arhiva: 26/06/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Melci cu branza
de Elena Aimee la: 26/06/2005 19:17:00
se pune apa la fiert cu putina sare. cand clocoteste se rastoarna melcii sau alte tipuri de paste. se lasa sa fiarba cateva 8 minute. se scurge apa si se tin sub jet de apa rece./ se pune la incins o oala,apoi se pune o lingura de unt la topit. se rastoarna melcii si, apoi, branza dulce de vaci. se adauga dupa gust sare si piper. / se presara patrunjel tocat marunt deasupra./ papita se serveste imediat, inainte sa apuce sa se raceasca./
4 comentarii
modifica
„De la monocultură la interculturalitate“
de Pajeu la: 26/06/2005 13:07:00
„de la monocultură la interculturalitate“/ cultura în prilejul privilegiat al timpul nostru, este privilegiul prilejului delirului în trei dimensiuni concentrice: om - cetate – societate, sortit vorbelor bune alocate unui foarte singur om, exponentul indivizilor, iar puterea culturii este punerea în temă a motivelor existenţei şi-n contratemă, interpunerea raţiunilor fiinţării, vremea omului ca receptor, emiţător de judecăţi de valoare şi prejudecăţi de coloratură sceptică fiind factorul intercesor suficient al sintezei, eschivă de la rutina revoltei întârziate a celor două forţe în căutarea zilei de după apocalipsul postmoder  ...continuare .
40 comentarii
modifica
Poesis
de Pajeu la: 26/06/2005 13:03:00
malurile clepsidrei / prin nisipul clepsidrei vremilor voastre / pasesc acum impacat cu cerul aspiratiilor caste/ eu omul lumii albastre / glas in pustiul seninului si alergarea norilor/ a uitat pentru o clipa jocul frugal al ingerilor / eu copilul furtunii ce-n fuga / deschizand prin dichisul avidei licariri a privirilor napaste / prapastia in care duhuri duhnind a hoituri de regi/ se desprind cazand de pretutindeni / pe ai peretilor mintii supurande chipuri de negi/ a uitat deschisa usa casei bunicilor , parintilor , fratelui; / dar ei nu au inteles drumul lui si au privit doar in vidul incarnatiilor/ celui ce le-a fost urma tuturor pasilor… / / / presupuneri/ atunci cand presu  ...continuare .
41 comentarii
modifica
e bine sa te lasi prada muzicii?
de sabrina la: 26/06/2005 03:25:00
e oare bine sa te lasi acaparat de muzica? de anumite versuri care te fac sa plangi sau sa razi ... de anumite melodii care iti ajung la inima cum se spune .... / e bine pentru cateva momente. dar apoi se inmultesc si te trezesti ca ai ajuns "dependent" ... / nu zic ca e ceva rau , doamne fereste , dar e oare sanatos pentru minte ... oare e sanatos pentru suflet?/ eu tind sa spun ca da .../ desi uneori nu mai sunt atat de convinsa de raspunsul meu./ astept pareri. ... eventual cu exemple :)
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...