arhiva: 06/06/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce este rau in a avea amici care sunt baieti?
de dessirepc la: 06/06/2005 19:31:00
am si eu o curiozitate. am observat ca fetele baietoase care umbla in gasca cu baietii sunt privite....sa zicem.. nu prea bine de celelalte fete sau de lume(in general).din ce cauza? este chiar asa de rau sa iesi cu baietii la un suc/club seara? mai ales cand intre tine si ei este pur si simplu o relatie de amicitie nimik mai mult! acest lucru strica imaginea unei fete decente?ei bine..acum depinde si cu ce fel de baietii umblii...
2 comentarii
modifica
dragostea..
de smau la: 06/06/2005 18:30:00
de ce un baiat nu respecta fetele?poate ca exista unii baieti...unul la un milion..care se comporta frumos cu fetele...sau de ce baietii isi bat joc de fetele care ii plac? consider ca ar trebui sa le respecte..si sa se comporte frumos..voi ce ziceti?? am i right??
1 comentariu
modifica
Am ucis...
de Blanca la: 06/06/2005 16:37:00
cad pene moarte, de sus din cer/ din aripile unui inger,/ un inger mort si abandonat/ pe norul cenusiu la care privesc./ eu l-am ucis cu gandul meu,/ nebunul si haoticul meu gand/ apoi, l-am aruncat pe norul/ cenusiu de atatea vise
comenteaza!
modifica
Sa nu ne scape
de Radu Herjeu la: 06/06/2005 16:30:00
nu stiu, nu pot si nu vreau/ sa incalt lamaii astia cu sosete de lana/ ii vad schiopatand, cu radacinile inghetate/ si nu-mi pasa./ le-as spune sa alerge putin,/ sa se-ntreaca-ntre ei/ sa se mai incalzeasca/ dar lamaii sunt mandri,/ nu degeaba tuturor li se strapezesc dintii,/ pretind ca iarna e total deplasata./ dar ea-si vede mai departe de treaba,/ si construieste dune-dune intre livezi,/ deserturi fara oaze,/ lamaii se plang/ aruncand cu galben dupa fulgi,/ fluturi reci zemuiesc spre cer./ inchideti repede lumea in sere/ sa nu ne scape !/
7 comentarii
modifica
sfaturi practice - cum pasam pisica moarta
de donquijote la: 06/06/2005 13:17:00
la sugestia lui cico din conferinta cu manipulatiile, incerc sa deschid o discutie, de data asta cu aplicatii practice din care toti pot contribui cu cate ceva si pot invata din experienta altora: cum 'omoram' sau pasam proiecte/lucrari fara sanse de succes./ cand e vorba de un produs nou/proiect, depinde de domeniu, procentul celor incununate cu succes variaza cam intre 2 din 10 pana la 7 din 10, depinde de ramura. unele pot sa moara in faza de r&d (cercetare/dezvoltare), altele in faza de industrializare (engineering) sau in faza de marketing. / cum avansarea si pozitia in institutia (firma) in care lucram depinde si de succese (deviza romaneasca ca 'cine nu munceste nu greseste deci po  ...continuare .
67 comentarii
modifica
Schizofrenia - esti nebun, esti trist si esti singur
de Simonanomis la: 06/06/2005 11:52:00
viaţa reuşeşte să ne surprindă mereu, că o fi azi, că o fi mâine, că o fi abia anul viitor. cândva îşi primeşte fiecare felia din tortul dulce amar de surprize al vieţii./ un diagnostic de boală incurabilă, este, fără discuţie, un şoc cumplit, dar greul vine după aceea. să poţi recunoaşte deschis acest lucru, să accepţi sentinţa vieţii denotă tărie sufletească şi oare - cine mai este tare în ziua de azi?/ / bolile psihice sunt „suprizele cele mai neplăcute”, deşi sunt tipice vremurilor în care trăim. În societatea noastră, oricât de moderni ne credem, bolile psihice sunt încă tratate cu ruşine şi neînţelegere. se vorbeşte în şoaptă  ...continuare .
36 comentarii
modifica
Prietena mea Mari Huana
de Simonanomis la: 06/06/2005 11:46:00
fragment din romanul “prietena mea mari huana”/ Şedinţă de exorcism: heroina intră – sufletul iasă!/ seringa, linguriţa şi punguliţa cu pulbere gălbuie sunt împachetate cu grijă. În mâna lui arată totul ca un cadavru de şoricel îmbălsămat, ca o mumie micuţă, simbolul morţii./ nu se mai fereşte de mine. ce rost are? ne leagă o intimitate înfiorătoare. nu mai deţinem nimic, nici bani, nici mobilă, nici haine, nici…nici inimă, nimic sfânt, nu mai avem…nimic spun? ce vorbesc! avem o punguliţă cu un praf auriu, singura avere: heroina./ poate aduce moartea, poate nu, nu mă interesează. Întind şi eu mâna./ fiecare mişcare este per  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Inaltarea
de Valeriu Cercel la: 06/06/2005 01:50:00
/ când a facut el lumea,/ ca omul sa-nţeleaga,/ i-a dat înţelepciunea,/ din daruri sa-şi aleaga,/ ca asta i-a fost vrerea:/ sa ştim ce-i fericirea,/ ne-a dat la toţi durerea,/ regretul şi mâhnirea,/ iar lânga-nţelepciune,/ a pus şi ignoranţa,/ pentru dreptate-n lume,/ ne-a oferit, balanţa,/ sa ştim ce-i modestie,/ zgârcit a aruncat,/ samânţa de trufie,/ ce o numi, pacat,/ sa ştim ce-i întuneric,/ el a facut lumina,/ Şi ce este feeric,/ a pus sub clar de luna,/ Şi lânga bogaţia,/ ce-a dat-o tuturor,/ a pus şi saracia,/ ce creşte cu mult spor,/ la pacea ce ne-a dat,/ ca sa o preţuim,/ razboaie a creeat,/ cu sânge s-o platim,/ sub cupa razbunarii  ...continuare .
1 comentariu
modifica
pauza (ultima parte)
de alex boldea la: 06/06/2005 01:11:00
mai am doar vreo 3 ani de sters
2 comentarii
modifica
pauza (partea a VIII-a)
de alex boldea la: 06/06/2005 01:09:00
e foarte obositor sa fac asta
comenteaza!
modifica
Comentariile lungi
de Ovidiu Scarlat la: 06/06/2005 00:08:00
as fi curios sa cunosc parerea voastra, a colegilor de cafenea. problema este cea a comentariilor lungi care se fac in anumite conferinte. defapt nu este o problema, fiecare trebuie sa se simta linistit sa zica cat poate dar ma refer la gradul de confort al cititorului. nicolae iorga spunea ca o prelegere trebuie sa inceapa in asa fel incat sa atraga atentia, sa se termine concluziv si distanta dintre inceput si sfarsit sa o aiba cat mai mica. cred ca ne putem dovedi capacitatea sintetica in cazul in care reusim sa spunem in putine cuvinte multe lucruri. cred ca ar trebui sa fie si acesta un ideal al celui care scrie./ nu vreau sa fiu inteles gresit, nu este vorba de o nemultumire, este doar  ...continuare .
22 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: