arhiva: 28/06/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nimic din ce ni se intampla nu e intamplare...adevar sau nu?
de dragos_in_wonderland la: 28/06/2005 23:29:00
multi dintre noi ne intrebam daca ceea ce ni se intampla in viata de zi cu zi este sau nu intamplator.pentru mine hazardul nu exista , mi-ar veni greu sa accept ca viata depinde de fiecare moment si ar putea fii influentata atat de usor este doar un mod de gandire..si daca as crede contrariul poate n-as fi constient de responsabilitatea inerenta acestui crez.pentru ca nu e tot una sa fi convins ca ai fi putut schimba o gramada de lucruri in viata ta(si aici as accentua lucrurile negative) sau ca toate au un scop care va capata un sens mai devreme sau mai tarziu.voi ce parere aveti?
61 comentarii
modifica
Accesorii
de Emma Brad la: 28/06/2005 18:06:00
din nu prea stiu care motive, am ajuns intr-o buna zi la convingerea ca a fi in pas cu moda e cool. imi facusem deja o imagine a ceea ce inseamna moda 2004-2005 si spre surprinderea mea aceasta se rezuma la..accesorii. exact. cercei cat cuprinde, iar daca ti se pare putin se rezolva cu ajutorul unui mic aparat in stare sa te gaureasca mai ceva ca o bormasina. vrei mai mult?/ no problem. maestrii picturilor pe piele te asteapta in saloane elegante sau mai putin elegante, gata sa te lucreze. la toate astea adauga niste jeansi cat mai jerpeliti si...esti fresh./ / nimic nu ma sperie mai tare decat durerea in sine. simpla idee ca ceva sau cineva mi-ar putea provoca dureri, face ca inima sa-si a  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Din seria "Convorbiri cu un zeu"
de RiotGirl la: 28/06/2005 11:49:00
- exista diavolul?/ - exist eu?/ - trebuie sa existi./ - poate ca exist doar in mintea ta./ - este si aceasta o posibilitate. totusi, sa preupunem ca existi cu adevarat./ - un lucru are intotdeauna si un contrariu. daca exist eu, trebuie sa existe si el./ - care este rolul lui?/ - de a sta in calea realizarii dorintelor voastre./ - nu inteleg. cu ce scop?/ - ce modalitate mai buna de a va determina sa persistati si sa va perfectionati, decat de a va impiedica in repetate randuri sa ajungeti unde va doriti?/ - de ce nu poti tu sa faci asta?/ - nu iti pot da toate raspunsurile.
comenteaza!
modifica
Dialogul virtual si comunicarea in Cafeneaua.com
de Intruder la: 28/06/2005 09:21:00
comunicarea inseamna intelegere, dialog, cuvinte si idei...chiar si monologul poate fi o comunicare./ cate din temele cafenelei sunt abordate de voi, de mine in viata reala?/ ati discutat cu prietenii vostri, cu copiii, cu parintii, cu partenerii de viata, cu colegii despre evolutie, astrologie, sex, nonconformism, gelozie, prietenie, mass- media, fotografie, dragoste, ura, reincarnare, bani, locuri de munca, emigrare, vacante, boli, medicina, scoala, invatatura, cunoastere, prostie, casatorie, concubinaj, homosexuali, adulter, compromisuri, internet, politica, vicii, manipulare, muzica, filozofie, libertate, constrangeri, fericire, adevar, minciuna, religie, moravuri, istorie, stiinta, frumu  ...continuare .
41 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...