arhiva: 24/06/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Oraşul de teracotă
de Octavian Miclescu la: 24/06/2005 17:04:00
se trezi de dimineaţă, ca de obicei, îşi luă tablele şi plecă la poartă. krasna dădea cu mătura prin curtea păsărilor ridicînd mai mult praful decît să facă curat. ajuns la poartă, îşi arînja tabla pe o băncuţă din trei şipci, piesele, apoi începea să arunce zarurile dintr-o parte într-alta, calm, fără a muta vreuna din piese. doar părea că face în minte diverse calcule, scheme de apărare sau de atac împotriva unui adversar imaginar, mult aşteptat. femeile mai evlavioase îl ocoleau crezînd că toată ziua joacă table cu dracul însuşi şi începeau să tot scuipe în sîn şi să facă cruci strîmbe peste îmbrăcămintele ponosite,iar odată ajunse aca  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Despre femei in general (nice)
de Adra la: 24/06/2005 08:43:00
ce isi doresc femeile de la un barbat (la prima intalnire) / 1. sa arate bine / 2. sa fie fascinant, sarmant / 3. sa aiba stare financiara buna / 4. sa fie un bun ascultator / 5. sa fie inteligent, spontan / 6. sa fie in forma / 7. sa fie imbracat cu gust / 8. sa aprecieze lucrurile fine / 9. sa fie plin de surprize / 10. sa fie un iubit ingenios si romantic / ce isi doresc femeile de la un barbat (cand au 32 de ani) / 1. sa arate placut (de preferintza cu par pe cap) / 2. sa fie atent, amabil (sa deschida usa masinii, sa ofere scaunul) / 3. sa aiba destui bani pentru o cina placuta / 4. sa asculte mai mult decat vorbeste / 5. sa rada la glumele mele / 6. sa transporte sacosele de la bacani  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Elementul chimic "Femeia"
de Adra la: 24/06/2005 08:37:00
1. descoperita: de mult timp de un chimist pe nume adam. data descoperirii este necunoscuta. / 2. simbol: fm / 3. aparitia in natura: peste tot atunci cand nu o cauti si nicaieri atunci cand e cautata. de obicei apare in locurile cu populatie umana. / 4. obtinere: la inceput a fost preparata dintr-o coasta; cu timpul, insa, datorita evolutiei, se prepara din greseala. cu toate ca s-au intreprins multe incercari o sinteza a acestui element nu a reusit nici unui cercetator. se presupune ca reactia de sinteza ar fi fe+me+ie= femeie. / 5. greutate atomica: se cunosc mai multi izotopi: izotopul "snur" (45 kg), izotopul "dama bine" (55 kg), izotopul "forme pline" (65 kg) si izotopul "batoza  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cele doua aspecte ale problemelor
de Adra la: 24/06/2005 08:20:00
in ciuda faptului ca am doar 14 ani, am avut aproape numai suparari... in familie si in viata de zi cu zi... dar pentru a infrunta un destin crud, trebuie sa zambesti chiar si cand sufletul iti plange!/ uneori, am vrea sa ne oprim din drumul vietii... ne suparam, ne intrebam de ce mai traim... intr-o clipa ti-ai dori sa dispari si sa uiti de toate problemele. dar asta e imposibil. nimic nu se pierde in timp, nici chiar o problema minora./ plangi, descarca-te! dar incearca sa te gandesti si la lucrurile frumoase pe care ti le ofera viata. nu te uita numai la jumatatea goala a paharului! fiecare lucru are o parte buna si una rea. din fiecare problema, noi ar trebui sa invatam ceva, nu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Adresare
de forevervoyager la: 24/06/2005 01:37:00
-alo...mor../ ma aude cineva?/ imi astept viitorul prefigurat in propria viziune/ visul din timpul noptii imi este acum inutil/ ce poti sa-mi dai daca stii ca nu pot sa iau nimic cu mine?/ simt o durere anosta, ea insasi plictisita de mine/ "-ma simti? vin dupa tine...get ready, set, go..." imi spune/ cat pot sa fug pana voi obosi?/ cat pot sa sper pana totul se va sfarsii?/ acum continui, inca nu plec/ imi fac prezenta pentru inca o zi/ candva va fii dat un raspuns: absenta/
comenteaza!
modifica
Plecat
de forevervoyager la: 24/06/2005 00:53:00
cadavrul sta linistit pe patul indoliat/ totul a trecut...pentru el nimic nu mai conteaza/ vreme buna-rea, saracie-bogatie nu exista/ si ramane.../ ...semnul de carte la ultimul capitol/ ...camasa calcata pentru presupusa viitoare dimineata/ ...radioul setat pe postul favorit/ o jumatate de sandwich in frigider/ obiecte impregnate cu al lui spirit plecat/ senzatia din coltul mintii de a spune:/ "-hei! andrei...aaaa...am uitat"/ reminiscentele unei vieti...palpabilul/ durerea neputintei.../ frica de necunoscut.../ dorinta revederii.../ si.../ ...o voce ridicandu-se din casa pustie/ "-de ce m-ai lasat?"
comenteaza!
modifica
Lumea unui calator
de forevervoyager la: 24/06/2005 00:41:00
culori...rosu, verde, albastru/ viata, traire, lume/ strazile orasului sunt bantuite de un suflet antic/ ...in iubire, in dorinta, in chemare/ un suflet prins intr-o asteptare eterna/ strabatand mileniile, renascand in durere/ nou si vechi impletindu-se intr-o existenta perpetua/ condamnat la un continu inceput/ rece ca gheata la atingere/ vulcanic in privire/ violent in actiune/ inconjurat de o aura ciudata/ regasindu-se in suferinta oamenilor/ mangaindu-se in iubirea lor/ atractie spre rau/ inclinare spre bine/ sfasiat de dualitatea existentei/ doar...cautand, dorind, asteptand...
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: