arhiva: 18/06/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
()
de andleia la: 18/06/2005 21:29:00
caut nemurirea intr-un pahar cu ceai/ si totusi doar tacerea se zvanta in lichidul negru;/ adoarme pasarea colibri intr-o barca/ si se izbeste capul meu de palma.../ ascunde-te fluid in mine/ si da-mi tacerea toata / ca sa nu uit ca nemurirea/ e mai urata decat a fost vreodata.../ cantec de zebra-nlantuita,/ tacere moarta si ascunsa,/ auzi cum doarme tainic pe o frunza/ uitarea toata ce-i din tine scursa.../ taraste-te pe burta, nefiinta,/ cuvanta azi in fata zeului naprasnic.../ si taci din gura, sambure de necredinta,/ ce ai uitat sa fii tu, mancator la praznic!/ ramai o oda nesupusa lumii,/ mananca restul din gunoaie, / caci tu nu meriti stralucirea lunii,/ ci doar o unghie de ghionoaie...  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Mega-festival românesc de vara la Nürnberg
de rockdani la: 18/06/2005 15:58:00
5 iunie. o mare de oameni in jakobsplatz. nu cred ca s-au mai adunat vreodata atatia nemti, sasi, svabi, romani si alti straini traitori in germania la un festival exclusiv al romaniei, cum a fost rumänien-sommerfest 2005 din nürnberg. pe cand unii politicieni germani isi alimenteaza campaniile pre-electorale cu slogane populiste xenofobe, lumea de rand incearca un pas spre europa lipsita de granite si prejudecati. sau, macar vine sa vada pe viu si sa inteleaga depre ce este vorba… cu tarile astea „sarace“ din est care, se zice, „ne fura locurile de munca“./ nicholaus gundel, presedintele asociatiei „dacia“ -organizatoare a festivalului, alaturi de ars longa, orasul nurn  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Confesiunea unui om obisnuit
de Radu Herjeu la: 18/06/2005 13:38:00
este prima data cand scriu despre ce inseamna prietenia pentru mine. de vorbit, am vorbit un ocean de cuvinte despre asta. la 14 ani am decis ca, poate, omul se naste si moare singur, dar are la-ndemana mijlocul prin care poate sa nu traiasca singur : prietenia. am vorbit celor care vroiau sa m-asculte si, uneori, si celor care nu vroiau. / ironie a sortii, am scris odata, pe un site care acum nu mai exista, ca dumnezeu locuieste in prietenie. ironie trista pentru ca acele cuvinte au dus, la exact doi ani distanta, la aceste randuri. ceea ce era atunci o marturisire de credinta, s-a transformat in cap de acuzare in procesul pe care eu mi-l intentez./ mi-as fi dorit de mult sa scriu o carte a  ...continuare .
50 comentarii
modifica
bucati din noi
de Stafia la: 18/06/2005 13:30:00
ni se ţineau privirile una de ochiul celuilalt,/ spaţiul dintre noi era despicat, plângea/ după/ timpul său. retienele ni se contorsionau în/ şoapte,/ lacrimi, toate sparte, îşi ascundeau sclipirile/ după secundă .../ ni se proptiseră auzurile unul în urechea/ celuilalt./ timpanele ni s-au ascuns după lună, / după noaptea densă dintre noi, / după o madonă sculptata-n gheată./ noi suntem cei ce cruţă timpul,/ noi suntem cei ce-ascut secunda,/ noi suntem cei ce-şi cauta ţinutul,/ noi suntem, noi privim furtuna.../ ni se sprijineau gusturile unul in limba celuilalt/ şi cuvintele dintre noi au luat sfârşit.../ nu se mai roteau, înainte şi-napoi./ timpul obosit/  ...continuare .
comenteaza!
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...