arhiva: 20/06/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pro sau contra compromisuri
de ayoka la: 20/06/2005 20:32:00
ma intreb daca pentru a te implini intr-o anumita meserie (sau pentru a atinge un tel) merita sa faci tot ce se poate pentru asta (nu ma refer sa calci peste cadavre), dar oare merita sa pleci din cand in cand capul, sa mai renunti la orgoliu, sa zambesti unor oameni carora iti vine sa le zici lucruri usturatoare, sa ,,lasi de la tine", sa fii, cu alte cuvinte, diplomat si s-o lasi mai moale cu orgoliul? sau, privind inapoi peste ani, o sa simti amaraciune gandindu-te ca ai ajuns unde ai ajuns ,,mladiindu-ti" personalitatea...va avea valoare reusita sau iti va fi sila de tine si de compromisurile care atunci te vor apasa?/ e mai bine sa iti pastrezi crezurile pana la capat, riscand sa nu reus  ...continuare .
6 comentarii
modifica
duo
de OBREGON la: 20/06/2005 19:05:00
nu trebuie sa te mai pui/ intre acele batiste murdare de sange/ culese din acelasi organism parazitar/ trebuie sa indoi balustrada/ ce ne separa/ in fiecare zi de duminica/ cand iesim la un picnic denaturat/ in care servim coacaze amare/ crescute in sahara/ jurnalul rupt / s-a reciclat, iti vad din nou sanii descoperiti/ cand ii lasi ca hrana pentru/ rechini si delfini/ ne invelim / cu o panza din saliva,/ aceeasi saliva in care ne-am balacit/ de pasti/ asteptam sa fim dusi la morga/ sa simtim gheata/ cum devine un munte de cadavre/ aflate in putrefactie./
comenteaza!
modifica
Cine a ucis-o pe sfanta Irina?
de cristianas la: 20/06/2005 18:29:00
cine a ucis-o pe sfanta irina? de ce a fost voia lui dumnezeu ca sora irina sa moara, iar fratele petru daniel sa ucida?/ dar voi nu asa l-ati invatat pe hristos—( efeseni 4.20) / dumnezeu este altfel si biblia spune altceva decat ceea ce prezinta organizatiile religioase actuale. / cunoscute sub numele de biserici, indiferent de confesiune, de denominatiune, se bazeaza pe o interpretare gresita a bibliei, si prezinta o imagine falsa a lui dumnezeu. / doctrinele eschatologice- care nu au fost stabilite prin crezul de la niceea- sunt false, gresite, anticristice. / mantuirea (eliberarea din lumea rupta de pacat) -este universala- este darul fara plata al celui care s-a rastignit pentru  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Salata pt cura de slabire
de Jan Iulian la: 20/06/2005 12:08:00
se curata si se spala bine radacinoasele. se dau pe razatoare intrun castron impreuna cu merele, se adauga iaurtul, se amesteca bine, se depoziteaza in casolete bine inchise in frigider./ se consuma fara paine timp de o saptamina si fara alte alimente, doar apa plata din belsug./ daca te chinuie foamea - mai fati o portie!/ te cantaresti zilnic! daca nu pierzi in greutate - consulta endocrinologul./ daca pierzi in greutate continua cura dupa o saptamina de alimentatie normala ponderata, alternind saptamanile, pina ajungi la greutatea dorita./ daca somnul devine mai odihnitor si tu ai o stare psihica si fizica generala buna, nu te ingrijora sunt doar efecte secundare trecatoare, te indopi cu g  ...continuare .
1 comentariu
modifica
un exercitiu de liceu - ora de psihologie
de sabrina la: 20/06/2005 03:23:00
ceea ce va voi spune nu este ceva extraordinar , dar sunt sigura ca va fi bine primit. este un exercitiu lucrat de elevii clasei a x-a la ora de psihologie . am fost uimita nu de exercitiu in sine , ci de rezultatele sale printre colegii mei. poezia se nu meste “eu sunt” , poezie pe care trebuie s-o finalizam noi prin completarea versurilor.nu trebuie sa aiba rima. / eu sunt … (aici doua caracteristici ale noatre)/ ma intreb …( ceva la care nu avem raspuns)/ aud … (ce auzim in clipa asta sau ceea ce am vrea sa auzim)/ vreau … ( ceea ce vrem cu ardoare)/ eu sunt … ( se repeat primul vers)/ ma prefac … ( ceva de zi cu zi)/ simt ca … ( un sentiment puternic recent)/ ating  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ce spala lacrimile?
de sabrina la: 20/06/2005 03:17:00
nu stiu daca vreodata ati realizat cat de prostesti sunt unele greseli pe care le faci voluntar si care iti ofera o placere stranie ce pe masura ce te indepartezi de de “locul faptei” se transforma intr-un sentiment pe care …nu-l pot descrie.atunci cand te afli langa o persoana care nut e cunoaste , pe care poate vrei s-o impresionezi sau pur si simplu fiindca imaginatia ta zboara …unde nu trebuie in acel moment sit e trezesti spunand o poveste. si dup ace fapta este consumata nu iti dai seama dar … trec cateva minute , trece o ora , conversatia ta cu acea pesroana se incheie sit e indrepti singur spre casa ... atunci se intampla . un fior , appoi un moment de ratacire .. “ce-am  ...continuare .
4 comentarii
modifica
deschiderea unui restaurant
de ionutz40 la: 20/06/2005 00:05:00
ma intereseaza un plan pentru deschiderea unui restaurant. de asemenea si un eventual partener care sa fi lucrat in domeniu. am o mare experienta in domeniu
3 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...