arhiva: 11/06/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
accepti ca cineva sa o atinga pe -pardon- fund la dans?
de ionescu la: 11/06/2005 23:59:00
(e un topic serios)/ va rog sa va spuneti parerea. tocmai am niste discutii cu prietena mea despre asta. / deci, daca in timpul dansului, cel cu care ea danseaza (un prieten, o ruda, etc) isi coboara mina pe fundul ei -nu vorbim aici de "din greseala"./ baieti, voi sinteti de acord cu asta sau nu?/ va multumesc, imi sinteti de mare ajutor. / si va rog sa nu cautati sa "tineti" cu mine / pe curind,/ ionescu
9 comentarii
modifica
De-as fi ...
de Merlin la: 11/06/2005 22:17:00
... o mica poezie, modesta dar scrisa din inima,cu dragoste.../ de as fi briza... tu ai fi marea mea,/ pe care as alinta-o cu adierea-mi racoroasa,/ iar tu, cu valuri inspumate dar cuminti,/ m-ai racori iubito pe tamplele fierbinti?/ de as fi briza cu adierea-mi sa te mangai,/ de ai fi mare sa te agit in valuri suspinande,/ sa-ti spal nisipul de pacate, sa plang de tu te tangui,/ m-as despleti in zari, iubire sa vestesc oriunde./ cu drag iubito te-as purta pe pletele-mi rebele/ in picuri de iubire sclipind precum un roi de stele./ doar sarea...ah! neroada,produs al tiraniei,pacatului cel crud,/ ma arde si imi roade din sufletu-mi marunt./ cu buzele-mi sarate te simt flamanda de iubir  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Noi aparitii editoriale
de allen_g30 la: 11/06/2005 17:51:00
fotograful roman, narcis virgiliu, contribuie alaturi de alti 25 de fotografi, de talie internationala, axati pe fotografia de nud, la aparitia albumului “the body”, album produs in olanda de “the gep” (the gallery of estetic photography). albumul se prezinta intr-un format de 37x28 cm tiparit in conditii excelente si este foarte stufos. el se poate achizitiona de pe: http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/asin/3899853083/feierabendver-21/202-1215592-2013466]amazon sau la comanda de la http://www.f64studio.ro unde de altfel se poate si vizualiza inainte de a fi comandat. / coperta albumului de fotografie “the body” este realizata de miquel arnal. cateva cuvinte despre acest album c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
de vara
de papapiusnico la: 11/06/2005 17:36:00
salata verde se asaza pe peretii unui bol in care se adauga toate celelalte ingrediente precizate anterior ( e bine ca ele sa fie amestecate in alt bol si asezate apoi in cel cu salata din care se va servi...va arata mai bine). enjoy..:)
3 comentarii
modifica
Pentru imaginatia noastra.....
de Lascar Barca la: 11/06/2005 13:44:00
"studentii ieseni au inventat albinele cibernetice!/ autor: adrian condrea/ / o echipa de studenti de la universitatea tehnica "gh. asachi" din iasi a inventat o varianta de extensie a internetului cu albine. / "este un proiect extrem de original. practic, pe corpul albinelor sunt plasati niste senzori care sunt meniti sa detecteze toxinele, explozibilii si poluantii din atmosfera. in zborul lor, albinele transmit prin intermediul senzorilor, in timp real, date privind mediul in care se afla. datele sunt analizate de un sistem de calculatoare care le posteaza apoi pe internet sub forma unor interpretari profesionale. acest proiect reprezinta o solutie la o problema acuta a omenirii.", a dec  ...continuare .
comenteaza!
modifica
o masa calda pentru saraci
de morosan la: 11/06/2005 08:50:00
anul trecut, prin octombrie eram in viena cu treaba. veneam de la un concert mort de foame si cum aveam ceva de mers pe jos, in drum intalnesc un camion pe care scria 'caritas', nu stiu exact la ce se referea insa distribuia o ciorba calda pentru saraci. apropo erau aurolaci si in viena, si vorbitori de limba germana pe deasupra. ma pun si eu in rand, si surpriza nu vor sa imi dea pe motiv ca nu sunt sarac, aveam trepiedul si camera video dupa mine si au presupus ca am servici si ca nu am dreptul de a lua din mancarea saracilor. le-am spus: 'sunt din romania ! ' , le-am aratat pasaportul, s-au convins, si apoi mi-au dat doua portii. <br>ce bine e sa fi roman !
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...