arhiva: 10/07/2005


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
YEMEN
de kris la: 10/07/2005 22:30:00
yemen ,dintr-o greseala sunt arestat in yemen dar sunt liber,numai aici se poate intimpla asa ceva. mi-au luat passaportul fiindca as fii cautat de interpol((curiozitatea este ca am venit in yemen prin tara(tranzit) in care ma cauta interpol)),dupa verificari si-au cerut scuze si am primit pasaportul insa a trebuit sa fie trimis din nou ptr viza,dupa 2 sapt pasaportul nu l-am mai primit insa raspunsul lor era si este maine,asadar m-am deplasat la aeroport cu al doilea pasaport si la emigrari mi-au confiscat si al doilea passaport spunadu-mi ca nu este conform cu legislatia in vigoare,am ramas in tranzit fara acte de id(exceptie cele din rou) si bilet de avion confiscat.dupa 7 zile vin autorit  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ne-finit
de Tennara la: 10/07/2005 19:58:00
fa-mi un balansoar intre genele tale/ aduna-ma-n palme,ca pe un strop de idee/ si nu-mi da drumul/ incet,cu teama,frange-ma/ ca sa tac sarguincios in cuvant / si sa musc din sarpele marului/ / am sa ma sarut cu o frunza/ ca sa-mi tin respiratia,curb,pe un varf de lance/ am sa zbor in lila ca sa incalec saua din poveste/ / esti ca un mare oftat
2 comentarii
modifica
Pentru optimisti
de Tennara la: 10/07/2005 19:40:00
a trai este un tic nervos./ nu e deloc greu sa traiesti.trebuie sa nu uiti sa respiri,sa spui da sau nu,sa taci,sa asculti,sa zambesti.sa mergi duminica la parinti,sa ingadui bunicii clipe de nostalgie.sa permiti uni necunoscut sa-si marturiseasca viata,sa-ti marturisesti viata persoanei iubite.sa te spovedesti o data pe an,pentru a ramane tot tu.sa mananci vara o inghetata./ sa-ti incurajezi prietena de suflet sa plece la celalalt capat al lumii,desi ti-ai dori sa nu se fi inventat avioanele.sa te urci cu prietenii in primul tren./ sa citesti fara chef mii de fraze absurde.sa citesti cu chef tone,tone,tone....sa stai la cursuri plictisitoare de dragul profesorului ce-ti  ...continuare .
1 comentariu
modifica
viza B1
de andrestef la: 10/07/2005 17:57:00
buna ziua ! am cautat pe acest forum ceea ce ma intereseaza dar nu am gasit nimic , asa ca indraznesc sa apelez la ajutorul vostru in mod direct si multumesc celor care ma pot ajuta ./ in august as putea sa merg la boston pt. un stagiu part-time cu o viza b1. cu acesta viza o sa am dreptul sa-mi caut si un alt loc de munca avind in vedere ca nu voi putea supravietui fara? este riscanta munca la negru in usa? se gaseste greu un loc de munca part-time? eventual la negru? / va multumesc
1 comentariu
modifica
Vaporos
de priestige la: 10/07/2005 15:12:00
ti s-a dat chemarea?/ s-o duci la altii.../ sau s-o-ndrepti spre noi?/ dar tu chemi sau doar mai esti chemata?/ mi-ai placut ca ai simtit sa rosesti,/ sa presari discretie in masca./ mi-ai placut ca voiai sa te lasi fermecata/ de intensitatea lumilor de picuri,/ pe care,incerci s-o smulgi privirilor/ si s-o duci in cuget./ mi-ai placut.../ o clipa defineste stari?/ secunda va ramane transformare?/ doua stari clipind a metamorfoza.../ a devenit bagatela,/ mana pea pe-aici / cersind taram?/ *celor care aceste "insiruiri de vorbe" le va trezi vreun sentiment ii rog sa incerce sa devina pentru un momet critici si sa expuna ce simt.
3 comentarii
modifica
Seara aceasta
de ck la: 10/07/2005 12:49:00
iubito, seara aceasta este fiecare seară / în care am fost împreună./ te cuprind cu un braţ.../ ...cu al doilea.../ ...apoi cu al treilea, al patrulea…/ Între noi nu mai are loc şi aerul,/ acum spectator pe canapea./ inimile ne sunt atât de aproape,/ doar ritmul bătăilor/ le mai desparte. În bezna dilatată/ a camerei în noapte/ trecem frontiera întunericului/ în lumina nunţii/ buzelor noastre./ fire de dragoste ni se scurg / de sub pleoape/ într-o durere de o dulceaţă de nândurat/ şi o plăcere insuportabil de ameţitoare./ toate-n jur se pierd în şoapte./ a trecut o clipă şi până să trecă alta/  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Afaceri in Romania, cine a incercat si care e concluzia?
de zaraza la: 10/07/2005 00:45:00
vreau sa ma apuc de afaceri in romania. intentia mea e sa-mi fac propria marca de haine (pret-a-porter) si accesorii si sa le produc in romania. motivele: costurile de productie mai mici ca in vest, usurinta in comunicare si sustinerea familiei. (plus componenta emotionala, as vrea sa fac ceva care sa ma reapropie de romania). / pana acum, toti romanii din diaspora cu care am discutat, s-au dovedit foarte sceptici, si toti mi-au dat exemple de tzepe mai mici sau mai mari pe care le-au luat personal, sau de care au auzit ca le-ar fi luat diversi intreprinzatori in romania. paradoxal, raman foarte optimista. mai toti cunoscutii mei din romania sunt oameni de incredere. cumva imaginea mea desp  ...continuare .
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...