arhiva: 19/06/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Romani in nefiinta
de gabriel.serbescu la: 19/06/2005 23:05:00
germani, francezi, italieni, spanioli sau englezi, toti au trait un moment de saracacie lucie, o autoflagelare entuziasta, un moment situat sub steaua lucrului intodeauna bine facut, caci cum remarcase cioran, atat succesele cat si nenorocirile le reuseau, deopotriva. toti au impartit prapastia nesigurantei, a fricii zilei de maine, a destinului potrivnic. atrasi de luminile hiperbolelor ideologice inventate de ei insisi, precum fluturii de seara de un oarecare bec, mistificandu-se in nume propriu si uitand universalitatea umanitatii, s-au topit la caldura unor pasiuni care inutil sa aduagam, arde aripile oricarui icar. / toti au cunoscut gloria si, la fel de bine, toti au sfarsit intr-un  ...continuare .
4 comentarii
modifica
biblia satanica
de ranya simona la: 19/06/2005 17:51:00
cine imi spune si mie unde pot gasi sa downloadez de pe net biblia satanica?
110 comentarii
modifica
Durerea unui canadian
de Valeriu Cercel la: 19/06/2005 14:23:00
durerea unui canadian/ priveam astazi dimineaţa/ soarele, la rasarit/ Şi privindu-l drept în faţa,/ ceva am descoperit:/ cât am fost de îndaratnic…/ plâng de mine-aşa, saracul/ Şi eu tot roman, netrebnic/ cum am dat ‘napoi, ca racul,/ tot privind la rasarit,/ tinereţea mi-am distrus,/ ca-ndarat am tot paşit/ Şi-uite unde…am ajuns!.../ valeriu cercel/
14 comentarii
modifica
Cine plateste?
de priestige la: 19/06/2005 13:16:00
s-a impamantenit in ultima vreme fenomenul potrivit caruia baiatul trebuie sa fie atent si sa "faca cinste".se ascunde ceva in spatele acestui act de "a face cinste"?se poate ca pentru pretul unui suc sa trebuiasca sa i se accepte orice marsavii?sau acest act este o dovada a atentiei si pretuirii pentru o fata?/ am intalnit multe cazuri in care o fata era dezamagita de felul in care se manifesta partenerul ei cand ieseau in oras si platea el,dar nu pleca,nu-l lasa balta din cauza ca "n-avea bani de taxi."/ astept opinii.si incepand de la acest punct de vedere sa urmarim sa elucidam coordonatele relatiei perfecte./ va mutumesc!
52 comentarii
modifica
Transformarea
de Demiurgos la: 19/06/2005 08:28:00
mi-ai vârât în piele/ unghii mari, încarnate/ de atâta lins;/ Şi noiţa lor, albă şi ştearsă/ la început, s-a desprins/ într-o căutare febrilă / de stomac;/ i-au crescut noiţei buze, ochi,/ săruturi, cercei, glande, culori,/ ajungând la adolescenţă/ o dată cu îmbătrânirea mea;/ Şi a început să iubească / noiţa mea,/ să-mi ia mâna la dans,/ piciorul la sărutat,/ gândul la sfârtecat,/ până s-a săturat de cerşit;/ m-a văzut opac noiţa mea,/ şi şi-a spus/ că e mai bine să mă cresteze;/ mi-a luat muşchii la tors,/ mi-a îmbibat fibrele cu salivă,/ mi-a secerat glandele, gonadele,/ sentimentele, chimicalele şi proteinele,/ mi-a jupuit laringele, faring  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Fragmente de roman
de prometeus la: 19/06/2005 04:14:00
se asterne iar seara peste mine, searbada si neinteleasa. in gara, cateva femei de servici motaie, sprijinite de matura. e 4.50. orice om normal doarme la ora asta. la casa de bilete, o tanti trecuta de prima tinerete numara niste bani. imi pare rau ca trebuie sa o deranjez, dar am nevoie de bilet. chiar vreau sa plec. de data asta nu ma mai razgandesc. “un bilet pana la bucuresti”. imi iau banii si ma indrept cu pasi plictisiti catre peron. la difuzor, o voce acida, morocanoasa spune: trenul personal 2114 in directia bucuresti, pleaca la ora 5.05 de pe linia 5 peroane. am timp destul sa imi iau si o cafea, sa mai iau o revista de scandal. nu am chef sa adorm iar in tren. data trecuta mi-  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...