Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 16/06/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
La moartea ta...
de alexaghata la: 16/06/2005 19:25:00
zbuciumul vietii imi pare anost/ acum cand durerea mortii tale/ ma lasa sa zac fara rost./ ce inseamna sa traiesti, / sa duci viata mai departe?/ cand haul, tacerea, vecia ne desparte?/ inima franta, pas cu pas cerne jale,/ timpul se asterne,/ sterge totul in cale.../ plang pe piatra-ti rece funerara.../ si nu mai vad nimic/ din tot ce ne inconjoara./ un spirit zbuciumat lasat in urma, in gheata,/ imagineaza o lume dementa in viata./ intrebarea pe care nu pot sa nu mi-o pun este: - liviu, tu ne-ai lasat in urma pe noi sau noi pe tine?
comenteaza!
modifica
Ejaculare precoce + frigiditate = un cuplu imperfect
de aarianna la: 16/06/2005 15:24:00
am o relatie de doi ani de zile. viata sexuala am inceput-o acum 4 ani; nu ma excit nici foarte greu nici foarte usor, insa nu ajung la orgasm.actul sexual in sine imi produce placere, insa nu pot ajunge la orgasm,decat eventual singura...:p/ si culmea, ca actualul meu partener sufera de ejaculare precoce.nu are probleme cu erectia, insa actul sexual in sine nu tine mai mult de cateva minute, timp in care cu atat mai putin pot ajunge la orgasm. stiu ca are probleme minore la inima, care ar putea reprezenta cauza, insa nu vrea sa mearga la un control, iar discutiile noastre despre sex sunt rare si incomode./ tocmai mi s-a spus de catre un medic naturist ca sufar de frigiditate, la pa  ...continuare .
27 comentarii
modifica
ce se intampla de fapt?
de sabrina la: 16/06/2005 12:56:00
de ce ma doare? nu ar putea sa nu ma doara? nu s-ar putea ori sa inteleg ori sa nu inteleg? / prietenii vin si se duc . stiu asta din experienta. / si presupun ca toata lumea a avut parte de acei prieteni pe care credea ca nu-i va pierde niciodata , acei prieteni cu care vroiai sa fii mai mult decat prieten. acei prieteni pentru care puteai sa dai aproape orice , sa faci aproape orice. credeai in ei cu atata putere incat la cea mai mica pala de vant aveai impresia ca se va sterge totul ..... / ce inseamna tradare intr-o relatie de prietenie? ma refer dintr-un anumit punct de vedere. ti se pare ca celalalt e mai indiferent , ti se pare ca ceva nu e in ordine , simt ca pluteste ceva in aer. dar  ...continuare .
2 comentarii
modifica
lacrimile spala pacate?
de sabrina la: 16/06/2005 11:54:00
nu stiu daca vreodata ati realizat cat de prostesti sunt unele greseli pe care le faci voluntar si care iti ofera o placere stranie ce pe masura ce te indepartezi de de “locul faptei” se transforma intr-un sentiment pe care …nu-l pot descrie.atunci cand te afli langa o persoana care nut e cunoaste , pe care poate vrei s-o impresionezi sau pur si simplu fiindca imaginatia ta zboara …unde nu trebuie in acel moment sit e trezesti spunand o poveste. si dup ace fapta este consumata nu iti dai seama dar … trec cateva minute , trece o ora , conversatia ta cu acea pesroana se incheie sit e indrepti singur spre casa ... atunci se intampla . un fior , appoi un moment de ratacire .. “ce-am  ...continuare .
comenteaza!
modifica
our day's story-CONTINUARE
de mikiduta la: 16/06/2005 09:04:00
"......-Şi? cum este?/ -o să ai mult de suferit...ca să te ridici la aşteptările lui trebuie să munceşti până nu mai poţi deloc şi nici atunci nu o să te lase în pace./ -ouch! a1 am uitat.te-a sunat mike./ -n-a spus ce vrea?/ -nu.vezi că am plecat la bunica./ -acum?!/ -da şi cred că o să dorm la ea.nu te superi,nu?/ -e! o să am şi eu mai mult timp pentru mine.../ -da,da.../ se pare că totul mergea ca pe roate.deşi îi era greu,voia cu tot dinadinsul să-şi crească copilul astfel încât să nu-i lipsească nimic.Şi asta nu era tocmai uşor.de multe ori îi cerea ajutorul soacrei sale,cea care i-a fost aproape de când agnes s-a stins./ -ce s-a întâmplat mike?/ -un a  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Vizite-n astral si din tainele egoului
de troubadour la: 16/06/2005 02:11:00
lasati-va sufletele sa urce/ sa se piarda/ in infinitatea/ celesta/ a destinului / intrebarea conferintei : cum veniti in contact cu ego-ul vostru si cum mentineti legatura?
129 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...