesti./ dar apoi... incearca totusi sa scrii ceva. pentru ca fiecare gand care zboara-n vant, ramane-n vant. sunt vremuri cand ca si mine, un biet nimic  ...continuare .
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: