arhiva: 27/06/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ZIZIN
de corina dragomir la: 27/06/2005 23:31:00
zizin ca o zãbrea la geamul meu/ nu mai ştiu cum dar simţitor / dând la schimb plânsetul dupã voie/ forest, indigest/ spre locurile pur leşioase/ dinspre zona liberã/ acolo muţenia e de cãcat/ baxurile de kent nu se mai dau / pe sub manã./ vârsta mea e o şopârlã cu bot / prin constituţie umflatã în coadã/ spontanã, indiscretã, pe jumãtate/ ostoitã de umãrul virtuoşilor/ convertitã în slãbiciuni evidente/ un echivoc pe butucul de lemn/ al petrecerilor cu nume/chipuri/ convocaţi la o explorare în grup/ pe un champs elisée cu rãniţii/ întorcându-se cu faţa la perete/ bag de seamã cã tocmai acolo / grafia zumzetului de bandã rulantã / se invaţã prin rico  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Dacia, felix?
de Apollinaire la: 27/06/2005 18:08:00
ma uit de ceva vreme pe situl domnului savescu, un om care si-a cistigat respectul meu prin eforturile pe care le face intru aflarea istoriei reale a neamului din care (presupun) ma trag. istorie care -prezentata asa cum o face domnia sa- ma face sa fiu mindru de faptul ca ma trag din cei mai viteji si mai drepti dintre traci./ asa sa fie oare? stau si ma intreb daca duc in mine oarece mostenire genetica, ceva din dacii liberi. erau indesati si blonzi, ni se spune. merg la oglinda, nu-s eu acela... erau neinfricati si verticali, ni se spune. eu ma tem de vecinii mei, de cine-mi poate aparea brusc din spate sa ma bata pe umar. verticalitate? nu si la cineva a carui viata e plina de trecute c  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Omul si natura
de erzsebet la: 27/06/2005 15:38:00
omul si natura/ ( 1 )/ / poate niciunde nu se poate simti mai mult contopirea fiintei umane cu natura ca in munti, in paduri. abia acum am realizat cu adevarat de ce marii sfinti s-au retras in desisurile padurilor, in munti. aceasta mica "vacanta", ce mi-am ingaduita, mi-a permis sa savurez din plin ce inseamna sa stai, sa meditezi in singuratate, sa-ti contemplezi propria fiinta dizolvandu-se in marea creatie divina, sa devii una cu aceasta./ intotdeauna mi-a placut sa ma plimb in munti. muntii te-nconjoara cu un sentiment de siguranta, de protectie, de greutate , iti transmite o forta imensa si un magnetism irezistibil. jocul divin a fost, de fapt si dorinta mea subtila de mai dem  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Daca ...
de Merlin la: 27/06/2005 14:45:00
... daca as putea sa transform lacrimile in cuvinte oare ce mi-ar scrijeli timpanul? / iar daca ... sunetele infundate ale inimii s-ar preface in curcubeu, ce culori ar putea iradia?/ nu stiu ... si probabil nu voi afla niciodata... niciodata!... de parca mi-ar pasa, de parca ar intrista pe cineva... / cine?! cine oare ar putea avea raspunsurile lacrimilor triste, care ar avea curajul nebunesc sa dea un sens, o interpretare suferintelor si zbuciumului sufletesc??/ de-acum doar tu poti sti ce va fi ... ba poate ca si eu, dar... nu vreau sa mai pot,nu mai am rabdarea si cuviinta cerute de asa un dar, e o putere mult prea mare pentru sufletul meu natang!/ s-a terminat!(?) ...  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Cuvinte
de Ice Queen la: 27/06/2005 14:17:00
a fi,a avea,a vrea...insiruire de verbe egoiste,marsave;undeva,departe de ele,putin mai incolo de linia orizontului,noi./ te vreau,vreau,imi doresc-cuvinte lipsite de sens,de esenta;caramizi din zidul formei,ramasite ale unui cuprins atat de demult ramas fara forma sau fond incat si urmele amintirii sale s-au pierdut in praful etenitatii;regat nimicit,ca o corabie ce se indreapta spre inevitabil fara directie sau cunoastere,iar in peisajul puritatii cadaverice a unor concepte lamentabile,iata-ne vazandu-ne detinatorii dreptului si libertatii de a ne asuma putetrea acestor verbe,de a incerca sa detinem controlul asupra lor./ te am,am,detin-limite de mult depasite ale fiintei umane./ cu fiecare  ...continuare .
comenteaza!
modifica
o mica poezie :)))
de krystynka la: 27/06/2005 13:32:00
doar rosii trandafiri in calea ta,/ doar zimbete si bucurii, / doar vise calde in calea ta../ numai si numai veselii!!/
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...