arhiva: 14/06/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Justitie
de Valeriu Cercel la: 14/06/2005 20:54:00
catelus cu paru cret,/ fura rata din cotet,/ el se jura ca nu fura,/ dar sa vezi ce'ncurcatura,/ ca fusei la judecata,/ reclamand javra netoata,/ care-avea si recidiva,/ si dosar mare'n arhiva,/ vechi client pe la hingheri,/ de unde-a scapat, mai ieri,/ si-unde fuse condamnat,/ tot pentru acest pacat;/ cunoscand deci, inculpatul,/ nici nu mi-am mai batut capul,/ eram sigur de succes,/ si-am pornit dar, la proces,/ fara sa-mi pun avocat,/ sau sa cer cuiva vreun sfat.../ socotind ca treaba-i oabla,/ avand martora si-o baba,/ plus vreo trei-patru vecini,/ chiar si ion, a lu' marin.../ toti, vazand potaia hoata,/ impreuna si cu zdreanta,/ (alt borfas, un gainar,/ hot de oua din cuibar)/ care, cu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Amintiri din viitor
de troubadour la: 14/06/2005 19:05:00
plouă. deja de ani întregi plouă. ştiu, şi în sufletul tău... / de fapt plouă cu bucăţi de piele rupte din noi./ dar separat, aproape pe rând,/ simultan, nu reciproc. / şi ce… dacă plouă?/ când se întamplă, rămânem în pat mai mult decât de obicei,/ ne culcam mai devreme, visăm mai lent,/ citim litere / şi ele se coincid sălbatic cu fiecare pic de ploaie./ dar noi... / noi nu recunoaştem./ indocili,/ am vrea să facem dragoste ore întregi/ şi să nu ne mai ascundem după draperiile verzi./ am vrea să uităm de fetiţa cu chibrituri,/ de domnul cu haină de piele care aşteaptă în staţie/ pasul unui copil care să îl capteze/ şi o privire atât de cuminte…/  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Din dragoste....posta electronica
de giulia montero la: 14/06/2005 16:24:00
vrei sa-ti dezvalui sentimentele fata de cineva special, sau pur si simplu doresti sa-ti exprimi aprecierile, multumirile, felicitarile pt o anumita persoana? atunci lasa un mesaj in cadrul acestui forum iar gestul va avea impactul dorit asupra persoanei respective. si cine stie.....poate veti primi si raspuns.
69 comentarii
modifica
libertatea=sclavia propriilor noastre conceptii?
de black widow la: 14/06/2005 16:01:00
"sunt liber pentru ca,si in masura in care,sunt autonom.ma supun legilor,dar unor legi pe care eu insumi mi le-am impus,descoperindu-le in sinele meu dominant.libertatea este supunere,dar supunere la o lege pe care ne-o prescriem singuri..."-isaiah berlin/ adevarul e k notiunea de libertate e greu de explicat, insa, dak e supunerea fata d principiile noastre, atunci cum stim dak suntem liberi sau dak pur si simplu ne consideram asa(fiind constransi de principiile impuse de parinti sau de societate)? / astept comentariile voastre.../ black widow
comenteaza!
modifica
Un ieri cu Dumnezeu
de L0r3 la: 14/06/2005 15:47:00
Îmi trebuia această zi trecută/ un ieri cu dumnezeu pe frunte scris/ să reclădesc răbdarea mea pierdută/ Şi visele pe care le-am ucis./ mă străbăteau dureri fără de margini/ Şi mă vedeam copilul nimănui/ un semn de carte rătăcit în pagini/ Şi cartea-nchisă sec pe trupul lui./ În visul meu, coşmar pe aţipite/ la mama-n pântec încă mai eram/ iar oasele mi-erau înţepenite/ că-n mama mea eu în genunchi stăteam./ ceream ceva din viaţa viitoare/ era legat de rădăcina mea/ Şi domnul mi-a promis că grijă are/ venind în grabă ieri ca să mi-l dea. /
3 comentarii
modifica
Femeie cu haina de ceaţă
de L0r3 la: 14/06/2005 15:45:00
femeie cu haina de ceaţă/ şi buze reci întredeschise/ lasă-ţi fruntea în bătaia soarelui/ ochii tăi vor străluci ca în ziua dintâi a facerii/ lasă cântecul să-nceapă cu tine/ căntec despre pământ şi moarte/ eşti ca o pasăre neînvăţată să zboare/ cu frunze roşii ţi-ai acoperit gleznele/ şi mâinile tale au înflorit azi-noapte/ femeie cu haina de ceaţă/ du-te în visul condamnatului la moarte/ şi dă-i cuminecătura/ din mâna ta plină de muguri/ lasă-l să te bea o clipă/ prunc sorbind laptele mamei/ acopere-i teama de moarte/ cu cerceii tăi ... fluturi /
comenteaza!
modifica
Revino!
de Ica la: 14/06/2005 11:59:00
mă mistuie, mă doare amintirea,/ a tot ce-a fost frumos, curat/ Şi simt tot mai adând dezamăgirea,/ c-ai luat cu tine totul, şi-ai plecat./ n-a mai rămas din visul meu de vară/ nimic din frumuseţe şi-mplinire/ Şi în pustiul din fiecare seară,/ nu-ţi mai aud nici şoapta de iubire./ revino în viaţa mea, acum!/ atât îţi cer: o zi din viaţa ta./ apoi, te voi lăsa să pleci la drum,/ să faci din ea tot ce vei vrea./ n-am să-ţi mai tulbur gândul şi privirea/ am să dispar pe veci din calea ta,/ n-o să-mi mai simt nicicând dezamăgirea/ Şi n-o să ştii că n-am putut uita!/
comenteaza!
modifica
Boc "bocăne"
de stancosty1 la: 14/06/2005 11:38:00
când actuala putere a venit la conducere, multi si-au adus aminte cu o strângere de inimă de perioada 1996-2000, când îsi puseseră mari sperante si au primit în schimb doar deziluzii .../ pentru a-i linisti, sefii aliantei spuneau cam asa:/ nu se mai pot repeta greselile de atunci (pentru care, de altfel, de vină au fost numai tărănistii - lăsau ei să se înteleagă), pentru că avem acum un protocol care ne spune cum să rezolvăm orice problemă.../ iată că ieri, buboiul care stătea mai de mult să se spargă, s-a fisurat si din el a început să curgă puroiul infect al politicii dâmbovitene!/ domnul nicolăescu, purtătorul de vorbe al pnl, spunea cam asa, despre presedint  ...continuare .
comenteaza!
modifica
E seara
de Tofan Ana Isabella la: 14/06/2005 08:59:00
. e seara si intunericul se lasa incet peste case si peste sufletul meu. nu sunt multumit cu viata pe care o traiesc . unii zic sa fiu fericit ca am , o casa, un serviciu si ca nu mor de foame. dar nu,nu e asa .implinirea materiala nu e fericire, doar pentru unii. chiar, ce este fericirea ? ce inseamna sa fiii fericit ? nimeni nu stie?ma complac intr-o stare de letargie , fara sa dau din maini si din picioare. inr-adevar nu sunt o persoana ambitioasa . exista avantaje si dezavantaje ale acestui fel de a fi. / sunt un romantic incurabil ,intr-o epoca cand doar banul conteaza. ma emotioneaza fiecare cantec, fiecare floare, frumosul..sunt facut sa fiu fericit ? nu cred./ si daca nu stiu ce i  ...continuare .
1 comentariu
modifica
EXPERIENTA CANADIANA "Canadian Experience"
de Danila Prepeleac Jr la: 14/06/2005 06:14:00
in cateva cotidiene din romania, la data de 14 aprilie 2005 au aparut articole despre “locuri de munca in quebec pentru cei cu calificare”. din multitudinea de reactii o sa citez una tipica a unui cititor al ziarului adevarul, marin (e-mail: m...n@yahoo.ca): “intr-adevar locuri de munca cate vrei pentru cei cu studii superioare in toata canada, under their qualifications! adica la spalat masini, la impachetat in fabrici sau oriunde unde este nevoie de munca subbbb calificataaa!!.... asta nu spun domnii respectivi? sa informeze corect despre ce este lumea a treia in canada, ... unde nu ai un loc de munca corespunzator pregatirii tale in nici un caz. inginerii romani lucreaza ca muncitori  ...continuare .
188 comentarii
modifica
Mai bine huligan decat activist,/ Mai bine mort decat comunist!
de Cerna la: 14/06/2005 00:53:00
"vom muri si vom fi liberi" - ei au murit iar libertatea odata cu ei ! cine crede-ti ca ne-a furat libertatea dupa decembrie `89 ? / te simti liber ?! / remember piata universitatii 13/15 iunie 1990 ! r.i.p.
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: