Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 04/06/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Al 5 –lea punct cardinal - 100 % cultural Proiect de promovare
de Emirul Caton la: 04/06/2005 23:51:00
al 5 –lea punct cardinal - 100 % cultural/ proiect de promovare a “ marginimii sibiului “ cu/ focus pe everestul conservat in muzeul satului./ grupul tinta spre care se va indrepta promovarea : formatori de opinii si promotori ai identitatilor culturale protejate de o constitutie europeana recent respinsa la vot de tari cu pretentii de a fi “ inima culturii europene” . / caracteristicile proiectului : / 100 % autentic si garantat de brandul “ emirului caton ” / va determina o schimbare soc prin zdruncinarea mintilor conservatorilor care stiu sa ne puna eticheta “marginali” / promovabil si dupa ceremoniile preluarii coroanei cultu  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Isi cere "cineva" scuze ca l-a ucis pe Isus ???
de petre voidaru la: 04/06/2005 21:29:00
i-si cere "cineva" scuze ca la ucis pe isus ???/ asta apropo de scuzele care sint asteptate de la toate popoarele lumii. dar cind atit de multe popoare au ce au cu "cineva", oare popoarele sint vinovate sau este o problema de atitudine, mentalitate si comportament a acelui "cineva".
13 comentarii
modifica
Sfaturi Emigrare Canada
de unavailable la: 04/06/2005 19:15:00
specialista it, in urmatoarele saptamani voi pleca definitiv in canada. ati putea sa-mi oferiti sfaturi cum sa procedez in primele zile si de unde sa pornesc odata ajunsa acolo? ati putea de asemenea sa-mi oferiti detalii sau link-uri unde as putea sa citesc despre experientele altor romani in canada, detalii despre viata, problemele care ar putea sa intervina sau orice alte informatii care ar putea sa ma ajute? / va multumesc anticipat. / flavia
15 comentarii
modifica
INDURARE MIE
de gina_alberta la: 04/06/2005 13:58:00
indurare mie/ sufletul : - " iubesc însuşi dragostea, ce-o port în mine,/ iubesc cu iubirea ce-o caut prin tine.../ mă folosesc de tine - trup, ca de-o cale/ pe care eu merg fară de picioare;/ iubesc însusi drumul, dureros de lung/ Şi viaţa ta-i lumina - drumul ce-l parcurg;/ uzez de tine şi prin mine-ncerc/ să-ţi înlătur chinul, să continui să merg.../ Şi chinuri tăcute, ascunse tu-ndură -/ tu, trupul ce poartă a vieţii-mi ceanură./ scuzele mii, pe miile seri de durere/ Ţi le spun şi acum, ca-n nopţile de plăcere.../ la tine-ngenunchez trup îndurerat,/ din naştere tu mi-ai fost împarat,/ dar te-am slugărit şi tu mi-ai aflat;/ un suflet sunt şi tu, cu min' eş  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Mirosul...banilor
de Valeriu Cercel la: 04/06/2005 07:23:00
/ a venit gheorghe cu rata,/ la oraş, sa tâtguiasca,/ sa ia peşte ,sa posteasca,/ leana, ce-i era consoarta;/ coborâ el jos, din rata,/ catre hala, pe trotuare,/ cu opincile-n picioare…/ piaţa, o facu pe data:/ lua vreo patru crapi babani,/ Şi o ştiuca-aproape vie,/ a mai tras şi o rachie,/ c-a ramas fara de bani./ scotoci prin buzunare,/ le-ntorsese şi pe dos,/ Însa fara de folos…./ gasi, vreo cinci lei…se pare./ se gândi gheorghe un pic…/ bani de rata…n-ajungea,/ cu cinci lei ce-i mai avea,/ cumpara, un “loz în plic”/ hei, dracie! bafta mare!/ ca în lozul de cinci lei,/ “o-uri” erau…şi-nca trei,/ câştiga ghio’…cinci miare!/ ca pe gânduri,  ...continuare .
comenteaza!
modifica
STIRE: IACA AU APARUT CHILOTII ORGANICI IN AUSTRALIA
de claudia enea la: 04/06/2005 05:49:00
pentru ca am impresia ca am nimerit in exemplul perfect de "cum poate o tara sa-si piarda ratiunea si bunul simt" pendulind intre extreme de asa zisa "democratie" si extreme de "hai sa imitam americanii ca sint cei mai tari!" nu mai sint in stare sa judec stiri de genul:/ -din cauza secetei prelungite si nemaisimtite in australia la acest nivel in ultima suta de ani s-au introdus restrictii drastrice in consumul de apa:de inteles. fermierii care cresc animale s-au vazut, insa, in situatia de a nu mai avea cu ce hrani vitele si adapa animalele in general. solutia australiana???? zeci de tone de portocale aruncate pe cimpurile fermierilor si mii de vaci innebunite si calcindu-se pe picioare sa  ...continuare .
8 comentarii
modifica
despre esente si oameni, comunicare si necomunicare
de gina_alberta la: 04/06/2005 02:30:00
in general oamenii se bazeaza pe ceea ce cred si nu pe ceea ce este, pt ca nu prea stiu ei ce este de fapt..interpretarile duc la neintelegeri, ..fiecare pe malul lui, desi langa ceilalti… departe de ei....oamenii astia, ca specie nu-i inteleg, de aia nu ma inteleg nici pe mine./ inposibilitatea comunicarii autentice…o vad, o simt pe zi ce trece din ce in ce mai accentuat…nu –mi pot comunica nici mie autentic, desi totul e in capul meu…m-am saturat a afirma ca nu ma cunosc, dar acum mi se pare inutil sa intru in discutia asta…/ imposibilitatea comunicarii autentice…..vorbele mele pentru a fi intelese de celalalt trec prin multe site, isi pierd intelesul, importanta, autenticitat  ...continuare .
2 comentarii
modifica
egoismul ca drum spre implinire
de gina_alberta la: 04/06/2005 02:14:00
egoismul ca drum spre împlinire/ / "Ţi se cer fapte, dovezi, opere, iar/ tot ce poţi prezenta sînt lacrimi / prelucrate"(e.cioran) / / un nou suspin i-a adus înca o lacrimă pe obrazul posomorât...era un vechi obicei şi singura lui răzbunare-plânsul. lacrimi curgeau pe vechile dâre uscate de lacrimi, formând şanţuri ce aduceau pe faţa fină de copil o expresie obosită. era la vârsta împlinirii, răsăritoarea vârsta de şaptesprezece ani. un copil  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Lumina asta
de black_smile la: 04/06/2005 01:06:00
vad o lumina arzatoare.../ e prea puternica pentru ochii mei;/ lumina asta rau ma doare/ caci ea se lasa peste umerii mei grei./ afara e noapte, e intuneric/ numai lumina asta o zaresc./ cerul e departe, o!cer feeric!/ pacat ca lumina nu ma lasa sa-l privesc./ dar cine e lumina orbitoare/ ce nu ma lasa sa privesc?.../ sa fie chemarea mea la moarte...oare?/ dar oare asta imi doresc?
comenteaza!
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...