Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 05/06/2005


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Romania in Uniune ( Europeana sau alta )
de abel la: 05/06/2005 23:20:00
ne putem intreba daca criza care o traverseaza astazi europa nu este un pic refeferitoare la jena care o simt cetatenii tarilor uniunii europeene fata de intrarea curinda a romaniei si a bulgariei, in uniune dar mai ales frica turciei. jena carese simtea deja cu intrarea celor 10 anul trecut. <p> eu ma intreb astazi daca n-ar fi mai indicat pentru tara noastra sa caute alte aliantii economice ; creind cu tari ca ucraina, georgia sau chiar si turcia o uniune concurenta actualei uniuni europeene. am citit ieri in "le figaro" ca rusia anvizajeaza o astfel de uniune, doar ca as avea tendinta sa cred ca nici o tara in afara poate de bielorusia numai vrea sa fie sub influenta moscovei (mai ales  ...continuare .
30 comentarii
modifica
dragostea merita orice sacrificiu?!
de dynky la: 05/06/2005 22:24:00
dintotdeauna am crezut ca "dragostea merita orice sacrificiu"...acum insa stau si ma intreb chiar merita sa faci orice pentru ea?ce se intampla cand renunti la tot...la planuri si proiecte pentru viitor,la o situatie materiala acceptabila...ma rog cand renunti mai mult sau mai putin la tine insuti pentru a crede ca dragostea face cel mai mult decat toate acestea si odata cu trecerea timpului ajungi sa-ti dai seama ca partenerul se bazeaza pe aceasta slabiciune a ta ...pentru el si incepe sa te manipuleze? ce ar trebui facut...care ar fi solutia pentru un lucru pe care il sti/accepti/esti hotarat dar nu ai puterea necesara sa mergi pana la capat?...nu esti atat de "tare" incat sa inchizi usa i  ...continuare .
7 comentarii
modifica
care-i cel mai "tare" gol inscris de Hagi in cariera sa ?
de anisia la: 05/06/2005 22:22:00
cico, iata conferinta promisa!/ baieti, avusei o mica discutie cu cico si ma gandii sa va pun la dispozitie aceasta conferinta in care, cu mic-cu mare, sa ne povestiti care-i cel mai "tare" gol inscris de hagi in cariera sa fotbalistica. nu va sfiiti. nu trebuie sa aveti darul povestirii. fiti voi insiva si impartasiti cu noi (fetele si femeile) impresiile voastre./ sper sa ma surprindeti cu abundenta de mesaje spontane pe aceasta tema :)
33 comentarii
modifica
Inscriptie pe mormint
de Cassandra la: 05/06/2005 22:02:00
inscriptie pe mormint/ epitafurile pot fi foarte variate, incepind cu incercarea de a sintetiza personalitatea difunctului asa cum este epitaful lui newton:/ “here lies sir isaac newton, knight, who by a vigour of mind almost supernatural, first demonstrated, the motions and figures of the planets, the paths of the comets, and the tides of the oceans. . . . let mortals rejoice that there has existed such and so great an ornament of nature.”/ pina la mici incercari de a-i ride in nas mortii incercind sa smulga un zimbet vizitatorului:/ “excuse me, i can't stand up." groucho marx/ "excuse my dust." dorothy parker/ “if you can read this, you're too close; get off my grave, idio  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Bezele
de VotcaDeea la: 05/06/2005 04:51:00
se adauga numai albusurile celor 4 oua intr-un bol preferabil plastificat.se bat cu mixerul pana albusurile devin spuma,aproximativ 3-4 minute.apoi cand albusurile sunt batute bine cu mixerul se toarna zaharul peste spuma rezultata putin cate putin si se bate bine pana cand zaharul se topeste si devine o crema dulce.apoi continutul se poate baga si intr-o punga de plastic si innodata bine si taiata la un colt foarte putin.si apoi puteti incepe sa faceti formele de bezele cum doriti.se lsa la cuptor in jur de 40 de minute depinde de calitatea cuptorului
comenteaza!
modifica
Ratacita in toamna ...
de VotcaDeea la: 05/06/2005 04:38:00
ai venit brusc .../ precum o tornada neanuntzata,/ am venit sa te caut/ dar era ceatza .../ nu te mai gaseam,eram derutata/ am ieshit afara,/ frunzele foshneau/ cadeau pe trotuare .../ pomii obositzi pare-mi-se/ vor sa se intinda/ s-atinga pamantul .../ cu frunzele de-argint/ sa se auda un foshnet/ de pom veshtejit ...
2 comentarii
modifica
Mi-ar fi placut in America daca...
de camelia11385 la: 05/06/2005 03:53:00
oricit de bizar ar parea comentariul "mi-ar fi placut si mai mult in america daca nu trebuia sa muncesc", el nu apartine cuiva care sta pe ajutor social sau munceste pe 6.50 dolari pe ora ci dimpotriva, apartine cuiva care intra in categoria de mai putin de 5 % care fac peste suta de mii pe an... as vrea sa aud opiniile voastre legate de slujbe, cariere, ce va place si ce nu va place...americanii au o cultura a muncii un pic diferita de cea cu care am fost obisnuiti. cum v-ati acomodat? ce va motiveaza? cum percepeti relatiile de serviciu?/ va multumesc./ / camelia/ www.expatus.com
29 comentarii
modifica
Fideli ď Amore
de lorrelei la: 05/06/2005 00:42:00
convertirea:/ mi-ai posedat în noapte dorinţa, iubite./ aşa am aflat că şi pentru servitute există / coup de foudre./ m-ai vrut în zi vestală calificată sa-ţi ofere dimensiuni/ pentru nuditatea magico-abisală a sufletului/ aşa am învăţat ce-i prostituţia sacră./ m-ai uitat apoi în atemporal, iubite./ aşa am ştiut că lumina şi întunericul / sunt limite de viaţă./ / Încercarea:/ tăcerea ta se degradează şi se-absoarbe/ într-un paroxism de fulgeraţii visate carnal./ tăcerea mea se descompune şi se devorează/ într-o formulă vidă a eredităţii femeii. / tăcerea noastră se risipeşte şi se arde/ În scurt circuite androgine./ / lepădarea:/  ...continuare .
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...