arhiva: 22/06/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Iluzia...
de Merlin la: 22/06/2005 22:48:00
m-am ridicat din neguri cu inima zdrobita/ visam la nemurire, doream din inima iubire,/ sa daruiesc fecioarei cu zambetul duios -/ doream! dar nu e totul: sa simti si sa doresti!/ mai trebuie sa vrei, sa lupti si iar sa lupti,/ sa rabzi indiferenta si rautatea lumii,/ necontenit sa speri si sa-ti soptesti:/ - trezeste-te la viata! iubeste! a fost ieri!?/ nu cauta raspunsuri- iubirea n-are forme-/ precum si intelesuri in graiul omenesc;/ de te ridici, ea te imbie sa urci putin mai sus.../ asculta-ti inima copile si ... lupta! nu fi trist!/ nu trebuie ca luna si soarele din cer/ sa le cobori, micute, si-n dar sa le oferi;/ de-ajuns e sa fii sincer si drept in toate cele/ aceasta-ti este c  ...continuare .
1 comentariu
modifica
De ieri sunt mai căruntă cu un mâine
de Simonanomis la: 22/06/2005 22:42:00
de ieri sunt mai căruntă c-un mâine şi semnez…”/ deşi este doar versul unei poezii, această “semnătură” în numele zilei de mâine ascunde o tragedie a unei familii din bistriţa, ca atâtea altele în ţara noastră, în lumea largă, şi totuşi unică în felul ei. cazul familiei secrieru a fost făcut deja public, în publicaţia “ atac de bistriţa” a fost preluat si de agentia de presa romanian global news şi am primit şi noi redacţia www.rom2.de un apel din partea mariei mocanu, o prietenă a familiei, să facem cunoscuta situaţia şi cititorilor nostri, în speranţa că va ajunge zvonul şi la urechile acelora care au posibilitatea sa ajute sau au chiar obl  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Moartea?
de evil13dark la: 22/06/2005 21:16:00
nu trece o zi din viata mea fara sa ma intreb de ce traiesc . adevarul este ca m-am saturat sa traiesc intr-o lume plina de intrebari la care stiu ca nu o sa aflu niciodata raspunsurile. mult timp am cautat motive si raspunsuri dar nu am gasit nimic si m-am gandit ca a venit vremea sa nu mai intreb sa nu incerc sa mai gasesc explicatii logice pentru tot ce mi se intampla . am incercatsa ies din acesta stare chiar am facut tot ce imi statea in putinta dar se pare ca soarta nu tine cu mine , are o placere nebuna sa ma vada suferind . ce sa spun, fiecare cu placerile lui nu? nu prea am chef sa traiesc m-am saturat de atatea piedici pe care le-am intampinat. se spune ca viata omului este grea d  ...continuare .
2 comentarii
modifica
de unde ne tragem si cum ajungem!
de ego scenic la: 22/06/2005 20:53:00
vroiam ca prima chestiune care o voi publica aici va fi mai interesanta/ da am simtit nevoia, sa scriu aceste ideii neaparat pentru a fi vizualizate si de alte persoane, care sper eu vor fi de acord cu mine./ un subtitlu la acest articol-eseu ce o fi ar putea fi 'de la teoria formelor fara fond la romania de astazi' de ce zic asta.ma uit la unii din prietenii mei, ma uit pe strada, ma uit la televizor si vad cel mai decandent roman din istoria cunoscuta a romaniei, cu toate ca acum o !ardem mai bine! si avem magazine de haine si chestiuni dintre acestea variate.ideea e ca ma uitam la protv si ma enervam extraordinar cand auzeam reporteri 'asa de tari'? precum acestia vorbind despre- da de ce  ...continuare .
5 comentarii
modifica
N-am sa ma ascund!
de Cruceanu Mihaita la: 22/06/2005 15:28:00
cerbii sparg cerul cu coarnele lor/si incepe usor o ploaie cu sfinti./e singura data cand n-am sa ma ascund/azi,cu siguranta/vreau sa racesc!
comenteaza!
modifica
Necredinte
de Cruceanu Mihaita la: 22/06/2005 15:17:00
se macina nadejdea-n mine/ca un ciment de proasta calitate/iar porumbei ce zburau in vise/stau acum cu aripile inchise. ii voi hrani cu ultime sperante/ca sa-si deschida aripile frante/am sa-i ascund de grele necredinte/sa nu mai cada cimentul peste ei.
comenteaza!
modifica
help - sunt gata sa fac pasul cel mare
de Gloria75 la: 22/06/2005 13:49:00
din capul locului va spun ca nu ma bazez pe barbati ca sa ma ajute./ mi-a luat ceva timp dar pana in final cred ca i-am descifrat. sau cel putin pe unul dintre ei cu care ma casatoresc in toamna./ fetelor, unde gasesc niste accesorii de nunta frumoase si cu stil? marturii si carte de oaspeti, pernuta pentru verighete etc.
29 comentarii
modifica
our day's story-continuare
de mikiduta la: 22/06/2005 13:31:00
"...-la ce oră ai zis că este şedinţa?/ -peste zece minute./ -ce?! iar am întârziat!/ -Ţi-am spus eu....nu o să ajungi nici acum.../ -ce te face să crezi asta?/ -tati! timpul trece.../ -am plecat.să fii cuminte!/ -aha.../ convins de faptul că nu trebuie să-şi dezamăgească fiica, james a gonit ca un pilot de curse pe micuţele străzi ale orăşelului longriver,dar a meritat.el a fost primul părinte prezent.Şedinţa nu s-a terminat tocmai repede.de ce? noul profesor le-a înşirat o întreagă listă cu echipamentul de care au nevoie copiii pentru a participa la cursurile lui./ -v-aş ruga să vă închideţi telefoanele în timp ce eu vorbesc,da? e pentru binele copiilor dumn  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Trancaneala Aristocrata "4"
de fefe la: 22/06/2005 00:00:00
reguli de supravietuire la trancaneala aristocrata <!--break-->/ "regula 1. lasati kkt-urile la poarta inainte de a intra in trancaneala!"/ "regula 2. cine are o problema cu altcineva, sa foloseasca canalul 2 (mp)!"/ "regula 3. oricit de nesuferita iti este persoana trancanitoare, aici sinteti prieteni!"/ "regula 4. dati dovada de aristocratie!"/ si cea mai importantata regula..../ "regula 5. have fun! enjoy yourself! be merry! si fa-ne si pe noi sa ridem!"
3479 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: