arhiva: 08/05/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Este posibil al 3-lea razboi mondial?
de Pasagerul la: 08/05/2005 22:36:00
in aproape toata lumea se sarbatoresc 60 de ani de la victoria contra nazismului./ este lumea de azi mai sigura?/ a invatzat lumea lectia, sau greselile trecutului se pot repeta?/ descreierati nu lipsesc-vezi sadam hussein,kim jong il,putin nu e multzumit de statutul rusiei, chinezii vor taiwanul ca sa nu vorbim de islamul militant./ ce e mai important pentru prevenirea conflictelor, usa puternica sau onu puternic?eu poate juca un rol in mentinerea stabilitatii mondiale?
249 comentarii
modifica
Declaratie de avere
de Lascar Barca la: 08/05/2005 22:09:00
tocmai am citit despre declaratile de avere ale guvernului./ pai incep sa ma consider bogat,doamnelor si domnilor.ar trebui/ sa visez la o fonctie,acolo...de adjunct de ministru.finante pare/ ca am,alura a la tericeanu,discurs in "sentinte"nu e problema.../ ce mi-ar mai lipsi?.......popix,tu ce zici?nu te tenteaza?/
1 comentariu
modifica
cand veti fi mari cine ati vrea sa fiti?
de donquijote la: 08/05/2005 20:45:00
daca ar fi sa derulati firul vietii si/sau timpul inapoi si ati avea la dispozitie toate conditiile necesare sa ajungeti altceva decat sunteti pe cine ati adopta ca model?/ cu ce personaj din viata sau din literatura va identificati si ati vrea sa fiti ca el sau in locul lui?/ fiindca personalitatea umana nu e unidimensionala, si unele personaje-exemplu le percem sau ne le amintim doar in mod unidimensional, alegerea a mai mult decat un singur model e legitima./ ps va rog sa evitati personaje/evenimente politice controversate care ar putea conduce discutia pe taramuri neagreate de admin-ul site-ului.
62 comentarii
modifica
autoportret cu jocuri de cuvinte
de florin-liviu la: 08/05/2005 19:32:00
uneori/ chiar sunt puţin dus/ cu pluta cu vaporul/ funcţie de cotele relative ale apelor/ în care mă scald/ în general însă sunt doar venit/ brut net/ dracu ştie ce dumnezeu/ se poate cumpăra / de mine/ uneori/ îmi ţin capul în nori/ alteori inima/ şi / să mă vedeţi luat/ când nu mă dă nimeni/ mă redau de unul singur/ ce să fac/ ţin şi eu puţin la mine/ de reţinut însă reţin mai greu/ chestie de redundanţă/ tragic însă/ uneori vai/ uneori sunt pur şi simplu/ alteori/
3 comentarii
modifica
despre dragoste si alti ingeri
de florin-liviu la: 08/05/2005 19:30:00
azi îţi voi dărui lumea/ cu un singur gest/ al inimii/ o voi supune şi/ cu un singur gest o voi zdrobi/ spre-a o reface după / chipul tău/ hai să uităm de noi o vreme/ hai să nu mai avem amintiri/ îţi voi spune firesc/ ce frumoasă eşti azi/ îţi voi mângâia părul şi-ti voi însângera / sfârcul/ vom alerga apoi naivi şi goi/ pe câmpuri de floarea soarelui/ spre seară / îmi voi lua aripile / şi vom vizita sus/ constelaţiile/
1 comentariu
modifica
Cum poti sa...
de ingerash la: 08/05/2005 18:09:00
-cum poti sa…/ -sa uit? cum sa nu pot uita / cand de mine uita toata lumea?!/ va pierdeti in idealuri ce va conduc la moarte,/ uitati cum sa iubiti si, poate,/ veti fi uitati si voi, s-atunci/ uitarii merite de ce sa ii aduci?/ -cum poti sa…/ -sa fug? cum sa nu pot fugi/ cand omul de mult nu stie a mai iubi?!/ e doar un suflet fad ce, chinuit de viata,/ si-a pierdut sentimentele; e un suflet de gheata./ va chinuiti pentru o viata mai buna dar, / e-o lupta amara, luptati in zadar!/ -cum poti sa…/ -sa plang? de ce n-as plange/ daca pe voi nimic nu va atinge?/ nici suferinta, nici durerea…/ -dar care e durerea ta?/ -durerea mea-i prea mare ca s-o impart cu lumea/ -adica lumea e prea  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Procesul de regularizare a imigrantilor din Spania – 2005
de Cipix_Spanish_BCN la: 08/05/2005 16:53:00
pe scurt:/ - bun ca a fost data aceasta lege/ - necesar pentru ca multi oameni cinstiti pot munci legal acum./ - scurt pentru ca multi imigranti un au reusit sa isi rezolve actele necesare/ - prost gandit. legea a fost clara dar interpretabile procedurile de aplicare/ - un insucces pe plan social/ pe larg:/ - aceasta lege a fost data la presiunile sindicatelor, ue si guvernelor straine. au mai fost si alte regularizari inainte dar acum a fost mai impusa. a fost bine pentru ca multi o asteptau si multi care depindeau de aceasta lege acum pot sa isi inceapa o noua viata aici, legal. e mai rau ca multi nu au inteles aceasta lege asa cum trebuie. am vazut multi romani de exemplu care percepeau  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Fara titlu
de DANG la: 08/05/2005 00:59:00
inca odata, iar si iara/ poate ca o sa ma doara/ viata nu e primavara/ dar, nici iarna si nici vara/ viata este numai toamna./ nu-i asa stimata doamna ?
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...