arhiva: 03/06/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
o clipa mi-as mai dori...
de inuta la: 03/06/2005 22:57:00
o clipa mi-as mai dori sa ramai in viata mea.. mi-e atat de frica ca nu te voi mai gasi langa mine dimineata incat imi e teama sa inchid ochii.sunt clipe care nu am vrea sa se termine nici cand, as vrea sa raman suspendat in spatiu tinand in maini timpul si privind la tine. as vrea sa ma cufund in ochii tai, sa gust din nectarul buzelor tale, sa ma pierd in parfumul pielii tale..in asternuturi moi alaturi de tine, in nopti calde de vara...inchid ochii si te vad zambind,ce bucurie si cata caldura aduce zambetul tau la mine in suflet.../ dar timpul nu-l putem opri si ma uit pierdut in jurul meu,....o unda de parfum pluteste in camera aducandu mi aminte de tine./ mi-e atat de dor de tine incat  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Ce se intampla cand?
de evil13dark la: 03/06/2005 21:33:00
ce se intampla atunci cand timpul zboara pe langa tine si tu nu il poti opri macar pentru o secunda sa traiesti ceea ce vrei sa treiesti? ce se intampla atunci cand esti singur si toti te-au uitat? sunt intrebari relativ banale in comparatie cu: ce se intampla atunci cand baiatul pe care tu il iubesti pleaca din tara pentru o perioada destul de lunga ? si daca se intoarce sa nu fie acolo unde esti si tu? ce ai face daca ai avea doar 4 zile pana pleca? este posibil sa fie ultima data cand il vezi. in 4 zile nu poti face ceea ce nu ai facut timp de un an. ce faci atunci cand crezi ca ai puterea sa il uiti , sa mergi mai departe si incepi sa te indragostesti de un tip dragut cu care ai multe in  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Stiinta intre pierzanie si absolvire
de om la: 03/06/2005 20:38:00
dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea lui. homo sapiens sapiens isi foloseste potentialul in a descoperi pentru a se adapta mai bine (consum mai mic de energie proprie). in plus, mai multe deficiente (de toate genurile) sunt corectate prin tratamente genetice, transplante de organe si tesuturi cultivate in laborator, nanotehnologii, etc. daca un individ acum cateva sute de ani nu avea sanse de supravietuire datorita unui defect letal, acum datorita acestor « mutatii de laborator » poate supravietui in spiritul si legea lui dumnezeu. suntem pregatiti sa acceptam provocarile stiintei si viitorului ? putem dezmembra/reasambla chpul si asemanarea cu dumnezeu pe/cu bucati…reutilizabile  ...continuare .
89 comentarii
modifica
TELEVIZORUL - cu adevarat o necesitate?
de Calypso la: 03/06/2005 15:03:00
traim intr-o societate in care informatia e din ce in ce mai abundenta, departe insa de a ne imbogati in aceeasi masura spiritul./ lasand la o parte internetul si radio-ul (cazut un pic in desuetudine), televizorul ramane sursa favorita de informatie a marii majoritati dintre noi.dar poate el asuma responsabilitatea pozitiei sale dominante ? / ne deschide noi orizonturi sau ne inchide intr-un univers artificial ?
6 comentarii
modifica
exista prietenie platonica intre femei si barbati?
de reddana la: 03/06/2005 12:43:00
ce credeti, intre o femeie si un barbat (adulti) ambii heterosexuali, poate exista prietenie sincera,/ adica sa nu implice deloc sexualitatea?/ vreau sa aud parerile voastre.
56 comentarii
modifica
Despre sex
de Valeriu Cercel la: 03/06/2005 11:02:00
sex(despre)/ s-a pus pe sait o intrebare,/ persoanelor cu varsta mare,/ de am ramas si eu perplex,/ ce-am fost facut si eu, din sex:/ si s-a frecat problema tare,/ de la cel mic, pan’ la cel mare,/ ca se vorbi de sex oral,/ si despre ala manual,/ de sex la modul general,/ ca fapt divers, sao chiar banal,/ de fete mari, de fete mici,/ de ce au ele, de (c) arici,,/ s-a studiat, se fac bilanturi,/ eliberati de grele lanturi,/ ca totu-i public , discutat,/ de ce se-ntampla noaptea-n pat/ .si curiosi, c-asa ni-i firea,/ descoperim ca , omenirea,/ la sex, arata cam la fel…/ poate difera, doar nitel,/ la ignoranti si la naivi,/ ca zicem noi ca-s…primitivi./ un singur lucru amintesc,/ ca sexu  ...continuare .
51 comentarii
modifica
Istoria romanilor
de Valeriu Cercel la: 03/06/2005 11:01:00
istoria românilor/ (re-zâsa de un oltean)/ nişte olteni venira, ‘napoi şi ei , acasa/ Şi cum se sfatuira, sa vina toţi în masa,/ ca tare le fu dor, de glia stramoşeasca,/ Şi-au zâs sa faca pod, pa dunarea albastra;/ facura podul ei, trecura cu avânt,/ s-arate ca sânt zmei, cu sabiile-n vânt;/ c-au zâs: cu mâna goala, sa intre ei în sat(?!),/ arata de ocara,…nimic n-au câştigat?/ da’ unu’ dintre ei, traian cartagineanu’/ un craiovean vioi, (pronumele, olteanu),/ strâga la ei gramada, sa intre-n goana mare,/ ca-ntreaga lor cireada, trecu… peste hotare,/ c’o luara ca nebunii, d’ajunsara-n ardeal,/ opriţi la gardu’ stânii, lu’ ghio’, zâs decebal,  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Chernobyl in actualitate
de ampop la: 03/06/2005 08:14:00
am primit azi dimineata un mesaj referitor la o fisura a sarcofagului de beton a reactorului de la chernobyl. cum am suspectat ca ar fi vorba doar de un asa zis "hoax" am purces la niscaiva verificari...pe care le impartasesc si voua de pe forumul www.chernobyl.info.com:/ "rumours about a recent incident (facts) / posted by diane dixon on tuesday may 31, 2005, @09:24am | 2 comments / i have heard rumours that parents and schools in belarus have been told to keep children indoors following a recent incident./ can you please shed any light on this rumour?"/ ca si in 1986 se pare ca se ascunde dezastrul ecologic de catre aceeasi criminali. sa speram ca nu este grav. in orice caz pentru cei din  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Când oamenii cântă pentru viori
de Sorin DespoT la: 03/06/2005 02:54:00
visele franjuri pe colentina/ vârtejuri de luciu organic/ salcâmii le jură credinţă/ când oamenii cântă pentru viori/ fetiţa nu mai întinde mâna/ nu vrea s-o ajuţi a crescut/ cândva între zorii unui băţ de chibrit/ si asfinţitul fustiţei de catifea/ decantată încleştare a cuvintelor/ suavă si nepreţuită ridicare din umeri/ fetiţa îşi şopteşte că e femeie/ risipind din buzunare/ coliere de cireşe amare/ conspirativ bordura îmi face semn să tac/ fetiţa mi se-mpiedică de gânduri/ cu pantofiorii ei de lac/ îmi calcă fără voie peste rânduri/ vârtejuri de luciu organic/ franjuri stau visele pe colentina/ când oamenii cântă pentru viori/ salcâmii  ...continuare .
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: